Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-9
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
buna ziua mamici am citit ca sunt bebei care se simt mai bine, ma bucur mult! sanatate celor care inca au temperatura si sunt pe tratament
adina eu pe anto o spal cu klorane de cand am nascut. e sampon si gel de dus 2 in 1, unul la 500 ml e mai scump, dar ma tine foarte mult, mai bine de 6 luni
nici Anto nu doarme la 10 seara, noi atunci abia o pregatim de somn. adoarme relativ repede si foarte rar se intampla sa adoarma la miezul noptii, doar daca vin prietenii in vizita si intarziem povestile (dar adormitul asa tarziu e o data la cateva luni). pe de o parte mi-as dori sa se culce mai devreme, insa pe de alta parte imi place asa pt ca atunci cand adormea devreme se trezea pe la 2 si statea treaza 2-3 ore. si dormea mult a aodua zi si se dadea tot somnul peste cap. acum se trezeste in jur de 9 dim, seara la 11 doarme. si mai afcem un somn ziua in jur de 3, cam 2 ore( am incercat s-o culc la 1:30-2 insa dupa o ora se trezeste si la 5 i se inchid ochii)
noi iesim putin afara, desi e cam rece, ne imbracam iar cu gecuta de iarna. o zi frumoasa!
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
adina eu folosesc bubchen
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Si eu foloseam klorane.acum s-a terminat si am luat sanosan ca asa am nimerit.intr-adevar f mult a tinut.. R de ex deja a adormit..l-am trezit eu la 9.30.ma rog adicam-an ridicat la 9 si daca nu m-a simtit...ah si dupa jumatate de ora de somn acum m-a luat la tzatzit.nu pot scoate sanul ca il trage prin somn...off.si la el maximul e de 1h20min.cam cu 2 tteziri de supt.de asta nu rezista si seara pica iar.in viata lui a dormit fff rar 2 ore..si alea cu 3 treziri.
6 ani de dragoste
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Mamici
Adina, eu pe ai mei ii spal cu bubchen de galbenele.
In legatura cu somnul, la noi e asa: la 8 seara baie, baut laptele, la 9 lumina stinsa. La 7 dimineata se trezesc si la 13 ii culc (Mara mai doarme si la 10 si la 17 cate juma de ora dar la 13 stau langa ea si doarme vreo 2 ore). Vreau sa-i fac acelasi program ca a lui Vlad, asa mi se pare foarte ok pentru ei.
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Garga pe mine nu mai m-a durut capul de ceva zile, ?n schimb mă dor maselele , durere de ?mi vine să mă urc pe pereţi Alexandra mea adoarme de cateva zile pe la 11 şi un pic cu 2-3 treziri pt supt şi se trezeşte 9 jumate -10 dar nu sunt zilele la fel sau serile Pe mine m-a luat durerea de măsea şi nu mai am nurofen
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
garga off...imi pare rau, bine ca esti mai bine, sa treaca de tot!
hm...o fi cum ziceti voi, nu stiu. ideea este ca eu nu-l pot trezi fortat, adica si daca ma ridic de langa el, daca el mai vrea sa doarma, incepe si plange si e musai sa ma pun inapoi si readooarme. de culcat fortat nici atat, am incercat si eu cu liniste totala, intuneric, bla bla, da' de unde... nu vrea, se joaca, etc.
eu nu pot decat sa ma declar multumita ca am ceeeel mai linistit copil ever, nu plange niciodata, dar nici nu-i impun nimic.
spre ex, de cand am venit din be, nu a plans niciodata, acolo a plans intr-o noapte, s-a trezit asa. si e o luna de atunci.
Viata mea, desprinsa din povesti
- ioanagab85
- Full member
Ruxy unde gasesc bubchen?
- rruxxy
- Platinum member
Nici eu nu-i trezesc sau culc fortat, ass i-am obisnuit de la inceput.
Ioana, eu iau din DM.
Garga, nu mergi la un doctor cu migrenele astea puternice pe care le tot ai?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mamici
La noi programul de somn e de la 22 la 8 dimineata, la panz doarme de la 2 la 4, la 1 o iau de la gradi. Eu o pun in pat in fiecare seara la 21 dar dureaza pana adoarme, asta depinde si cat e de obosita. teoretic ea la pranz nu doarme decat o ora, dar daca sunt eu langa ea mai adoarme inca o ora. Nu am fortat-o , asta e programul ei de la 1 anisor si 2-3 luni.
