homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil sarcina?

#1 2013-04-17 20:18:52

monaGGina
New member
Inregistrat: 2012-01-20

Posibil sarcina?

Buna!

Am si eu o nelamurire, poate doctoresa sau fetele ce se pricep ma lamuresc smile
Astazi am facut o eco abdominala, in zona genitala doctorita mi-a zis ca este un punct foarte mic si nu-si da seama ce poate fi, poate unul din cele 3: Un chist, o sarcina mica de 3 sapt sau pt ca doar ce mi-a trecut menstra de 3-4 zile un rest  de acolo
Nelamurirea mea este: daca eu iau antibebe de 7 ani,regulat, fara sa uit pastile pot ramane insarcinata, m-a pus pe ganduri cu sarcina de 3 sapt, mi-a zis ca poate sa-mi vina menstra si peste sarcina, dar mie mi-a venit normal ca pana acum parca un mic mai mult, eu stiu ca atunci cand iti vine peste sarcina este schimbata ca si culoare, cantitate..etc
Voi ce spuneti, credeti ca ar fi vorba de o sarcina? Daca faca un test de sarcina acum sau peste o sapt, sa presupunem ca as fi insarcinata si mi-a venit peste, testu poate depista sarcina?
Astept sa ma luminati ca tare-s ingrijorata sad
Multumesc!

#2 2013-04-21 20:53:41

monaGGina
New member

Re: Posibil sarcina?

Nu poate nimeni sa-mi raspunda? smile

#3 2013-04-22 13:18:15

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

doctorita care ti-a facut ecografia nu stia ca iei AC? daca le-ai luat corect, asa cum spui, e exclusa sarcina.
da, ar trebui sa se pozitiveze testul in caz de sarcina.

#4 2013-04-22 20:35:04

monaGGina
New member

da,, i-am spus doctoritei ca iau Ac, si mi-a zis ca in cazul acesta e exclusa sarcina si chistul
multumesc tare mult pentru raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.