|
Nu esti logat.
Acnee de la Karissa?#1 2013-04-10 10:18:17
Acnee de la Karissa?Buna. Iau antinconceptionale Karissa de aproape doi ani, insa am avut o intrerupere de 6 luni. Acum luna aceasta le-am luat iar si mi-au aparut cosulete pe fata, mai multe parca decat cele normale din perioada aceea a lunii. Mentionez ca pana acum nu mi-au facut probleme, ba dimpotriva cosurile dispareau cand le luam. E posibil totusi sa fie de la ele? Nu sunt foarte multe, insa mai imi apar si din acelea dureroase si mai mari pe spate. Ma gandesc ca daca era sa aiba acest efect secundar, l-ar fi avut de la inceput. Offline #2 2013-04-10 13:06:51
Re: Acnee de la Karissa?Parerea mea este sa mergi la medic. In timp organismul tau sufera schimbari si se poate ca pastilutele sa nu mai fie bune pentru tine. Dar, la fel de bine poate fi si un efect secundar aparut pana se reacomodeaza corpul cu pastilutele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2013-04-10 18:52:04
Re: Acnee de la Karissa?Oricum aveam de gand sa ajung la medic dar momentan nu am cum mai trebuie sa astept vreo cateva luni. Multumesc mult de raspuns Offline #4 2013-04-16 09:04:51
Re: Acnee de la Karissa?Buna!Am si eu o problema.. i-au acc Karissa sunt la a 3-a folie...am facut pauza de 7 zile doar intre prima si a doua folie.. dar la a 3-a folie nu am mai facut pauza.Iar stopul nu mi-a venit,doar in pauza aceea de 7 zile care am facut`o la prima folie..Din folia la care sunt acuma adica a 3-a mai am 4 pastilute.Ar trebui sa fac pauza dupa ce termin folia? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|