homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-25

#457 2013-04-21 09:53:22

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

NEata mamici,

Adina hjarta ; Ana este exact sotul tau, nik de la tine. Si prajiturile mi-au facut asa o pofta...Janis
unde este pajistea asta la Moghioros?
Mamici ce-as putea sa am? De trei saptamani tusesc, stari febrile subfebrile, ma doare in spate, zona plamanilor.
Ma duc la medic dimineata ca acum este 3 si abia m-am trezit sa beau apa.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#458 2013-04-21 09:55:01

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#459 2013-04-21 10:19:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata mamici  wave

Papucel par cum mai sunteti? zi-ne cate ceva despre voi...

Adina hjarta si  drool  ce frumi esti, super iti sta tunsa asa!

Flow, sper sa nu fie nimic... sanatate!

Janis, 'dighidigan' sau forma scurta, 'agan'. spune multe dar nu le foloseste ca sa comunice... mai nou URLA cuvintele. dar le urla, frate  disperat  ieri la baita se apropiase cu ochii la 5 cm de jetul de la robinet si striga cu volumul la maxim 'apaaaaaa!!!!!' si de nenumarate ori pe zi il apuca cu diverse obiecte. in parc se apropie de copii, ii arata cu degetul si striga, deasemenea, cat il tine gura si plamanii... "baiaaaaat!!!!!", "baiaaaaat!!!!", de parca bietii copii ar fi gresit foarte tare ca sunt baieti si Stefan ii acuza  disperat

Reina, daca alte semne ingrijoratoare nu sunt, nu-i bai asa mare ca nu vorbeste. Stefan tot 2 ani si 4 luni are. spune foarte multe cuvinte, a inceput sa spuna si din 3 silabe mai nou... unele mai corect, altele aproximate, altele de neinteles pentru altcineva inafara de mine. nu le leaga intre ele si nu le foloseste in comunicare din pacate.

ni s-a eliberat duminica, habar n-am ce-o sa facem azi... sper sa nu ploua...

#460 2013-04-21 10:26:46

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#461 2013-04-21 10:28:43

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

puss fetelor
o duminica frumoasa va doresc
noi umblam toata ziulica tinandu-ne de mana sau de antrepremergator hjarta
sper ca sunteti bine toate

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Publicitate

loading...

#462 2013-04-21 10:39:30

gargarita
Moderator

Any puss ce-ati crescut voi hjarta:

#463 2013-04-21 10:56:38

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Hello   wave   adina hjarta

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#464 2013-04-21 11:37:07

flowerpot
Insomniac member

Garga cat sunt eu de bolnava dar m-ai facut sa rad cu Stef...mie mi se pare tare faina faza cu strigatul.

Abia astept sa merg la medic astazi. Sa imi dea ceva si sa scap de tuse, febra si oboseala asta nefireasca. M-am uitat si dupa lecuri babesti dar nu gasesc ce spun ele. Nici nu stiu denumirea in engl. pt anumite plante medicinale si sigur nu le gasesc pe aici

bebe

#465 2013-04-21 11:49:15

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

neata!

sunt o capra...m-am cam certat cu sotul si i-am aruncat vorbe pe care nu le merita deloc supa

s-a mai intunecat si vremea, asa sa fie depresia clara...off sad

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#466 2013-04-21 12:21:08

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

Flow ... Oboseala nefireasca zici??? Hmmmm pai la cat ai muncit tu in ultimul timp si se pare f firesc sa fii obosita

Adina hjarta

Papu zi ceva de voi

Deno puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#467 2013-04-21 13:16:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello... mai, voua va merge fb? io vad postarile si notificarile de comentarii, dar nu vad comentariile si nici nu pot comenta. asa e si la voi sau mi-a umblat cris la setari? lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#468 2013-04-21 13:25:12

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata! tongue

Noi am fost in parc si-acum tati si bebe dorm. Bebe in scaunelul de masina ca asa a adus-o ca sa n-o trezeasca.  rotfl2

Kata, la mine merge.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#469 2013-04-21 14:24:06

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Maaamiciiii, m-am intalnit intamplator cu Gargarita si Stefan in Herastrauuuu!  happydance  partydance  happydance  partydance   happydance   partydance

Cmin, Garga, mersic de intrebare, suntem bine, incep sa ma simt mai bine, nu mai simt oboseala asa rau, Iulia e bine mersi, creste ca un copacel, deja are aproape 16 cm in talpita, picior mare zic eu, la 2 ani si 3 luni...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2013-04-21 14:26:46)

#470 2013-04-21 14:51:28

gargarita
Moderator

papu, nu-mi vine sa cred ce noroc am avut sa va intalnesc hjarta ma bucur mult ca v-am cunoscut  happy

#471 2013-04-21 14:56:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

salutari fetelor

multumesc de aprecieri,

platourile contin asa : unul cu vinete si ardei copt(un fel de salata de vinete dar si cu ardei copt prin ea), placinta cu spanac si branza feta, oua umplute cu galbenus frecat cu un mustar aromatizat-super, bruschete din rosii bio.

