homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-70

#1312 2013-05-08 11:05:05

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

Neata wave

Deno, felicitari pt dinte smile sa iasa toti cat mai usor

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1313 2013-05-08 11:06:59

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Denooo bravooo! Ai un mic soricel chicot

6 ani de dragoste  hjarta

#1314 2013-05-08 11:09:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

reina, asteapta sa ii treaca mucisorii. nu e bine ca vaccinul sa vina peste o sensibilitate deja existenta. succes!
mie nu mi s-a marit nr la picior. e adevarat ca nu am luat mult in greutate, 12 kg am avut pe plus. in ultimele 2 luni nu ma mai incapeau cizmele, dar imediat cum am nascut nu am mai avut nici un fel de problema.
in bazin cred ca m-am mai latit, caci desi sunt mai slaba cu vro 5 kg decat inainte sa nasc, pantalonii imi stau fix cum stateau atunci. si altfel nu imi explic fenomenul.
flow, ce program super pt Carol! acolo chiar se ofera sansa copiilor dotati sa se afirme. la noi e tare urat cu sistemul asta de invatamant, caci te incadreaza in aceleasi tipare indiferent de capacitatile tale.si multi copii se pierd din cauza asta. eu recunosc ca am fost ceva de genul asta....eram as in engleza pana prin clasa a 7-8a...dar apoi, pt ca la scoala se faceau chestii pe care eu le stiam de destul de mult timp, mi-am pierdut interesul si cand m-am trezit, dupa vreo 2-3 ani, aveam unele lacune. nu imposibil de remediat, insa s-a pierdut avantajul pe care il aveam eu, pt ca la vremea aceea cursurile particulare erau destul de neaccesibile oamenilor de rand.
si mai stiu cazuri, cu copii carora le mergea mintea in amtematica de te cruceai....dar s-au pierdut, pt ca nivelul la care se lucra la scoala era mediu, ei faceau in particular meditatii, dar daca nu ai provocari la nivelul tau, risti plafonarea.
sanatate la bblusi si tie, deno!
eu sunt iar pe baricade, fara succes din pacate!
vreau sa ma duc sa caut topicul cu dezvoltarea copilului sa ii mai fac testul lui R, caci m-a innebunit zilele astea cu ce poate sa acumuleze si-s curioasa ce zice statistica...
am pierdut link-ul si nu mai gasesc nici topicul facut de garga...ma ajuta cineva?pls

Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-05-08 11:14:08)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1315 2013-05-08 11:23:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

timi, janis puss

de-acuma-i dau copanu' sa manance singur, nu? rotfl

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1316 2013-05-08 11:44:49

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

wave   noi la aproape 1 an avem 2 dintoci...
M-am trezit racita azi sad

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

Publicitate

loading...

#1317 2013-05-08 11:57:20

pokemon
Diamond member

ioana, sanatate si tie!!!! sa te faci bine repede
e inselatoare vremea asta, la noi nu se mai opreste vantul sad
nici nu stiu cum sa imbrac copilul cand il scot...ii tot pun si ii dau jos o bluza de pe el...in functie d ecum mi se pare mie.
desi aseara eram afara si s-a udat pe maneci, i-am dat-o jos si a ramas in tricou...eu in pant lungi si maneca lunga, el in pant 3 sfert, cu tricou si avea manutele caaaalde. as vrea sa tina si el ceva pe cap, ca ii vajaie creierii, dar nu sad

#1318 2013-05-08 11:59:16

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

poke multumesc!

uite aici testul http://autism.gamara.ro/portage/

sa va povestesc intamplari dragute de pe unde am fost big_smile

nasii au 2 fetite, cea mica de 4 ani. a fost alaptata pana la 1 an, nu mai tine ea minte, dar cat sunt de dezghetati copiii incredibil, de cum am ajuns, am intrat in casa, a sarit pe yannick. s-a pus in fata caruciorului si ii spune lui Y : "sei stanco,  devi mangiare, che preferisci, la siseta o la papeta?"
tradus: "esti obosit, si trebuie sa mananci, ce preferi, tzatzica sau papica?"
am ramas yikes
copil de 4 ani stie/simte ca un bebe trebuie sa manance tzatzica si vacile de doctorite de la noi zic ca e mare deja, gata, intarcare sa scrie pe el.

nasul, care este italian, ii tot explica bunicii, (care zicea ca-s inconstienta ca tin copilu doar in body fara maneci la 25 de grade sa doarma, tot venea sa-i puna cate-o paturica pe picioare) ca bebelusii nu sufera de frig, ci de cald intotdeauna din cauza batailor asa rapide ale inimii.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-05-08 12:09:18)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1319 2013-05-08 12:01:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poke, nu mai exista topicul.
aici e Portage-ul: http://autism.gamara.ro/portage/

#1320 2013-05-08 12:06:08

pokemon
Diamond member

saru'mana, dragelor!!!
garga, cum e stef? am mai vrut sa te intreb, dar mi-a fost jena...stiu ca ziceai ca sotul a acceptat mai greu ideea, acum e ok? puss

#1321 2013-05-08 12:11:40

JanisJoplin
Platinum member

Stef e bine,iti zic eu ca l-am vazut lol

May si copilul meu a evoluat..urca,coboara scari..zice ceva cuvinte,e mult mai altfel decat acum o luna.mama de o luna nu l-a vazut si a zis ca e maaare diferenta.cu toate astea tot nu ma slabeste ,nu pot pleca nici 1min din camera unde este,sa nu mai zic de facut mancaee..am ajuns iar la buc iar sta si urla intre picioarele mele,se arunca pe jos.si 1min cat vreau sa ii blenduiesc fructele e motiv de scandal sad
La somn doar cu suzi lol (adik cu tzatza) deci nu ma slabeste neam..unde sa plec

