homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-102

#1920 2013-06-27 10:30:05

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Buna dimi! Pupici ! si o zi minunata va doresc!

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1921 2013-06-27 10:45:02

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Get puss buna dimi ,trebuie sa fiu ok si fiindca il simt pe bebe foarte activ ma ajuta foarte mult.Cat despre simptome nu te speria ,mai sunt zile in care sa nu simti mai nimic nici macar dureri de sani ,eu aveam si cate 2 zile in care nu aveam absolut nimic asa ca stai linistita.

Emily puss buna dimineata.

Anca puss buna dimineata.

Ochisori puss neata ,ce faceti voi?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1922 2013-06-27 10:48:47

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

sincer nu prea ... am avut o singura zi o durere de sani groaznica dar apoi nimic ... poate sanii sa fi fost un pic umflati  ca atunci cand retii apa dar cam atat

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1923 2013-06-27 10:49:13

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Getutule puss se pare ca tu chiar imi calci pe urme. smile La 5 saptamani de sarcina am tras un plans zdravan ca eu nu am niciun simptom si credeam eu ca s-a oprit din evolutie...ca nici macar sanii nu ma mai dureau, si pana atunci ii simtisem oarecum durerosi...l-am disperat pe sotul meu atunci, nu stia cum sa ma mai linisteasca saracul...era si el daramat ca ma credea, iti dai seama...si cand colo, grasuta mea crestea bine merci in burtica, doar maica'sa isi imagina toate nenorocirile, cand am fost la eco am auzit inim ioara batand asa de tare!!! hjarta nu o sa uit niciodata momentul ala...deci relax, bebe e ff bine, nu ti-am zis eu ca vei avea o sarcina super usoara? asculta-ma pe mine, ca eu am avut o sarcina fara simptome, dar absolut nimic nu simteam, doar burtica crestea uimitor de repede.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1924 2013-06-27 11:21:16

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Getaway a scris:

Neata fetelor.
Chiar ma gandeam la tine si la gemeni, Little. Ma bucur ca sunteti bine!
Of, Khris, un pic mai ai si te intalnesti cu bebe. Imi inchipui ca este greu si cu caldura si cu bebe mare acum  puss
Andy, succes la doctor silasa munca mai incet ca nu iti face nimeni statuie de aur cu diamante si rubine.
Alinutza, ce mai faci? Esti mai ok?
Happy, Ioana  puss  puss  puss

La mine a reinceput paranoia. Nu am niciun simptom, nimic. Nici sanii nu ma mai dor asa tare, nici greata, nici nimic, sunt de-a dreptul ingrijorata. E normal? Mai am o saptamana pana la control, cred ca ma urc pe pereti  grater

Da, inca putintel big_smile
Nu te speria, nu e o regula sa iti fie rau zilnic... am prietene care le-a fost fff putin rau si altele care s-au simtit ok si bebeii lor sunt ok si ei. Eu nu vomitam sau imi era rau zilnic... aveam perioade cand vomitam de 3 ori pe zi si perioade cand trecea cate o saptamana fara sa vomit. Fiecare bebe e diferit in felul lui... tu oricum esti la inceput, sarcina e mititica...si simptomele sunt pe masura... mai scazute ca intensitate. Nu te impacienta ca nu faci bine la bebel big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#1925 2013-06-27 11:22:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Salutare fetelor.

Noi murim de cald. Dar incercam sa ne descurcam. Asteptam sa se faca ora 17 sa mergem la control.

Getaway a scris:

Neata fetelor.
Chiar ma gandeam la tine si la gemeni, Little. Ma bucur ca sunteti bine!
Of, Khris, un pic mai ai si te intalnesti cu bebe. Imi inchipui ca este greu si cu caldura si cu bebe mare acum  puss
Andy, succes la doctor silasa munca mai incet ca nu iti face nimeni statuie de aur cu diamante si rubine.
Alinutza, ce mai faci? Esti mai ok?
Happy, Ioana  puss  puss  puss

La mine a reinceput paranoia. Nu am niciun simptom, nimic. Nici sanii nu ma mai dor asa tare, nici greata, nici nimic, sunt de-a dreptul ingrijorata. E normal? Mai am o saptamana pana la control, cred ca ma urc pe pereti  grater

Geta ... stai linistita. Eu la inceput de sarcina nu am avut nici un simptom. Nici greata, nici tensiune in sani constanta (doar din cand in cand), nici cine stie ce dureri ... Si sa stii ca e mai bine asa.

Pupici la toata lumea.

