homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?

#1 2013-04-14 10:29:40

ioana.ghemotoc
New member
Inregistrat: 2013-04-03

In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?

Stiu ca sunatoarea afecteaza efectul contraceptiv al pastilelor, insa in ce masura? Spre exemplu, eu am gastrita si voiam sa-mi iau un ceai gastric naturist si vad ca are in compozitie si sunatoare.. m-ar afecta?

Acum sunt paranoica, gandindu-ma ca am baut niste ceaiuri varsate (de fructe, verzi, etc) zilele astea si nu stiu daca aveau cumva si sunatoare in compozitie, adica ele nu specificau compozitia exacta..

#2 2013-04-14 11:24:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?

nu se stie concentratia de la care interactioneaza cu AC, asa ca ar fi mai bine sa gasesti un ceau care sa nu contina sunatoare, mai sunt si altele bune pentru gastrita, galbenele de ex
ceaiurile cu fructe & co nu au de ce sa contina sunatoare

#3 2013-04-14 12:56:32

ioana.ghemotoc
New member
Inregistrat: 2013-04-03

heimdall a scris:

nu se stie concentratia de la care interactioneaza cu AC, asa ca ar fi mai bine sa gasesti un ceau care sa nu contina sunatoare, mai sunt si altele bune pentru gastrita, galbenele de ex
ceaiurile cu fructe & co nu au de ce sa contina sunatoare

Nici cel verde, nu? Imi cumparasem unul "verde cu merisoare" dar se vad si alte chestii prin el lol Insa nu prea cred ca are cum sa fie sunatoare.
Mersi pentru raspuns smile Intr-adevar mai bine ocolesc sunatoarea ca sa fiu sigura lol

#4 2013-04-14 13:04:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

verde e doar ceai verde, nu are cum sa aiba sunatoare... nu sta nimeni sa culeaga sunatoare ca s-o strecoare prin alte ceaiuri lol

#5 2013-04-16 22:21:10

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

mi-am luat si eu un ceai hepatoprotector, si acum am vazut ca are sunatoare... smile stiu, offtopic, ce alt ceai de genul acesta imi recomandati?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.