#1322 2013-05-08 12:20:44

pokemon
Diamond member

janis, si razvan e tot asa...cum plec de langa el, chiar si 2 m se pune pe urlat si ii curg crocodilii din ochi de numa'.
doar cand aude ca ii spun se duce mami sa..., incepe a urla....nici sa aprind becul nu pot, ma plimb cu el in brate peste tot lol
a mai avut o perioada din asta, pe la vreo 9 luni, inainte sa mearga in picioare. acum plnge si la straini, el care n-a plans niciodata cand vedea pe cineva nou, acum se strange tot la mine in brate si tipa hjarta
si mai avem un bai cu masinile...ar vrea sa stea numai la volan. il las, dar cat sa il tot las ca bate soarele si se face sauna inauntru. peste tot unde ne ducem, el se duce sa deschida usile si plange, tot asa cu crocodili.... si eu musai sa stau la geam  sa ma uit la el cum conduce big_smile
am noroc cu somnul de ziua, ca doarme cate 3-4 ore si macar primele 2,5 ore pot sa fac orice. dupa aia cam trebuie sa stau langa el. sau sa stea mami, ca de azi is pe baricade...
janis, raresel urca si coboara singur? sau tinut?

Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-05-08 12:21:43)

#1323 2013-05-08 12:21:08

gargarita
Moderator

poke, cred ca a acceptat pana la urma... se comporta normal zic eu.
astazi am inceput terapia, acum e la treaba Stef... pe mine m-a tradat tehnica si nu pot sa vad ce se intampla acolo dar il aud cam crizos, cred ca e de reacomodare. este bine sa zicem (un bine relativ), face progrese cu pasi mici (minusculi) dar macar ii face.
credeam ca s-a mai obisnuit cu copiii... s-a mai obisnuit da, dar nu asa de bine pe cat credeam. am fost luni intr-un parc super aglomerat. a fost dezastru, a alergat haotic palmuind stalpii de sustinere ai topoganelor care ii ieseau in cale. ar fi vrut sa se dea pe topogan dar cum erau mereu cate 3-4-5 copii minim pe fiecare, cel mult avea impulsul sa se urce dar cand se vedea cu copii si in fata si in spate, incepea sa planga si nu stia cum sa coboare mai repede sad si incepe sa se manifeste tot mai mult hiperchinetismul. am crezut ca mor de stres sa nu-l pierd printre copiii aia ca nu ma puteam tine  eficient dupa el in asa aglomeratie, sa nu se bage pe sub leagane etc pur si simplu n-am timp sa reactionez, atat de rapid si imprevizibil este. musai sa-i fac insigna sau bratara cu nr de telefon ca-i mare riscul. mna, ma bucuram ca e mai ok cu copiii, parea ca a ajuns sa-i tolereze dar m-a intristat tare sa vad ca intre mai multi copii e stresat maxim si se comporta atat de neadecvat. nu mai zic cat ne incurca in terapie hiperchinetismul si deficitul de atentie. sigur ar acumula cunostinte in ritm mai rapid daca nu ar fi si problema asta.

#1324 2013-05-08 12:31:49

pokemon
Diamond member

garga, ma bucur ca e ok cu sotul.
imi pare rau ca ai fost trista cand ai vazut ca reactia lui stef nu a fost cea la care sperai tu, dar ma gandesc ca poate l-a dat peste cap tocmai acea agitatie din parc...toti copiii se zbenguie, se agita, el oricum e agitat si cred ca e oarecum normala starea lui.
nu spun ca sa te incurajez, dar am observat mereu ca de ce e mai multa agitatie in jurul lor, d-aia multi copii sunt si mai agitati si nu te mai poti intelege cu ei...cu timpul si cu exercitiu sunt sigura ca se va acomoda.
ca idee, cred ca e buna chestia asta cu bratarica, better safe, than sorry, vorba aceea. desi stiu ca la nivel psihologic nu e un pas usor de facut.
e mai bine pt el ca tu sa nu fii prezenta in timpul sedintei de terapie?

#1325 2013-05-08 12:48:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici, oare Natalia simte in vreun fel ca urmeaza sa plec de langa ea? De vreo cateva zile e numai calare pe mine, super clingy si maraici. Acum doarme pe mine intr-o pozitie imposibila, abia pot tine tel ...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1326 2013-05-08 12:55:14

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetele,
am venit si noi de afara,am papat pe Clara am culcat-o ,urmeaza Dami
va pup

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1327 2013-05-08 13:31:31

JanisJoplin
Platinum member

Poke scarile mici cu balustrada singur.alea preaaa mari tinut.
Kate,o simti stresul tau....
Azi am reusit sa fac un fel de mancare dar cabd sa mananc s-a pus pe urlat : amaa amaaa(asa ma cheama se pare) a ridicat bluza si suge cu spor desi acum 20min a terminat de mancat,a mancat o gramada... sad
Poke la el nu e nicio faza,asa a fost mereu doar ca acus parca nu mai pot eu lol

Are o memorie fantastica,tine minte timbre diferite de voci,face conexiuni.

#1328 2013-05-08 14:19:56

gargarita
Moderator

poke puss da, lucreaza mai bine cand eu nu sunt. ideal ar fi sa lucreze si cu mine sau altcineva in camera dar deocamdata nu merge.

katey, cred ca simte grijile si nelinistea ta.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-05-08 14:20:57)

#1329 2013-05-08 14:50:05

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello mamici

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1330 2013-05-08 14:58:14

pokemon
Diamond member

hello, bubu!
janis, ms! ma gandeam ca desi razvan toata ziua urca si coboara, singur inca nu reuseste.
katey, sigur simte puss
am inteles, garga. succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.