homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-12

#210 2013-04-16 01:15:30

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

kate si yannick mai face asa. eu am zis ca-s dintii lol
orice are, dintii. sunt curioasa pe ce dau vina dupa ce-i ies toti dintii tongue

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#211 2013-04-16 01:38:22

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Deno pai mai are muuult pana ii ies lol
Si tu esti pe aici? Eu am stat ca am citit la topicul cu psihologia copilului..roman foileton cat am pierdut lol

6 ani de dragoste  hjarta

#212 2013-04-16 02:08:52

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Si eu am zis la fel, c-or fi dintii. tongue
Janis, de ce sa mai aiba mult pana ies?

LE: Aaa, mult pana ii ies toti, stai ca functionez in reluare. Am crezut ca mult pana ies primiii.  rotfl2

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-04-16 02:09:55)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#213 2013-04-16 07:34:51

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Unde putem barfi/plange/spune oful etc fara sa disturbam discutia despre copii?
O fac aici?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#214 2013-04-16 09:01:57

JanisJoplin
Platinum member

Flow preferam aici...eu vad topicul asta ca discutii libere intre mame smile aici citim toate..deci baga!

Kate da lol toti dintii !

Neataa
Bay cat mananca la 4.30....rupe.am observat asta de atatea seri.copiii care dorm toata noaptea cum fac oare? lol

Publicitate

loading...

#215 2013-04-16 09:58:41

flowerpot
Insomniac member

Fetelor, la mine este 2.30 si eu nici macar un sfert din cate trebuia sa fac nu am facut smile. Trebuie sa lucrez vreo 1 ore continuu ca sa termin acest proposal.

Problema mea este asta: am o colega care este cea mai batrana din clasa, are trei copii, doi adolescenti si o fetita de 6 ani. A venit aici in urma cu 24 de ani, este cu un tip canadian de multi ani (fetita de 6 ani este si copilul lui, ceilalti nu). Nu este un geniu la scoala. Noi ne stim de multi ani si ne stim puterea intelectuala smile. Insa munceste mult, are ajutor imens de la partenerul ei (este mare lucru ca sa iti fixeze cineva eseele, sa ti le corecteze etc) si, mai ales, este pupatoare undeva. Nu stiam de tehnica asta a ei pana a nu fi in mediu de numai 7 studenti. Se duce pe la profi, se trage d esireturi cu ei, ii spune decanei "sexy lady" - noi suntem ft intimi cu profii dar mie mi se pare totusi deplasata remarca ei- se baga in seama imens de mult. Vorbeste mult si la cursuri si are lacune in limba, evident. In comparatie cu colegii nativi, la noi, imigrantii, limba vorbita nu curge, nu-i plina de atatea nuante (ati prins voi ce si cum). In partea scrisa daramam canadienii amandoua insa muncim triplu fatza de ei (ex. o colega termina acest proposal intr-o zi, noi muncim d ecateva zile, aia ia 17/20, noi luam 19/20 la punctaj). Se vede din cum incearca sa puna intrebarile in clasa ca nu este scilpitoare. Avem un coleg, singurul baiat care este geniu!!! Atat de destept ca luam notite cand vorbeste si noi si profii. Cand mai ies cu ea la o tigara barfim pe X sau Y si mereu ii spun cat de destept este X. Pt ca ma da pe spate de cate mai stie smile. Nu-mi raspune niciodata la asa ceva; se vede ca se oftica.

Eu sunt genul de student care nu se abereaza. Tac decat sa mananc ceva smile si vorbesc strict pe subiect. Am observat ca atunci cand am prezentari sau cand un coleg imi mentioneaza eseul in munca lui/ei, ea se ofuscheaza.

