Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-111
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
da, e o faza cum zice Janis
Janis, sa-ti fie de bine.si eu te-am vazut prin generala am fost tunsa asa scurt
te-am intrebat pe fb de palatul mogosoaia
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Maje, la unii da reZultate bune, la altii deloc. Sunt mai multe tratamente dar eu n-am vrut sa mai incerc. Si-asa am inceput tarziu, la 4 luni si stiam ca nu mai e mult si se amelioreaza cu cresterea.
Viata mea, desprinsa din povesti
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Janis ?ţi stă foarte bine
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Maje ce-i partiala??? Happy, si Carol chitaie in somn, de aia ii si zic Chitaila, se intinde si chitaie, si scoate tot felul de sunete ca si cum ar vrea sa vorbeasca si n-ar avea voce, isi drege vocea.?, scartaie ca o usa sau fluiera ca un ceainic. Nu imi pare nefericit, sau ca ar suferi...cred ca viseaza. Si pe noi ne-au chinuit azi rau de tot niste nenorocite de basini, dar pana la urma le-a dovedit baiatul meu, le-a trantit de nu s-au vazut. Si el are uneori pupilele mari, si mi d-a parut palid zilele trecute, si manutele palide, transpirate si reci, ca niste labute de reptiluta. Tocmai a fost pediatra si a zis ca e ok. Eu de icter tarziu nu am auzit... Eu zic sa ii faci baita la o ora dupa masa precedenta. Noi, care mancam preponderent lp, si avem mese cam la 4 ore, facem la 2 ore. Si eu il mai las nespalat daca doarme.
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-05-24 23:07:47)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
nici eu nu am inteles ce e partiala
janis, ai poz pe fb ?, ca vreau sa vaz
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Partiala? Dupa ce imi scot copilul din cadita, il sterg si incep partiala:curat fata cu ser, cu betisoare urechiusele, cu spirt dupa lobul urechiusei sa nu faca ciuperca (l.a controlat pediatra data trecuta), dau apa marina in nasuc, curat cu ser palmitele, dau cu spirt la cutele de la gatut,manute, picioruse, curatam buricutul pana sa cada, acum nu.l maai curat decat fff rar, curat cu ser putulica, dau cu Bepanthen zona inghinala, il pieptan. Hm,sigur stiti si faceti toate astea.
Janis,unde te vedem?
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
cu spirt la gat ?? de ce ?
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Oooo maje te-am gasit! Esti extrem de frumoasa,as vrea eu sa semanam Eu sunt B.B
6 ani de dragoste
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
maje eu nu-i fac mai nimic din ce zici tu
in spatele urechii doar il sterg sa fie uscat, in urechi la fel cu prosopul, apoi usuc cu feonul. eu il usuc tot cu feonul, pe la toate cutele si il imbrac. toata treaba e mai putin de 2 min.
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Maje, eu nu fac asta dupa baie, ci la alte momente ale zilei, cand e el bine-dispus si are chef de joaca. Dupa baie doar curat la urechi, sa nu fi intrat apa, restul pe bucati, odata manutele si piciorusele, odata cutele, profit cand schimb scutecul si ii curat cutele inghinale si la sub-brat, de pieptanat, iar asa, la un moment cand ne jucam...Mi se pare ca prelungeste prea mult baita sa fac toate alea odata.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata mamici
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata mamici
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
neata mamici si de la noi
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
neATA!
rux, ne luam de manuta eu am 3 trimiteri de la medicul de fam. insa stau pe dulap ca nu am timp sa ajung la dr., nu am timp !!!!!!!!!! dar si pe mine ma dor f tare oasele, articulatiile, muschii, tot. \insa capul, ficatul & co. nu ma dor. Uneori abia ma ridic de pe canapea de durere de genunchi. Ce Dumnezeu m-am ramolit asa? Nici sport nu am mai facut, ma simteam bine cand faceam, nu mai am timp de nimic, B. nu mai sta nicicum ci numai in brate, e cea mai grea perioada. Nu ma plang, e important totusi sa ma simt eu bine si sa fiu in putere ca sa ma ocup de ei cum trebuie, dar acum de cand am inceput sa scartzai...
