Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-87
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata ginutza si eu gaseam bucatarii faine dar micute de inaltime si vroiam sa fie cat ea, asta de i-am luat-o are 91.5 cm parca si ii vine perfect, a fost super incantata, am reusit sa o si filmez, e mortala. -aducem noi ditamai cutia in casa, pe cutie era desfasurata toata bucataria, plus o fetita care gatea, si ne punem la masa, i-am explicat ca o sa i-o maonteze tata dupa ce termina masa, a mancat si ea ceva cu noi, si apoi vine si ma ia de mana, ,, hai mamica sa montezi tu bucataria,, eu ii spun ca nu stiu, nu ma pricep( imi era si ffff rau, ma durea capul ingrozitor, de altfel m-a durut toata noaptea) si ea imi spune,, hai mamica , ca ne arata fetita cum sa o montam,,
e super incantata, cum se spala pe maini, cum gatea ea la un moment dat zice :,, sa punem niste sare, niste busuioc,, eu am ramas masca, sarea ca sarea ca stie de ea, e cam fana sa zic asa, dar busuioc de unde??????....oricum ne socheaza pe zi ce trece,azi dimineata ne reicta niste poezii noi de la gradi, pe care eu nu le stiu, le-am printat si eu ca ni le-a trimis de la gradi, si le urmaresc cand le recita ea. noi folosim Bucovina si pt ea si pt mine, sotul e cu borsec minerala.
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Ia ghiciti cine-i la munca? Fix un an am stat acasa, pe 14 mai 2012 m-am internat si am intrat in medical. Si acum mi se pare ca au trecut cateva zile. Natalia parca stia ca azi nu sunt acasa, a supt azi-noapte din ora in ora. Acum mi-a trimis sotul mesaj ca a papat tot marul cu branzica.
Fete, oare daca beau un ceai negru sau verde acum, undeva pana in ora 11-12 si ii dau sa suga la 5 jumate cand ajung acasa, oare o afecteaza in vreun fel?
Ultima oara a fost editat de Katey (2013-05-14 10:05:14)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
si noi tot bucovina folosim
adina katey spor la lucru.
- Katey
- Addicted member
- Katey
- Addicted member
Bun, deci sa beau devreme ceaiul, ok. Janis, deocamdata n-am facut mare lucru, eu ma refeream mai mult la "atmosfera", care e cam la fel.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici eu si acum (2 ani) ii sterilizez in fiecari zi biberoanele
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata mamici
Eu nu mai sterilizez de la 7 luni, dupa ce a inceput sa puna mana pe tot si sa umble in 4 labe m-am lasat de sportul asta.
Kateyspor la munca. Cine sta cu pitica? sotul?
Adina
Eu va citesc dar cateodata nu am timp sa scriu, de cand cu vremea frumoasa stam dupa masa mult afara.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Katey
- Addicted member
Andre, cu sotul sta pana pe 17 iunie.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata mamici!!
Iar vin cu o intrebare: fetita mea nu a mai avut scaun de ieri dimineata. De obicei facea si de 6-7 ori pe zi. Si cred ca o doare burtica din cauza asta. Pot face ceva? Supozitor nu i-as baga ptr ca mi se pare prea mari. In spital mi se zisese ca pot sa o stimulez cu termometrul. Alta varianta? Stiu ca bebelusii alaptati nu se constipa, dar ma gandesc ca e de la laptele praf pe care i l-am dat ieri.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Eu pana la 6 luni am sterilizat la fiecare folosire, apoi a$ mai rarit. Acum cand imi aduc aminte le mai fierb si le si spal cu otet
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
happy, eu stiu ca bebeii alaptati pot sa nu aiba scaun si 7 zile. parca asa spunea katami
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Ionela, ieri i-am dat lapte praf si de asta cred ca s-a constipat. 7 zile mi se pare cam mult totusi plus ca o vad agitata, clar o deranjeaza burtica
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
be, eu zic s-o lasi in pace...
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Neata mamici!
Noi adormim in brrate, nimic anormal,dar se pare ca nu mai vrem sa dormim in patut. Cand il pun jos plange.
Be,la mine m.ai mergea cand il schimbam si i lstergeam acolo,la anus,impungeam un picut. Sau mai poti sa pui pe deget crema de galbenele si sa dai tot asa,un pic inauntru,cat sa nu o jeneze. Eu nu am incercat,nu a fost nevoie,dar am auzit.
Kate, cum iti e fara Naty? Spor la munca,sa treaca repede!
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Happy , eu nu as stimula cu termometrul. As mai lasa-o azi.. Eu nu fac fata cu sterilizatul, mereu vrea sa bage ceva in gura de cand cu dintii. Ii calc tot, mai fierb din cand in cand .
Eu sunt stresata ca maine seara mergem la concert la depeche mode si nu stiu cum o sa fac cu alaptatul.nu accepta biberon , adoarme mai mereu la san . Cand ne-am luat bilete , nu mi-am pus pb asta, era prea devreme, nu stiam cum o sa fie. Parca vad ca nu o sa stam mult.
Kate , e bine ca mananca si nu are nevoie de san ziua. Spar ca pana la toamna cd ma intorc si eu la munca o sa pape si al meu
Ultima oara a fost editat de Reina (2013-05-14 11:58:44)
Mamica de 2 pui scumpi
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata mamici.
dana, m-ai intrecut cu sterilizatul
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|