|
Nu esti logat.
Menstruatia in pauza de 7 zile#1 2013-04-21 08:43:41
menstruatia in pauza de 7 zileBuna dimineata! Am o nelamurire: iau karissa de 7 ani si sunt in pauza de 7 zile ( in a 4 zi) si ieri in a 3-a zi dupa contactul sexual am observat niste firicele rosii si o secretie roz si am crezut ca mi-a venit menstruatia. dar nu a fost asa. de obicei menstruatie vine in a 5-a zi. acum intrebarea este: daca nu imi mai vine pana la sfarsitul celor 7 zile de pauza, consider ca a fost menstruatie si le iau in continuare sau ce ma sfatuiti? multumesc. Offline #2 2013-04-21 08:47:09
Re: menstruatia in pauza de 7 zilede luat se iau incontinuare. e normal sa ai niste firicele cu 1-2 zile inainte sa ti vina. asa ca stai calma si asteapta marele eveniment maine. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2013-04-21 08:54:40
Re: menstruatia in pauza de 7 zilele-am luat corect.chiar am fost foarte atenta sa nu uit pentru ca luna trecuta s-a intamplat sa uit una...intr-una din zile am avut 3 scaune mai moi, dar nu pun probleme, nu?nu a fost nici unul in primele 4 ore de cand am luat pastila. Offline #4 2013-04-21 10:18:02
Re: menstruatia in pauza de 7 zileLaura, dupa 7 ani, parerea mea este sa mergi la medic. In timp organismul se schimba ... deci trebuie schimbate si pastilutele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2013-04-21 10:57:26
Re: menstruatia in pauza de 7 zileBuna, imi doresc un bebe mult, fiecare luna e sub control si urmaresc orice schimbare, am dupa ultmele 2 contacte sexuale cu iubitul pe 6 si 13apriilie a ejaculat in vagin, peste 2 zile pe 15 mia inceput o scurgere maronie, am deacum 5zile decind am aceasta scrugere, aseara am avut dureri ca in ziua de menstruatie, in rest nimic, sanii sunt putin tari dar si mai sensibili, moi, desi la mine ciclul nu e regulat se incepe dupa data de 19 pin pe 26 fiecare luna nu mai tirziua, dar luna trecuta a fost pe 30 si pe 4 aprilie sa terminat, puteti sami spuneti ce pot insemna aceasta scrugere maronie, in cantitati mici si am oservat si citeva picaturi de singe, la medic pe luni am programare, pin atunci nu am sa am atita rabdare.anticoceptionale nu iau, o singura data am luat la 72 ore mai demult, prima data mi se intimpla cu asa scurgere de asta si imi pare ceva straniu. astept niste sfaturi si pareri,multumesc mult. Ultima oara a fost editat de Iriska92 (2013-04-21 10:58:40) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|