homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-81

#1521 2013-05-11 22:01:19

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

Mamici  wave

LE: am vazut si eu Grey's acum ...  hjarta  hjarta  hjarta (sapt viitoare e ultimul episod din sezonul 9 grater )

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-05-11 23:11:26)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1522 2013-05-11 23:15:14

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hello wave pe seara
Maje nici eu nu stiu de alea,dar si al meu facea apos cand era doar pe lapte

Doamne fetelor  cesafac  imi trebuie sfaturi sa nu mai fiu asa permisiva sad deci eu mi-am propus sa nu fiu agresiva cu copilul,dar nici permisiva,sa fiu la mijloc,cu niste limite
De unde,instructie face cu mine Rares sad urla non stop pt ca stie ca va primi.se enerveaza daca nu ii dai,nu stie semnificatia cuvantului Nu.pur su simplu i-am facut toate poftele mereu..de la cap la coada.vrei ceva periculos?i l-am dat si pe ala,supravegheat mai bine..
Taica-su m-a tot certat ca uite e alintat..eu nuuu.il doare ceva,dintii,de-aia urla.mda,du-l sus pe biblioteca sa vezi ce rade.are dreptate sad imi scapa lucrurile de sub control.toata ziua e un urlet,si eu ca sa scap de el,ii fac.desi stie sa si vorbeasca,deci ar stii sa ceara anumite chestii.dar cand vrea el...nu frate...
Am clipuri pe telefon,si ii pun.daca nu ii place melodia urla si tranteste sa o schimbi,asa comunica el...asta seara era cu tasu,eu la bucatarie langa ei.i-a trantit telefonul pe gresie,urland..tasu s-a enervat si i-a dat una la fund sad e prima data cand a dat cineva in el..eu mi-am muscat buza sa ii zic ceva sotului pt ca R nu stie de bataie,evident nu i-a dat tare deci nu a inteles..n-am reactionat nici eu,tocmai sa creada ca se juca.ii pare rau sotului dar mi-a zis ca nu mai stie cum sa faca..il cred. Nu stiu cum sa-l fac sa nu mai urle sad

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-05-11 23:26:58)

6 ani de dragoste  hjarta

#1523 2013-05-11 23:56:52

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Nu m.am exprimat cum trebuie.. Apos,mai putin branzos decat de obicei, si ce mi.a atras atentia a fost faptul ca a facut de 2 ori la un interval de timp prea scurt si am simtit iesind in jet,nu ca de obicei,cu partzuri.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1524 2013-05-12 00:03:42

JanisJoplin
Platinum member

Si Rares facea des,in jet.eu am primit la vremea aia informatia ca de la colostru(app smart si verdele e la fel de la colostru) adik suge prea mult lapte de inceput
Dar nu iti face pb,o sa tot aibe tot felul de scaune...

#1525 2013-05-12 00:06:54

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Albi, da, spune ceva mai la final si sunt si imagini. Alea m-au impresionat pana la lacrimi. Multe chestii le stiam, mai auzisem, dar de asta e prima data cand aud ...

Eu sunt cu Nati in brate, cum o pun jos se trezeste si urla. Am fost la un botez la Ploiesti si ne-am intors pe la 10 jumate. In masina a plans mai mult de jumatate din drum, iar acum e tare agitata, nici tzitzi nu-i mai trebuie, doarme pe mine.
Iar eu am o durere crunta de burta si sunt balonata, parca-s gravida. sad

Janis, si eu ii cam fac toate voile ...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#1526 2013-05-12 00:11:09

JanisJoplin
Platinum member

S-a obosit sarmana sad

Paai da dar inseamna ca e tacuta si nu alintata.la tgv mi-ai zis ca dormi cu ea treaza cand e cu sotul.
Pai Rares urlaaa ce sa dormi.stia sa zica si "dă!"prin ianuarie...acum urlaaa nu mai zice sa-i dai.urla si arata ,u degetul..Doamne..

#1527 2013-05-12 00:24:35

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

noapte buna fetele
ma bag la nani,
Janis ti-as da niste sfaturi dar prefer sa ma abtin din motive  bine stiute si nestiute lol
un singur sfat ti-l dau cu draga inima (pe care si eu il aplic cand sunt in pana):analizeaza situatia ,gandeste-te ce ai putea sa faci sau ai fi putut atunci  si data viitoare cu foarte mult calm si tact fa ceea ce ti-ai propus,rabdarea este cheia tuturor problemelor

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1528 2013-05-12 00:27:20

Katey
Addicted member

Pai da, ca si ta-su ii face voile ca sa nu urle. chicot

Bine, ea e mai mica, mai usor de distras, vrea, de exemplu ceva de pe masa (tacam, pahar) si urla daca nu-i dam, dar daca ii dam un colt de paine sau telefonul sau o lingurita, uita ce-a vrut initial.
Ma gandesc ca la Rares nu merge cu de-astea.