PS: Burticile noi va rog lasati DPN-ul bolduit ca sa actualizam listuta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1926 2013-06-27 11:26:51

Alinutza30
Sr. member

Cris puss

Khriss puss

Andy puss ,trimite si la noi o raza de caldurica aici e frig (12 grade) si ploua de aseara fara intrerupere.Mult succes la dr. azi.

#1927 2013-06-27 11:31:11

Getaway
Hero member
Inregistrat: 2013-02-25

Emi, stau un pic mai linistita daca zici ca si la tine tot la fel a fost pana dupa 6 saptamani. Multumesc.  puss

Criiiiiiiisul meu drag, speram sa intri sa ma linistesti. E bine deci, iti calc pe urme si cu asta lol Lasa ca maine e vineri, apoi week-end si apoi saptamana viitoare o sa treaca sper eu cat de repede pana joi la eco. Of, nu stiu de ce am pus-o eu asa tarziu, am zis ca sa fie tarziu sa-i pot auzi inimioara. Te pup dulce si iti multumesc din nou ca ma linistesti!   par

Khris, da, ai dreptate ca e mica sarcina si simptomele la fel. Nu stiam ca e ok sa nu ai simptome si ca au fost mamici care nu au avut si e totul ok. Sarumana din suflet  puss

Andy, pfiu ce bine ca nici tu la inceput nu ai avut simptome, ma simt mai bine acum. Iti multumesc de cuvinte si succes diseara la control.  puss

Ultima oara a fost editat de Getaway (2013-06-27 11:34:41)

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1928 2013-06-27 11:42:44

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Bună !  hopsieu

Ce bine e să fiu acasă liniștittă....big_smile  Puiuța mea e tare activă, am impresia că nu doarme aproape deloc lol și noaptea după ce mă ?ntorc de la toaletă mișcă puțin, probabil din cauza mișcărilor mele smile Azi dimineața ?nainte de ora 7era c?t pe ce să mă trezească așa de tare dansa prin burtică smile Cred că ?n cur?nd o să-mi schimb programul de somn lol

Voi ce mai faceți? puss mă pun să vă citesc din urmă smile

Vă pup, dragelor!!!

Ultima oara a fost editat de Jasmina (2013-06-27 11:43:55)

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#1929 2013-06-27 11:51:18

cris8
Insomniac member

Getut, puss vezi ca fetele nu au avut simptome doar la inceput, insa eu nu am avut simptome toata sarcina...deci dupa eco sa nu te prind ca te apuca iar gandurile negre...nu de alta, dar sa nu faci si tu ca mine, adica sa il trezesti pe sotul tau la 4 dimineata ca sa ii spui ca tu crezi ca e ceva in neregula ca nu ai simptome.. chicot

Doamne ajuta sa ai in continuare o sarcina asa usoara, ca e tare bine, eu nici macar somnolenta nu am avut. La serviciu toate gravidele picau de somn numai eu eram in forma maxima smile nici nu le venea sa creada cand ma vedeau

Si e ff bine cum ai pus eco, ca daca te duceai mai devreme si inca nu batea inimioara sa vezi atunci panica...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-06-27 11:53:06)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1930 2013-06-27 12:02:48

Getaway
Hero member

Buna Jasmina  puss
Crisulina  puss Da, de asta am pus tarziu eco, am zis ca la cat sunt eu de paranoica mai lipsea sa-mi zica ca nu vede nimic brrr. Imi inchipui saracuta de tine ca ai fost si tu panicata daca nu ai avut simptome deloc.
Daaa, sigur nu o sa mai fiu paranoica dupa eco, daaaaaaa rotfl Chiar crezi, fata hai?

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1931 2013-06-27 12:22:54

cris8
Insomniac member

Getut, eu am fost panicata si pt ca aveam risc de trombofilie,iar trombofilia duce la pierderi de sarcini si la sarcini mari, am facut injectii cu anticoagulant toata sarcina, in plus iti dai seama ca am ramas prin FIV dupa 6 ani in care am facut totul ca sa raman...mi se parea ca e prea frumos sa fie bine pana la final...dar a fost smile

Ei daa... rotfl iti dai seama ca nu cred ca dupa eco vei fi linistita...dar na, incercam si eu marea cu degetul lol

#1932 2013-06-27 12:23:16

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Geta, e timp pt simptome big_smile La mine la 6 săpt au ?nceput grețurile și vărsăturile și au durat p?nă ?n s9. Apoi mi-era doar sc?rbă c?nd mă g?ndeam la anumite feluri de m?ncare sau c?nd simțeam anumite mirosuri.

