Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-8
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Ioana,
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
neata!
- JanisJoplin
- Platinum member
Neata! Deno pai nu..ca si R se trezeste la 11 si ceva daca se culca tarziu.. Dar azi as vrea sa-l trezesc pt ca iar diseara o luam de la capat si n-am chef...dar mi-e mila de el Nu l-am trezit niciodata...primul pas e ca m-am ridicat..sunt in sufragerie..de obicei stateam cu el...
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- JanisJoplin
- Platinum member
Ia uitati [url=http
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-04-15 11:31:30)
6 ani de dragoste
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Hello
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
6 ani de dragoste
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata janis e de coma rares , dar imi place asa de mult
mie mi-a venit copila acasa, era toata o veselie cand ne-am vazut, cand am intrat in casa nu mai contenea cu ,, asta e casa mea, asta e casa mea,, ....i-a placut la bunici , dar se vede ca ne-a dus lipsa , a fost 6 zile fara noi, in vara vor fi numai 4.
eu am problema : ce sampon sa folosesc pt ana cat mai natural ( nu vrreau din astea clasice gen jonhson, nivea, etc), dar fara sa o usture ochi...avem o mare problema la spalatul pe cap : urla frate de zici ca o tai, ieri i-am cumparat o palarioara din aia de baie, tot ii curge, bine aseara a fost prima data cand am folosit-o si era cam obosita si nu cred ca am fixat-o bine.pana acum ne-am spalat cu sapun natural, dar as vrea un sampon.
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
pass, explica totusi si de ce nu e bine. in ce-l priveste pe yannick, singur singurel si-a facut astfel program. are perioade cand se culca la 9 seara, are perioade cand se culca la 1-2. nu-l fortez cu nimic, il las cum vrea el. mie una mi se pare mai nociv sa-l chinui o ora sa adoarma, decat sa se culce la 12, dar linistit, pur si simplu se intoarce pe o parte, cu spatele la mine si doarme. el nu face veci circ la somn, dar nici eu nu ma omor sa-i fac program. eu cred ca el stie cel mai bine cand ii e somn si cand nu.
el chiar nu are asa program pt ca sunt eu lenesa si prefer sa dorm pana la 12, azi de ex s-a trezit la 7 jumate si asta e, stau cu el. dar e toata ziua data peste cap, el nu sta mai mult de 3 ore treaz intre somnuri si uite ca-s aproape 5 ore si el nu doarme, cand se trezeste la 11 la 2 doarme iar. asa e ritmul lui normal, nu-s la fel toti.
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
pt ca cei mici tre' sa aiba un nr de 4 ore inainte de 12 noaptea. atunci in intervalul ala sunt celule care se refac in timpul somnului, cam asa era explicatia. a pus cristela un articol despre asta. e vb deci despre sanatate. daar si despre obiceiurile de mai tarziu. cum vrea el? vrei la 4 ani sa tragi de el sa-l scoli pt gradi? sa-l iei pe sus dormind sa-l pui pe buda si sa-=ti planga si urle ca nu vrea sa se scoale? vai, stiu mamici care se chinuie cumplit ca le dorm copiii pana la 10, asa-s invatati.ii spala pe ochi iar ei tot dorm. stiu ca tu vrei sa creasca liber si bla bla, toate vrem asa, nu cred ca-i vreuna care vrea sa-si dreseze copilul insa vezi ca-s unele directii unde trebuie sa intervii, spre binele lui. eu de la inceput- baia la 7 apoi imediat dupa, stins lumina si tzatza si liniste . evident ca ei s-au format asa. a fost ff natural si nu am impus nimic. dupa baie, tzatza si ei adorm la san. daca se scoala la 10 cu chef de joaca nu il provoc si eu ca sa ma amuz si sa ii fuga somnul, doar il pup, ii vorbesc incet in soapta si iar tzatza si adoarme din nou, daca nu, ii cant incet in timp ce il tin in brate si ma plimb cu el prin camera. in felul asta s-au obisnuit sa doarma dupa baie, avem un ritual. e perfect asa si n-as schimba nimic, asa am procedat cu amandoi.
pai janis fa si tu atmosfera de somn, stinge becuri, liniste, canta-i, nush, de fapt R. e mare deja si daca nu ai procedat asa de la inceput cred ca nu se mai invata, , cat sunt mici-mici merge sa fii consecventa si sa il speli/tzatzaresti la aprox. aceeasi ora seara si in timp ceasul lui biologic asa va functiona.
deno, nu, nu asa fct el pt ca asa a vrut Dumnezeu ci pt ca asa s-a invatat organismul lui.
sora mea e mai lenesa si se trezeste la 10-11 impreuna cu cel mic, asa s-a invatat si el dorm de rup amandoi. dar seara cade lata de oboseala iar cel mic e in priza
am fugit la treaba
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-04-15 11:52:24)
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
buna
Asa e Pass,eu cred ca noi le facem programul , incet incet sa i dezobisnuim sa se culce tarziu, trezindu i mai de dimineata. asta e..e greu, ca zici cum sa i trezesti dar e si mai greu sa adoarma asa tarziu si nici sanatos nu este pentru ei, sunt mai agitati ziua din cauza ca somnul cel mai odihnitor este de la 9-10 seara. David se culca inainte numai la 11-12, de vreo 3 luni, numai la 21.30-22 il ia somnul bustean, dar se si trezeste la 7-7.30 dimineata.si e mult mai odihnit ne putem intelege altfel cu el.si somnul de pranz este pana la 13 maxim 14.e mai bine.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
da, e greu cu trezitul de dimineata pt gradi...dar are dreptate pass, trebuie un pic intervenit putin pe alocuri, noi ne pregatim de somn in jur de 8.30-8.45, astefel incat la 9 sa fie stinsa lumina, dupa povestea care dureaza maxim 5 minute (asta cand o lungesc sau cand vrea 2) adoarme de cele mai multe ori in 10 minute, deci undeva la 9.20 e adormita, poate chiar mai devreme uneori, au fost dati cand la 9 dormea deja.noi la 6.30-6.45 dam trezirea ca la 7.10 sa iesim pe usa.... oricum in timpul sapt cand merge la gradi, unde nu doarme dupa amiaza cat are vrea ea (adica cred ca doarme maxim 2h si ea uneori ar baga si mai mult), e obosita si incepe de pe la 8 sa dea semne de somn....in week-end mai lungim putin , ca dormim ceva mai mult dimineata, dar nu foarte, maxim 8 dimineata e in picioare. acum nu va inchipuiti ca e totdeauna asa, mai sunt si exceptii , dar un procent de 80% cred se cam respecta....si eu sunt multumita de cum am facut impreuna programul, adica si-a spus si ea cuvantul , dar si eu .
nu ma uitati si pe mine cu samponul si spalatul pe cap.
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
Pai eu cu sanosan il spal acum...
6 ani de dragoste
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
neata
la noi inca mai merge culcatul seara la 9.30-10 , trezitul la 7.30-8 (vreo 2 treziri pe noapte pentru supt) mai tarziu o sa mai vedem , asa multa energie are toata ziua,nici nu imi e greu sa il culc , pica el instant dar doar daca suge un pic.in weekend am stat de dimineata pana seara afara , e fascinat de toate lucrurile din jur, pe zi ce trece se schimba.. cred ca nu mai dureaza mult si o sa ii dea si dintii de sus, deja cei de jos se vad bine bine si cand rade eu il spal cu klorane,e ditamai sticla , in aproape 5 luni jumate am consumat nici jumatate . eu zic ca merita fata de sampoanele din comert
Mamica de 2 pui scumpi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|