Si acum problema: am avut un seminar public in care ne-am expus partea de cercetare pe care o sa o facem in curand. Ea a avut pe 28 feb, eu pe 4  apr. M-am pregatit numai o noapte pt el insa am fost ajutata in creearea colajului de imagini cu locurile in care imi voi face reserch-ul de o romanca. I-am spus ce vreau si ea a cautat pe net si a combinat imaginile intr-un pdf.
Prezentarea mea a fost super...insa inainte de prezentare as fi vrut sa discut cu prof. care este si in comisia mea pt dizeratie. Nu am apucat caci colega a luat-o pe prof de brat si a tras-o afara ca sa vorbeasca una-alta. Am ramas fara cuvinte pt ca ii spusesem ca vreau sa discut cu prof. In timpul seminarului imi pune (colega) niste intrebari...le-am considerat "bagare in seama". I-am raspuns, evident caci trei ore asta am avut de facut: sa raspund. Am fost destul de acida dar pe subiect. Apoi, ma intreaba alte chestiuni...intrebarile ei urmareau destabilizarea mea. Stiam ce am de raspuns si a fost un fel de joc intre noi: ea intreba-eu raspundeam. a fost ciudat rau caci toat alumea lasase capul in jos, eu eram la pupitru, ei erau la masa...profa se uita ft contrariata la noi pt ca s-a prins ca ceva nu este ok dar era interesata de cum raspund. Uite un ex: un punct d elegatura intre mine si cei cu care o sa am interviu este un medic. Mentionez asta. Colega intreaba: este moral sa implici medicul in asa ceva? Este deontologic pt el/ea? Eu raspund: am spus medic, nu am mentionat branchul in care profeseaza, nu am mentionat ca cei cu care o sa imi faca legatura ii spunt pacienti.

Discutia a degenerat si am gasit o oportunitate sa spun asta: eu nu sunt persoana care sa pupe-n lalalalaala! Am alte metode pt a putea sa fac asta.

Din acel moment ea s-a schimbat la fatza rotfl. Parca a imbatranit cu inca 10 ani. Am mai vorbit, evident dar in urmatoarele zile nu mi-a rapsuns la salut decat pest eo ora sau doua rotfl si nici la emails.
Ce ma intriga si nu stiu cum sa procedez: colegii ceilati cred ca noi suntem prietene caci ieseam pe afara in pauze si amandoua avem copii etc. Ei mi-au scris ca ea le-a trimis email ca nu a terminat proposalul. Sa le zic ca nu stiu ce este cu ea si ca noi doua nu vb? Sau sa o las balta? Din cauza ca ea se trage de sireturi cu profii nici un coleg nu indrazneste sa o critice pe fatza desi banuiesc ca, in fct de bisericute, o fac.
Apoi, luni avem colloquium. Si dupa ne-am gandit sa iesim undeva. Nu ne mai vedem aproape 1 an caci plecam in research (romania, moldova, peru, coreea, thailanda, india, canada, usa). Eu sunt prima care pleaca si mie imi cade sarcina sa trimit email de adunare si sa gasesc un loc unde sa bem o bere. Ea isi face cercetarea in biblioteca  - daca nu raspunde la emailurile mele sa ii mai trimit aceasta invitatie?
Sa o intreb ce are? Sau sa o las balta?

Mentionez ca nu-mi plac si ca urasc oamenii lingusitori -iaca de asta am emigrat: sa nu fiu lingusitoare si sa pot spune NU. Cum sa ma comport cand ne vedem? Sa zic hi si atat? Si m-a mai frapat o chestie. A prof. din comisia mea imi spune de o alta colega ceva ce nu stia nimeni decat eu si colega mea. Deci barfeste cu profii.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2013-04-16 10:02:48)

bebe

#216 2013-04-16 10:03:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

offf, am citit pe fb , iannis are pneumonie sad ...

ana a mea dupa ce ieri a fost prima zi de gradi, dupa vacanta de 1 sapt, a tusit la greu toata noaptea si eu pe langa ea, intr-un final i-am dat o lingurita de ketof si s-a linistit.....acum ca a si luat  contact cu ceva de pe la gradi, dar mi se pare prea repede, ori ca a luat de la mine -eu tusesc cu intreruperi de ceva vreme , acum nu mai e uscata asa, ci eruptiva, poate poat eimi trece, ca imi e o sila sa ma duc la dr : trebuie programare, apoi dus, asteptat la usi, sad

9 ani de copilarie ....

#217 2013-04-16 10:07:43

JanisJoplin
Platinum member

Oh Doamne.nu ai zis de unde e..tot romanca?