Strumful nails  7,5 ani

#1529 2013-05-12 00:39:50

JanisJoplin
Platinum member

Daa katey,nu mai merge.stie clar ce vrea,e mai independent motric,la o adica merge si isi ia singur lol

Gina nu bataita lol (aia voiai sa zici nu? tongue) da,tb sa fiu ferma..sa ma tzin de treaba,sa il las o data,de 7 ori sa urle,sa ii explic calm.eu ori urlu si eu de nervi,ori ii dau.
Problema e ca urla dinainte sa fie refuzat.urla cand cere,de control...

#1530 2013-05-12 01:05:25

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

janis, si eu ma chinui cu Sebi , e o perioada grea pt ca a inceput sa il loveasca pe Bogdan... cam des. prima data l-a pocnit si apoi s-a amuzat cand a inceput sa planga, si ce i-a placut cel mai mult a fost ca mi-a atras mie atentia suficient si de atunci il toot loveste.
vezi pe ask dr. sears , poate te mai inspiri

http://www.askdrsears.com/topics/discip … -behaviors

si eu i-am dat lui Sebi la fund cand am cedat, dar e o maaare tampenie, asa nu il inveti nimic, el a vazut ca eu accept ideea de lovit atata timp cat si eu aplic metoda asta, deci ma oftic ca am cedat instinctului de a-i da una peste fund,. sad
trebuie sa ii explici calm atunci cand zbiara, "a, vrei obiectul cutare, ti-l dau, trebuie doar sa ceri" si arata-i obiectul, zi cum se numeste si explica-i la ce e bun, ia-l cu povesti, e usor la varsta lui R. sa vezi cand mai creste, abia atunci vin tantrumurile adevarate lol

#1531 2013-05-12 06:08:36

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Maje, eu stiu ca la adulti vitamina C poate da diaree, si mai stiu ( am citit in Dr. Spock) ca scaunul bebelusilor variaza mult in functie de ce mananca mama si in functie de ce se intampla prin burta bebelusului, unde lucrurile nu sunt inca stabilizate, ca sa zic asa, si mai variaza peristaltismul, bila, etc.
Ce fel de calciu ii dai? Eu ii daau la al meu 1/2 de fiolaa de calciu gluconic si ne chinuim ingrozitor sa o ia, mai mult o scuipa...(nu am observat ca acest calciu sa modifice scaunul...)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1532 2013-05-12 06:57:15

passenger
Addicted member

neata mamici!

m-a trezit Sebi la 6  bang  statea in fund ma mangaia pe fata si imi zicea "mami, pune-ma si pe mine pe oala ca fac teaba male"  smile

#1533 2013-05-12 07:51:36

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

Janis rabdare. Si alex mai face asa, cand era ca rares era la fel ca la voi, dar noi ne uitam la el si ii facem semn cu degetul ca nu, dam din cap ca nu. De multe ori avem urmatoarea conversatie: eu "nu" el: da? Eu: nu el: da? Si uite asa rotfl2. Si noi (eu mai mult) i-am dat ce a vrut dar acum mai selectam di ele, de ex vrea la geam? Il pun, vrea la priza? Nici macar cu protectii, ca stie sa le scoata cu un stecher, daca gaseste sau daca nu gaseste i-a blenderul ca cu ala poate sigur(adica il cauta). Ii explic cu calm ca nu poate ajunge acolo, nu poate primi din X motiv dar chiar vreau sa stie ca nu poate primi totul, si asta spre binele lui. Nu stiu daca e bine sau rau dar eu asa simt ca trb sa stie si de nu. Alex acum ma bate (batea) cand nu ii convine ceva, si il intreb de ce ma bate, si daca eu l-am lovit vreodata ca sa faca si el asta. Pai daca eu i-as fi dat la fund ce drept mai aveam sa ii spun asa? Partea proasta e ca bate copii si ii tot explic, dar cum il deranjeaza unul cum il altoieste