fetelor daca voi ziceti ca seamana cu sotul eu ma bucur, ma bucur ca seamana cu unul din noi, ca noi nu-i gasim nici o asemanare cu nici unul dintre noi.

e fenomanala copila asta, ca si ai vostri normal,cum retine ea cuvinte noi si le foloseste in contextul potrivit : era pe olita si avea un pliant mic de la ou kinder, se joaca cu el si imi zice :,, l-am mototolit,, am ramas masca, de unde stie si cum de a stiu sa-l foloseseaca la fix, d-zeu stie.

papu ce super ca v-ati vazut...ai fata care traieste pe picior mare intr-adevar, noi abia avem un 15.5 la 2.9 ani.

denorah, ce ati patit, voi parca va intelegeati super?

noi am fost la biserica sa ne impartasim, am stat o gramada, isi pierduse ana rabdare , a vrut numai in brate, mi-a ciufulit parul, a rupt lumanarea, etc, dar in final a luat asa de frumos impartasania si a mancat o mana de anafura, ea vroia si prajitura ca data trecuta si cand si-a dat seama ca nu e incepuse :,, vreau prajitura, vreau prajitura,,....dupa am fost pana in paita dupa ceva verdeturi si am trecut si pe la mega sa luam brnazica, si pt ca nu primit prajitura i-am zis ca i-au un barni (ii place melodia de primiti l-a mai primit odata dar nu l-a mancat ii palce ca design), dar nu am gasit asa ca am luat o napolitana cu ciocolata kinder parca, a mancat super putin din ea, am zis ca odata nu e foc, oricum ii dau rar sa manance din astea din comert, ciocolata nu-i place, dar acum a luat 2 guri.

eu ma uit la masterchef ca marti l-am ratat si salivez toata desi am burta plina.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-04-21 14:57:08)

9 ani de copilarie ....

#472 2013-04-21 15:40:03

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Garga, sa stii ca sentimentul e reciproc! hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Vezi ca ti-am trimis si poza pe mail! big_smile

#473 2013-04-21 16:42:56

denorah00
Insomniac member

adina, da, ne intelegem foarte bine dar deja suntem despartiti de aproape 3 luni, si dorul asta nu e constructiv deloc sad
ma face sa vorbesc prostii supa
i-am zis ca daca mai dureaza mult despartirea nu o sa-l mai iubesc lol
acum imi vine sa rad, dar aseara eram asa de serioasa si suparata ca l-am facut sa planga. sunt o vaca...
bineinteles azi mi-am cerut iertare si i-am zis ca nu este adevarat, a vorbit gura fara mine, dar raul a fost facut.
el se da acolo de ceasul mortii sa ne aduca cat mai repede si eu tot nemultumita sunt. sunt o imbecila M-am lasat fara cuvinte forgetit

#474 2013-04-21 21:54:27

flowerpot
Insomniac member

Deno imi pare rau ca vati suparat. Stiu ce aiurea este unul hais si celalalt cea dar o s afiti impreuna in curand. Si da, ai dreptate. Trebuie sa te temperezi. Pt tine este infinit mai usor decat pt sotul tau.

Imi place cum te certi pe tine insati.

Am fost la spital; am po forma de bronsita ft grava si mi-a dat un tratament cu antibiotice destul de puternic. Au vrut sa imi dea nu sti ce sirop cu codeina pt tuse dar le-am zis ca dac aimi dau ceva care s aimi provoace somnolenta ii dau in judecata. atata am de munca de nu stiu ce este cu mine. Trebuie sa mananc bine ca sa iau aceste pastile. Nu mi-e foame dar ma indoapa sotzi. Si el saracu; scoate copchila afara nonstop sa ma pot concentra eu aici ca nu ma lasa o secunda singura, sa pot sa mai citesc.
zice ca in camera asta sunt mosntri care " die (??!!) people" si vine in "misiune" ca sa discute cu ei. Mi-a facut vraiste toate materialele ca cica "puiusii" de monstri se asund sub carti  bang  bang

M-am dus jos sa ii fac laptele si cad am venit toate cartile si sutele ed articole esrau amestecate si pierdusem toate semnele de prin ele. Si Carol era asa de serioasa cu mosntrii ei. M-am asezat pe marginea patului si am plans jumate de ora. Nu mai pot; nu vreau decat 6 zile de toata liniste sa ma pot focusa pe examenele si ultimele cerinte pan asa plec in research. Si febra asta care nu mai trece odata. O iau la vale, va zic

bebe

#475 2013-04-21 22:12:25

denorah00
Insomniac member

flower, cam asa ceva...trebuie sa-mi pun un ingeras de-asupra tastaturii sa-mi aminteasca sa nu mai tastez imbecilitati.
pana la urma ne vedem in 3 saptamani, a luat biletele si va fi bine.
dar ma simt ultimul om, azi ne-am vazut pe web si se vedea ca era plans, nu prea a putut vorbi multe cu mine, sunt o mulaaaaaa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.