Da-i email cu invitatia..cand va vedeti salutati-va si gata.
Ce m-a enervat...urasc oamenii astia..si a si cautat sa te deatabilizeze.pfuuu

#218 2013-04-16 10:27:02

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Hello   wave

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#219 2013-04-16 10:31:05

flowerpot
Insomniac member

Janis  rotfl2 ce ai "ginit-o". Tot din estul Europei, este din Cehia. O s atrimit acel email si ei si nu ii mai scriu in veci.
Am uitat sa mai spun ca am luat o bursa; nu-i mult, vreo 500 (adica este mult dar fatza de alte burse nu-i mult). Ea, in cursul anului, castiga cu 10 mii mai mult decat mine (si restul dintre noi) din cauza jobului pe care il are. Avem aceeasi pozitie, lucram la institute diferite si al ei are ft multi bani, deci cei de acolo sunt platiti mai bine. Nu am avut in veci o urma de invidie, nici nu mi-a trecut prin cap. Afla ca am luat bursa asta si s-a dus la decana ca eu de ce am luat si ea nu lol.
Se tot oftica pe mine. Cand am aplicat eu pt programul asta am facut-o de capul meu. am aplicat la cateva univ. din canada si la cateva din state si am luat la toate. Nu m-a indrumat nimeni cu nimic; am facut ce mi-a trecut mie prin cap. pE ea a ajutat-o un prof si s-a suparat cumva pe mine ca "nu-mi vine sa cred ca ai facut singura totul". Injura si ft urat biserica, ca si institutie si spovedania...ma enerveaza deja smile.

V-am innebunit cu treaba asta dar eu-s asa de fraiera ca nu am tupeu sa fiu "rea", nu stiu cum, nu mi se pare...politicos. Sper sa nu ma mosteneasca, copilul

bebe

#220 2013-04-16 10:51:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
of, flow...doamne, mi-e si rusine cand citesc in ce esti tu implicata sa vin pe aici si sa spun ca nu am timp, desi practic, munca mea e ft putina.felicitari!
si eu zic sa ii trimiti invitatia, dar in rest nu te pot ajuta ca si eu-s la fel cu politeturile sad ma supar, sufar, vad nedreptatea si cand sa raspund am impresia ca daca spun ceva de rau, dar real despre cineva, toata lumea ma va privi ca pe o barfitoare, etc.
dar asa de mult au de castigat persoanele de genul asta, ca de ffff multe ori imi bag efectiv unghia in gat ca nu pot fi si eu asa.de la un simplu cv in care impopotoneaza si pana la relatii cu profii sau alte pers cu rang inalt, ele isi permit orice. si culmea e ca li se si permite sad
aud discutii intre persoane care abia se cunosc de cateva ore, de ma crucesc. si eu nu pot deschide anumite discutii nici cu oameni pe care ii stiu de ani de zile si ma codesc nu stiu cat.
am transpirat zilele trecute 3 ore inainte de o intalnire unde trebuia sa aflu niste sume care se vehiculeaza in breasla, si am intors lucrurile in fel si chip, gandindu-ma cum sa pun problema.
plec cu un mare 'handicap' pt ca in mintea mea nu porti cu oricine discutii despre salarii, venituri, sex, viata intima, etc lol si fix asta trebuia sa fac....
dar daca asa suntem formati e greu tare sa ne rupem sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#221 2013-04-16 10:59:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata mamici wave

#222 2013-04-16 11:34:34

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare  puss

#223 2013-04-16 12:06:45

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

neata!

e suuuper vremea si azi, plecam pana diseara lol
totul e bine si frumos, doar ca ieri am umblat vreo 10 km si ma doare ft tare articulatia coxo-femurala stanga si cand umblu simt ca trosneste ceva acolo....o fi bai ?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#224 2013-04-16 12:11:06

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

hello wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#225 2013-04-16 12:21:01

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

salutare mamici!
ma bucur ca bolnaviorii sunt mai bine. eu va citesc acum in timp ce fiica-mea bate la tastatura ei de zor....ca pe a mea cred ca a stricatat-o de atata batut incat functioneaza numai cand vrea ea...

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#226 2013-04-16 12:32:01

Katey
Addicted member

Neata!

A venit mobila Nataliei. E super super! smile

Flow, ce ai tu se cheama bun simt si unora le lipseste cu desavarsire. rotfl
Eu zic sa trimiti e-mail-ul si apoi sa-ti vezi de ale tale si s-o lasi in plata ei. Iar daca intreaba colegii le spui ca nu ai idee ce e cu ea, ca nu ati mai vb de mult. Doar n-o sa-ti ceara explicatii. Eu asa as face.

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-04-16 12:42:42)

Strumful nails  7,5 ani

#227 2013-04-16 12:36:25

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Katey s-o folosiţi cu plăcere!  smile

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#228 2013-04-16 12:44:43

Katey
Addicted member

Multumim, Ioana!

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.