Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-116
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Janis , poate ii facea bine sa il plimbi pe faleza, la aerosoli ( daca nu e vant puternic, bineinteles...). Crezi ca a racit pur si simplu, sau a luat de undeva un virus? Mie mi-e si groaza, la cat de nepriceputa sunt eu in a ghici cum sa imbrac copilul ( niciodata nu nimeresc, ba e prea gros, ba e prea subtire), si ma consolez cu gandul ca de racit racesti numai daca iei de undeva un virus...Ieri era putin racoare si l-am imbracat pt noapte cu o salopetica mai grosuta. Cand ma uit, copilul era cu pieptul gol ( asa era modelul! ce tampiti! sa faca salopeta groasa, dar cu ditamai decolteul la gat!). L-am trezit sa il schimb, ce era sa fac...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Janis, hai ca vorbim, alege tu subiectul si vorbim.
Happy, acum am citit, 24 de grade si stai cu bluza peste tricou? Eu la 24 dorm in pijama cu pantaloni scurti si bluza cu bretele. Asta-iarna aveam termostatul setat pe 23.5 pt. baita Nataliei si 22.5 in rest. Cand am adus-o de la spital si eu am tinut-o o perioada cu body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei pt. ca avea manutele si piciorusele reci si m-am gandit ca e prea mare diferenta de la 3 scutece (asa mi-o infasau la maternitate) direct la body cu maneca scurta, chiar daca erau 30 de grade afara. Dar pe la o luna deja o imbracam si eu in maneca scurta si fara pantalonasi. Rose, mie mi-a zis pediatra ca daca are piciorusele reci sa-i dau sosete pt. ca unii bebei isi regleaza mai greu temperatura corpului. In plus eu nu ma simt confortabil daca am picioarele reci si ma gandesc ca poate si ei ii e la fel.
Mamici, astazi Natalia s-a tot tras de urechiusa dreapta, dar nu de lob ci de partea de sus. Dimineata nu avea nimic dar acum pe seara am vazut ca dosul urechii era un pic rosu si dupa baita am vrut sa o dau cu Baneocin pudra ca mi s-a parut iritat. A urlat rau de tot si se tragea in continuare, a tinut-o al meu de manute sa-i pot pune pudra si zbiera de numa. Pana la urm i-am pus o caciulita ca sa nu mai puna mana si intr-un final s-a linistit la tzitzi. Ma gandesc ca daca era otita facea si febra, nu? Sa fie de la dinti? Eu o banuiesc ca ii mai iese ceva, dinte, masea, nu stiu, ca e tot cu mainile in gura, dar nu ma lasa sa ma uit ...
Aaa, sa va spun ce-a facut azi. Eram in sufragerie la ai mei si se juca pe jos si zic "Natalia, mergem acasa?". Nu m-a bagat in seama (asa am crezut eu). Si o vad ca o ia de-a busilea spre usa de la sufragerie, iese pe gresie pe hol, se duce la usa de la intrare si se ridica in genunchi, incerca sa se ridica in picioare. Pleca fata acasa.
Ultima oara a fost editat de Katey (2013-05-26 21:59:15)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Iar am lasat-o pe Natalia plangand.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- ioanagab85
- Full member
- Inregistrat: 2012-07-19
hello
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata noi pe la tara in week-end, acum la serv, ,,ca lunea,,iar m-am imbracqat subtire si afara eu un frig, eu in maneca scurta, abaia steptam sa ajung in birou ca am aici un plovor lung descheiat super tricotat, pe ana am dus-o in tricou la gradi, noroc uc gecuta de blugi de deasupra, dar in interior tot in tricou sta....offf, ma deruteaza soarele asta, la noi dimineata se invadeaza apart de soare si nu mai ies pe geam sa vad cum e,eu zic din start ca-i cald.
la tara a fost cam frig in prima noapte caci nu am stiu sa reglam centrala, avea un sistem nou, samabta ne-am prins in schimb, oricum am fost intre fete, eu cu nepoata sotului cu fetita si verisoara ei....s-au jucat fetele toate, au alergat pe afara prin parc, super.
eu tot cu junghiul meu, daca o fi junghi, dar nu mai iau calmante de vineri, si e cat de cat ok nu a trecut dar nici nu s-a mai agravat.
sapt asta sunt cam full la serv,ca avem bilant de depus.
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. noi am facut o vanataie de numa/numa pe obraz in weekend si saptamina asta ne fac la gradi pozele de sfirsit de an scolar
in alta ordine de idei eu am in ultimul timp niste bufeuri groaznice .... ma gandesc or fi de la steriletul ala pe care il am de 3 ani? ma cam bate gandul sa il scot insa va trebui sa trecem la alte metode f stricte de protectie in cazul asta.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
carra
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Hello! Sanatate puiutilor si mamicilor bolnave! Mamici, e posibil de la fier sa faca caca des? Eu multa vreme nu i-am dat de frica constipatiei si acum face cam de 3 ori pe zi si mai moale decat de obicei dar nu apos. Katey si E. se trage des de urechi, le zgarie pe interior uneori dar ii pun ceva pe cap, o caciulita pe care sa nu o poata da jos pana uita de ele. La otita sau altceva nici nu m-am gandit vreodata. Fete mie inca nu mi-a venit cm. E normal? Am avut o tentativa de Craciun si de atunci nimic!
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- ioanagab85
- Full member
- Inregistrat: 2012-07-19
Als nici eu nu am cm ...nu te speria o să vină el
Ultima oara a fost editat de ioanagab85 (2013-05-27 12:33:24)
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Ioana, ok, daca nu-i problema sa vina cat mai tarziu ca nu mi-e dor de el.
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|