In continuare e soacra la mine si mai sta vreo 2 sapt. se pare nu ma ajuta cu treaba insa sta cu B in brate si face Lego-uri cu S., cat timp eu fac curat si mancare. E f bine asa, ca are cine sta cu ei in timp ce imi fac treaba. Si faaaaac, asa m-am saturat de aragaz!!! ieri am facut iahnie, fasole batuta, friptura, supele copiilor si vinete toate astea deodata, eram lac de apa la aragaz, e infernal de cald aici.
va pup, spor la treburi mamici!
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
neata mamici
maje eu daca as face cam tot ce faci tu dupa baita ar urla Sara de foame ca vai de ea. atat, ii sterg urechiusele si ii fac un masaj rapid cu ulei de masline. bine, eu nici nu o curat cu spirt sau ser. atat ii sterg ochii, si aspir nasucul ( dar nu zilnic)
nu schimb siropul ptr ca inca nu-s convinsa ca-s colici. cred ca e de la faptul ca nu face caca, azi e a 3 a zi. si are reactia asta de ieri, data trecuta cand n-a facut cateva zile cam la fel s-a comportat. nu stiu cum s-o fac sa aiba scaun, stiut ca un copil alaptat poate sa nu faca si 7 zile dar e prea mult totusi. o vad ca se chinuie.
si inca ceva ce nu-mi place e ca se aude un harcait din zona sinusurilor. nu inteleg de ce.
Rose, exista icter tarziu, am citit si stiu si eu un caz. ea in spital n-a facut icter, nici nu stu ce sa cred. sotul zice ca nu e palida,si ca e normal globul ocular... Ah i-as face baita la o ora dupa masa dar doarme. Ma rog pana ieri dormea. se trezzea fix cand ii era foame si am facut o data prostia s-o trezesc, n=o mai fac a doua oara.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Mamici
Noi plecam iarasi de acasa dar de data asta la Neamt, la manastirile de pe acolo.
Carol a vazut ca parintii dau bani copiilor si ii trimite sa cumpere cate ceva. Va dati seama ca vrea si ea sa fie "mare". Am fost ieri la un Lidl si mi-a zis: mami vreau sa ma duc singura ca-s fetita mare! Degeaba i-am explicat ca nu se poate ca mi-a adus argumente ca a vazut ea cum se duc copii singuri la cumparaturi. Am lasat-o. Si-a luat un cos pe care il tragi dupa tine si a placat la cumparaturi; eu stateam cu carutul pe un rand. Am rugat un bodyguard sa se uite dupa ea ca daca ma vedea iesea cu suparari.
Si fata a umplut cosul cu cremvrusti, lapte danone , alune, fistic, bomboane, ciocolate etc. Am dat jos o gramada fara sa ma vada si i-am luat alunele si fisticul. Nu va zic cat de mandra este. A invatat si ca trebuie sa ai card de fidelitate, le stie pe fiecare in parte, de la fiecare magazin. Ii plac tare mult copii de aici. Desi a inceput sa vb mult in romana are accent si unii nu prea o inteleg dar intr-o luna o sa vorbeasca perfect. Deja imi spune afara sa nu ii mai explic in engleza ci numai in romana. Si ma [pune sa ma imbrac numai in rochii ca sa fiu "eleganta". Exact ce nu-mi place dar nu am ce sa fac.
Aseara a fost a doua noapte cand am dormit de la 10 la 5.30 fara intrerupere. Ce fac 3,4 ani de alaptare. Avem reflex sa ii dau "mama" in timpul noptii si steteam treaza. Acum nu mai vrea deloc ca-i "fetita mare".
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Neata mamici
Eu dupa baie il sterg dupa baie, bine bine, il dau cu crema pe tot corpul (am mai avut perioade cand nu i-am dat cu nimic , in fctie de cum se manifesta dermatita) , il sterg in urechi. I-as face mai multe insa nu ma lasa, zici ca nu e mancat de zile intregi, assa suge dupa, abia reusesc sa il imbrac .
Happy , maine ne serbam copilasii, a ta face 1 luna , al meu 7 luni
Mamica de 2 pui scumpi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|