|
Nu esti logat.
Need a little help-3#40 2007-01-08 18:45:09
Re: need a little helpacu am venit aksa... nu e asa mult pe tampon,dar e ceva!! dar parca tot maro ...io dasta ma ingrijorez acu, k e maro , asa cum ziceati voi k e atunci cand apare cand esti insarcinata ... si k nu ma durut inainte sami vina nimik, decat ieri ovaru rau de tot,dar io ma bazam pe sani! si nici azi in timpu zile nu ma durut prea mult burtica. si de regula mai ales in prima zi ma doare rau de tot! Offline #41 2007-01-08 18:49:18
Re: need a little helpio zic k tre sa`ti vina... k mie knd imi vine cu o zi inainte imi curge ceva...maro.. shi... acu` nu`sh e`n functie de organism.. shi io am fost racita shi mi`a venit mai devreme.. shi tot un lichid maro` mi`a curs inainte de ... scufitza roshie ... #42 2007-01-08 18:57:11
Re: need a little helppai parca si inainte imi venea asa... dar nush...cred k exagerez ... astept sa vad maine cum e s Offline #43 2007-01-08 19:08:51
Re: need a little helpnu`ti mai fie frica ,...pt k shi din cauza stresului...se`ntampla asta.. Publicitateloading...
#44 2007-01-08 21:01:07
Re: need a little helpfa inca un test ca sa te linistesti.daca iese negativ acum, inseamna ca sigur nu esti insarcinata (daca e vreo sarcina care provoaca sangerarea inseamna ca e instalata deja si testul o va descoperi ) .eu cred totusi ca e bine, din ce am citit mai sus. si fa ti un control..poti sa ai un chist, de la care si durerea. Cocorosie! Offline #45 2007-01-09 00:42:21
Re: need a little helpacu am facut dush si mi se pare k s-a mai deschis la culoare! nu mai e maroniu! Offline #46 2007-01-09 10:39:36
Re: need a little helpeu sunt de parere sa te linistesti. Si mai ales sa nu mai plingi atita de dorul durerilor de burta...zi merci ca nu le ai si gata. A venit menstruatia, totul e ok, mai multa grija si responsabilitate pe viitor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-01-09 22:29:24
Re: need a little helpdap, asta e clar k o sa am ... dar totusi e cam ciudata chestia fara dureri , si sa imi vina mai putin decat de obicei ... oricum, sper sa fie bine si multumesc de ajutor >< Offline #48 2007-02-09 00:45:29
Re: need a little helpa trecut o luna,. iar ma apucat ingrijorarea. luna trecuta imi venise pe 8, acu astept ... k ma dor si sanii de mor... sper sa fie totu bine, chiar dak voi ziceti k nu prea as avea motive de ingrijorare , eu tot sunt asa cu o frica mica mica mica in mine... nu am avut nici un simptom de sarcina sau ceva...dar astept sa-mi vina si se face asteptata... Offline #49 2007-02-09 09:02:22
Re: need a little helpdaca ai de gand sa te stresezi asa in fiecare luna, eu zic ca nu mai traiesti mult.n-am vrut sa fiu rea, crede-ma , dar e asa simplu sa mergi la planning si sa iei anticonceptionale...si sa stai linistita tot timpul fara nici o grija. crede-ma merita sa incerci. Offline #50 2007-02-09 09:59:55
Re: need a little helpcercetasa, de cand ti s-au intarit sanii? si la cat timp dupa ce s-au intarit vine bucuria? o astepti la acelasi interval de timp. probabil va veni. Nobody home Offline #51 2007-02-09 22:57:23
Re: need a little helppai de vreo o sapt ...cam asa. dar nu mi sau intarit cine stie ce, dar ma dor. si ma dor asa mai rau doar de cateva zile,2-3. ... pai nush cam la cate zile vine bucuria....cred k la o sapt,parca asa. Ultima oara a fost editat de cercetasha...no.1 (2007-02-10 09:52:47) Offline #52 2007-02-10 12:05:30
Re: need a little helpcabinete vezi pe-aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4213 Nobody home Offline #53 2007-02-10 12:34:23
Re: need a little helpam facut test mai devreme si ...negativ ... macar am mai scapat de 70% din grija Offline #54 2007-02-10 13:42:45
Re: need a little helpSal fetelor! am si eu o nedumerire...din cate stiu e normal sa te doara sanii si sa ti se intareasca inainte de a-ti veni ciclul, nu? Acest lucru poate fi luat ca si un semn ca s-a produs ovulatia? Eu am ciclul ft regulat si stiu exact in ce zi se produce ovulatia...ei bine imediat dupa ziua asta, incep sa ma doara sanii destul de tare si sa mi se mareasca... si chestia asta dureaza pana imi vine ciclul, deci vreo doua saptamani....O fi oare normal sa ma doara atata timp? cineva imi spunea sa merg la ginecolog ca nu e normal....Voi ce ziceti? Ms. Offline #55 2007-02-10 13:59:09
Re: need a little helpe normal, stai calma. si eu patesc la fel si mi s-a spus (dr.) k e ok mami de minuni Offline #56 2007-02-12 00:45:36
Re: need a little helpam intrat in a4a zi de cand trebuia sa-mi vina ... s m-am uitat pe calendaru din ultimu an si am vazut k mi-a intarziat de mai multe ori 4,5 zile, alteroi venea mai devreme. Offline #57 2007-02-12 10:21:20
Re: need a little helpcercetasha, nu stiu ce sa cred. Nu am toate datele problemei, nu stiu daca ai avut contacte sexuale neprotejate luna asta....nu stiu multe lucruri. Nu vad inca motivele de ingrijorare, avind in vedere ca practic nu putem spune ca ti-a intirziat menstruatia... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|