|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?#1 2013-04-09 10:45:41
sarcina sau nu?Buna fetelor, eu si sotul meu ne dorim mult de tot un bebe si lucram la acest lucru:) , in data de 30 martie( a fost ziua 12 dupa cm) am avut ovulatie si am avut contact sexual. La o saptamana am avut dureri foarte mari de burta ca si la CM dar am luat un medicament si a trecut, insa de luni a niste dureri groaznice de stomac si nu stiu de la ce si burta ma doare dar nu tare, sunt parca balonata si nu am pofta de mancare.Durerea de stomac este permanenta si a aparul dupa ce am mancat un covrig, este tare ciudat ca a aparut mai ales ca eu am mai mancat covigi si nu am avut nimic niciodata. Am facut duminica(7 aprilie) un test de sarcina dar a iesit negativ, si sincer sunt tare nelinistita.Eu urmez un tratament cu fertility blend(o plastila pe zi) si duphaston la recomandarea medicului la care merg pentru a urmari situatia pentru a ramana insarcinata.A mai trecut cineva prin astfel de situatie sau stie despre ce este vorba va rog sa imi raspunda. La medic urmeaza sa merg abia in perioada de cm sau daca nu vine cm pentru a vedea daca este sarcina. Offline #2 2013-04-09 13:20:42
Re: sarcina sau nu?Mai degrabă cred că ai probleme stomacale, alte simptome de sarcină ai? Offline #3 2013-04-09 15:06:25
Re: sarcina sau nu?M-am gandit si eu ca poate am ceva probleme dar senzatia pe care o am a aparut brusc si pe langa durere am niste arsuri , alte simtome nici nu stiu, is mai obosita ca si de obicei si simt durere in spate in partea de jos. Stiu ca am facut testul devreme si o sa astept sa vad daca vine sau nu cm si dupa daca este cazul o sa fac altul.Acum din cauza ca eu imi doresc foarte mult un bebe poate ca la orice durere sau senzatie sa si exagerez, eu sper sa fie un rezultat pozitiv dar daca nu mai incercam Offline #4 2013-04-09 16:20:52
Re: sarcina sau nu?Faptul că ?ți dorești un bebe contează foarte mult asupra psihicului tău, multe simptome prezente ți le poți ?nchipui. Offline #5 2013-04-09 19:27:26
Re: sarcina sau nu?Mulţumesc, ştiu şi sper să fie bine Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-15 19:38:08
Re: sarcina sau nu?buna, revin cu o intrebare : dupa tratament cu duphaston la cat timp trebuie sa vina ciclul menstrual? Offline #7 2013-04-15 19:44:53
Re: sarcina sau nu?la cateva zile dupa terminarea tratamentului Offline #8 2013-04-15 19:54:03
Re: sarcina sau nu?multumesc, eu sunt la 4 zile dupa terminareae lui si inca nu a venit, am cateva semne dureri de sani si de burta mai slabe , sincer as fi tare bucuroasa daca nu ar veni si ar fi o sarcina dar am facut si un test de sarcina astazi dar a iesit negativ credeti ca l-am facut prea repede? vreau sa mentionez ca am o scurgere abundenta alba si fara minos , nu am mai avut asa niciodata Ultima oara a fost editat de c84 (2013-04-15 20:01:14) Offline #9 2013-04-16 00:38:15
Re: sarcina sau nu?Atunci cred că vorbim despre o infecție vaginală și din această cauză menstruația ?ntarzie sa apară. Offline #10 2013-04-16 12:23:13
Re: sarcina sau nu?Nu este o infectie deoarece am facut recent analize si este totul ok, de aceea imi pun si eu un semn de intrebare in legatura cu acesta scurgere Ultima oara a fost editat de c84 (2013-04-16 12:46:49) Offline #11 2013-04-16 13:22:54
Re: sarcina sau nu?sunt ok testele banda. ce marca ai facut? ai confirmare ecografica pt ovulatie in 30 mar? daca da, ar fi trebuit sa se pozitiveze testul in 17dpo... daca esti nelinistita si nu ai rabdare inca vreo cateva zile, poti face o analiza beta hcg. despre scurgere nu stiu ce sa iti spun. nu ai si mancarimi ori usturimi, nu? Offline #12 2013-04-16 13:53:18
Re: sarcina sau nu?Da am facut ecograf si in ziua 10 folicului era de 18 cm, in ziua 12 cand am repetat ecografia nu mai aveam foliculul. Am ceva mancarimi dar foarte slabe si numai cate odata in exterior dar ma gandesc ca poate fi si de la ultima epilare facuta, in schimb usturimi nu am in momentul de fata. Da, m-am gandit si eu ca numai dupa 17 sa fac un nou test si atunci eventual sa i-au si unul mai scump poate e mai ok Offline #13 2013-04-16 15:49:00
Re: sarcina sau nu?sa nu fie candida, daca ai mancarimi... cu ovulatia pe 30 mar, testul trebuia sa se pozitiveze daca era sarcina (esti deja in 17 dpo). dar poti face analiza, sa fii sigura. nu e nevoie de test scump. cele banda sunt ft bune. Offline #14 2013-04-16 16:30:24
Re: sarcina sau nu?dar totusi intarziare de cm poate fi de la candida? eu am avut in trecut candida dar cm venea regulat Offline #15 2013-04-16 16:57:46
Re: sarcina sau nu?nu, nu poate fi de la candida. poate fi de la tratamentul hormonal ori de la stres ori cine stie ce alt factor. Offline #16 2013-04-16 17:15:22
Re: sarcina sau nu?
am inteles, poate este de la tratament oricum o sa merg la medic sa vad care e situatia in cazul in care nu vine pana maine , multumesc pentru ajutor deci sincer tare mult as vrea sa fie sarcina Offline #17 2013-04-16 17:54:43
Re: sarcina sau nu?pai Ame, nu avem de unde sti. contactul acela de vineri a fost singurul sau au urmat si alte contacte neprotejate? daca nu a existat penetrare cu sau imediat dupa o ejaculare, nu prea poate fi sarcina. fa si un test, eventual. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|