Am citit că vorbeați despre dormit. Și eu am ?nceput să dorm rău, ?mi amorțesc și mie șoldurile, mi se pun și c?rcei uneori. Și mă mișc greu ?n pat și atunci c?nd schimb poziția. Și cred că ăsta e abia ?nceputul lol

Anca, Ioana, poate bebeii voștri au ritmul opus de cel al vostru și mișcă atunci c?nd voi dormiți și de asta aveți impresia că mișcă ff puțin. și voi aveți și placenta anterioară. Contează că ei sunt sănătoși și bine acolo ?n burtică smile puss
Eu o simt și c?nd sunt ?n picioare, c?nd am treabă, dar cel mai bine c?nd stau ?n pat hjarta

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#1933 2013-06-27 12:39:53

Getaway
Hero member

Fete, inca ceva. De ieri mi-a aparut fix sub sani un fel de iritatie. Dar nu ma mananca, nu o simt, nu ma deranjeaza, ca si cum nu ar fi. Credeti ca o fi de la caldura sau transpiratie? Sau e cazul sa ma duc la un dermatolog ceva?

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/71819_iri.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/71819_iri_2.jpg

Acuma vad ca mi-a aparut si pe sani. Ieri nu aveam pe sani. Si vad ca pe sani ma mananca un pic. O sa ma duc totusi azi la un dermatolog.

Ultima oara a fost editat de Getaway (2013-06-27 12:49:14)

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1934 2013-06-27 12:51:23

cris8
Insomniac member

Getut, asta nu am avut, dar din cate stiu se poate face un fel de alergie din cauza hormonilor de sarcina...cauta pe net poate gasesti ceva...

#1935 2013-06-27 12:52:33

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Burtici / mamici  wave

Khristal buna,cum te mai simti,cu caldura te descurci? puss

Alinus buna!!Ce sa fac uite am venit de la mare,am stat sub umbrela,apa e  cold  dar soare e.Tu cum te simti? puss

Geta buna!!Ai inceput?Pai ce faci mataluta pana la 40+,daca stai cu agitatia asta?Calma mamica,ca totul e bine,simptomele asa fac,vin / pleaca si iar vin si iar pleaca,stai linistita.Iritatia cred ca e de la caldura si de la transpiratie in acelasi timp,si eu am avut-o din cauza balconului,m-am dat cu nidoflor 2-3 zile si mi-a trecut.  puss

Emy cum te mai simti? puss

Anca buna,ce face bebelusul tau? puss

Ochisori buna,si o zi frumoasa si voua!!Pupici la Ariana!! puss

Cris buna!!Ce face buburuza ta frumoasa?Tu? puss

Andy mai ai putin,mult noroc la vizita,asteptam vesti bune!! puss

Jasmina ma bucur ca ai ajuns acasa.Ma bucur ca sunteti bine amandoua!!Si eu las vina pe placenta si pe sunci,chiar daca la fiecare eco bebelina mea doarme,sper sa fie un copil calm,si asa linistita sa stea si dupa ce o nasc. puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1936 2013-06-27 13:02:20

Alinutza30
Sr. member

Jasmina puss buna ,profita de liniste si odihna.

Ionus puss ,suntem bine si activi mai ai putin si pleci acasa ,nu?

#1937 2013-06-27 13:04:36

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Alinus ma bucur ca sunteti bine amandoi.Cu tati ai mai vorbit?Duminica dimineata plec,si cand ma gandesc ca am atata treaba si curatenie acasa,sper sa ma ierte Dumnezeu ca fac duminica,dar nu pot sta asa.As vrea sa ma duc 5 zile in Albania dar sa vedem,si drumurile astea sunt obositoare,chiar daca facute si cu avionul.Pup

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1938 2013-06-27 13:07:01

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

wave
amtot incercatsa va raspund dar pitica mea are chefde miscare azi si nu ma lasa deloc

maje, am zis ca in toamna pentru ca acum parca e prea cald sa dormim toti trei in aceeasi camera

ioana, suntem bine amandoua. crestem si noi cum putem chicot mi s-a facut dor de ea in burtica. eu am fost una din norocoasele care si-au simtit bebelusii des in burtica.

happy, ce face Sara?

alesa, pupam si noi cu drag. eu invat sa fiu mamica pentru bebelusa mea care e intradevar nazdravana chicot

ochisori, e bine sa incepeti diversificarea cand e pregatita...noi avem probleme pentru ca am inceput cam devreme ....si nu prea ii mai place lapticul

crisu, pup dulce fetita frumusica si mamica. daaaa, chiar am avut noroc cu nasterea...m-a ajutat si Ema ca altfel ajungeam la cutit chicot pentru noi, duminica, 13 a fost cu noroc

va pup dulce pe toate

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.