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1534 2013-05-12 08:01:26

passenger
Addicted member

depinde de copil., si noi avem protectii la prize asa ca sa fim noi pe deplin linistiti, insa Sebi odata ce am vorbit cu el si i-am explicat ca e curent electric si ne putem rani grav si etc etc nu a mai fost deloc curios de prize, le evita, n-are treaba cu ele. si-a pierdut interesul pt ele odata ce i-am povestit si a aflat ce e cu ele. Vara-mea are un baiaetel mai mare ca S si ala cand ii spunea ca nu e voie, ca acolo e curent si etc etc, mai tare voia la prize.  cesafac

noi am papat o omleta cu ceapa verde si gulii si acum ma apuc de curatenie, vase si iesim in parc. pe la 11 ii dau si lui Bogdan un pic de banana cu branza sa vad poate totusi mananca azi.
puss

#1535 2013-05-12 08:14:32

Katey
Addicted member

Neata!

Strumful nails  7,5 ani

#1536 2013-05-12 08:31:23

passenger
Addicted member

mamici, Sebi e atat de narcisist. se uita in absolut orice ii oglindeste fatza. ii place sa se admire. si ai vostri la fel sunt? I-am spus mai devreme in timp ce se uita intr-o jucarie ce are oglinda, "mai, Narcis" la care el imi spune, "nu sunt, sunt Sebi". SI am inceput sa ii povestesc legenda lui Narcis care isi iubea chipul si a vrut sa-si sarute imaginea oglindita in apa si a cazut acolo si s-a inecat, iar Sebi........ce credeti ca ma intreaba dupa ce asculta atent si speriat povestea? "si a cazut in apa cu fundul gol?" whaaaaaaaaat?  rotfl2  la intrebarea asta nu ma asteptam. lesin de ras cu el. de fapt, DE el! lol
o sa imi puna pielea pe batz copilul asta al meu, e atat de incapatanat... pana sa nasc eu credeam ca e cel mai matur copil ever, discutam cu el absolut orice, intelegea ca un om mare si actiona si f matur pt varsta lui, ei, de cand am nascut... e alt copil...  sad 
mai devreme se urca in balansoarul lui B. si ii zic, mai, da-te jos ca se rupe cu tine si imi zice, "ute mami, ma uc aici pen' ca sunt un copil mic" si ii zic, macar pune centura sa nu cazi si imi zice, "ute mami ca nu pot, sunt copil mic." si ridica asa dintr-un umar ironic, nu ma mai asculta deloc. dar cand vrea sa faca ceva traznaie," lasa-ma, mami, sunt male si pot". ii zic, esti mare sau mic, hotaraste-te! si imi spune ori "Sunt Sebi!" ori "Sunt Spadămen" (spiderman)  lol

si imi zice cand nu mai vrea sa manance "gata, buna seala pentu masa!"  lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2013-05-12 08:38:22)

#1537 2013-05-12 09:19:10

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

Pass chiar iti pune rabdarea la incercare

Janis nu ma refeream la bataie,ma refeream la partea cu urlatu ca iti va fi destul de greu sa-l dezobisnuiesti si nu stiu dc vei rezista
de ex la noi, cand venea sotul acasa Dami vroia sa-l ia in brate sa ajunga unde nu putea ajunge,in fiecare seara acelas ritual,dc nu facea cum vroia el urla, cu mine nu facea asa ca eu sunt mai ferma si nu il urcam pe sus
acum este la perioada in care ne ignora, adica face ceva ce nu are voie sau o impinge pe Clara,ii zic sa se potoleasca si se face ca nu ne aude,tre sa zbier sau sa-l zgudui ca sa ma fac auzita

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1538 2013-05-12 09:20:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata mamici wave

#1539 2013-05-12 11:37:43

JanisJoplin
Platinum member

Neata mamici wave

Multumesc pt sfaturi...
Baaay nu stiu ce sa zic..incerc sa ii explic dar el deja se da cu fundul de pamant,cu capul de podea daca in sec 2 nu i-ai dat
Si mai e o faza,cand stie ca n-are voie,si mai tare face,cum zice pasa de copilul lu var-sa..de ex la flori.nu ai voie,le rupi,sunt ale lui tati..il iau de mana,ma duce pana in hol,asteapta sa ma iau cu altele si cand sunt cu spatele paccc rupe si mananca floarea lol
iar cu tzatzele e jale..ii place sa le schimbe des..daca am ceva fara decolteu si se scot greu..pana o scot pe cealalta urla: titziiiiii de ne aude tot blocul cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.