Mie i se pare ok asa, pana in 12 noaptea e somnul lor cel mai bun.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
bubchen parca din cora am luat eu dar n-am mai folosit de mult.
Rux, m-as duce dar mi-e urat....si nu stiu daca are ce-mi face.
deno
ioana, imi pare rau de dureri. ce mai ai in casa de durere?
- rruxxy
- Platinum member
Garga, stiu ca nu-ti arde dar n-ar strica o vizita scurta.
- ioanagab85
- Full member
Garga am paracetamol şi aulin
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
de aulin nu stiu (poate stiu celelalte fete) dar paracetamol poti sa iei fara probleme, daca este simplu.
- ioanagab85
- Full member
Da este simplu, oricum ?l sun pe soţ să ia nurofen
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
buna mamicilor ! ce mai faceti ? am venit si eu pe la voi sa va povestesc inca ceva din seria "avantajele colectivitatii" fiimea s-a pricopsit cu varicela ! a dormit f rau si de ieri seara are cam 5/6 bube pe corp cam in zona scutecului ,nu pare s-o manance f tare si oricum ea nu cred ca stie sa se scarpine ! sunt aproape sigura ca e varicela ca au avut mai toti copii din cresa dar oare nu trebuia sa fie protejata de faptul ca e alaptata ? sau nu mai e valabil daca e diversificata deja ? sau poate deaia are doar o forma usoara ...
habar n-am ,cert e ca sunt moarta de oboseala si ea la fel !
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
off garga, incearca sa cauti pe net la tincturi de la plantextract care e pt dureri si incearca si cu astea , sunt si naturale. caut si eu sa vad ce au.
fetelor, vroiam ceva cat mai natural, a fost o discutie la un moment dat pe aici si a intervenit cineva-nu mai situ cine- care a spus ce ar trebui sa contina si ce nu...pass tu ai zis ca folosesti topfer parca(nu stiu daca asa se scrie), parca parea mai ok...problema mea e si la ochi, adica daca ustura in caz ca intra in contact cu ochii. voi cum ii spalati pe ai vostri-copii mai mari, peste 2 ani?
garga , uite scrie ca e si pt migrene http://www.naturaplant.ro/produse/2104/Ginkgophyt
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-04-15 14:32:15)
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
nici B nu plange, ii zic Mutulica e zen. nu are niciun stres, motive de plans, nimic-nimic.
deno, nu se cheama ca ii impui, ca doar nu il legi de pat sau sa-l tii cu forta, eventual si c-o palma la c*r. E vb ca intervii un pic in programul lui a.i. sa fie cel mai bine pt el. Uite, daca iti cere ciocolata in loc de ciorba ce faci? sau daca vrea videoclipuri cu Mickey Mouse la 11 jum. noaptea si urla daca ii inchizi calc.? Bai, asa face un vecin, mama-mama ce scandal e la 12 noaptea la ei ca se exorcizeaza ala mic cand ii inchide calc. maica=sa. Si nu e un copil d-ala uitat in fatza TV, doar asa l-a invatat ma-sa sa doarma la 12-1 noaptea si el e incercanat rau ca dimineata trage de el sa il duca la gradinita. Haos total. Si ma-sa radea de mine mereu ca fugeam la 7 in casa sa il culc pe Sebi, ca ce ora e asta, ca sunt nebuna rau ca-mi culc copilu' asa devreme. Ca ce, eu dorm asa devreme. pe el de ce il culc asa? Rade acum ca si pe B il culc la fel.
like, ce faceti voi? Cand nasti?
adina, eu ii spal pe aman2 cu sapun din plafar, unul facut de niste maicute. asta de curand, pana acum ii spalam cu Topfer cu tarate.
adina dar de ce ii bagi in ochi? adica, cum nimeresti? al meu cat samponez si clatesc sta in picioare cu capul in sus cuminte si se uita la tavan pana termin. Pe B il spal singura si nu ii bag in ochi.
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-04-15 14:37:11)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|