homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-110

#2072 2013-06-29 19:43:54

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Happy, imi pare rau...eu zic ca ar fi bine sa mergeti la urgente cu ea, sa o vada un medic... multa sanatate Sarei!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2073 2013-06-29 20:26:46

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si eu sunt exact la fel daca mi-e pofta de ceva si nu mananc in urmatoarele 5 minute gata nu mai mananc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2074 2013-06-29 21:54:35

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Happy ai sunat dr sa ii spui de reactia din urma vaccinului?

Ioana urmeaza sa imi iau eu cadoul  smile M-am petrecut numai cu Maria si Cosmin, am fost in oras la o portie de papanasi.

Cris foarte bine doarme, bravo!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2075 2013-06-29 21:58:09

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Buna seara!

Happy sper ca nu ai stat asa cu cea mica, cred ca ai mers sa o vada un medic, nu?

Ioana puss  puss  puss ce faci mamica? Cum mai esti? Tot la mare in concediu sunteti?

Ochisori, m-ai facut sa zambesc cand ai zis ca daca o sa doarma bebelina ta toata noaptea o sa te simti in paradis... Eu ma intreb cum ma voi simti daca vreodata voi mai prinde o noapte intreaga de somn.

Am vazut ca vorbeati despre diversificare. Cred ca este topic deschis pe subiectul asta. Dar va pot impartasi si eu din experientele proprii. Am inceput diversificarea de mai bine de 3 sapt. cu bb3. Din experientele trecute am invatat cate ceva. La prima bebelina am inceput cu sucurile si piureul de fructe. Am dat-o in bara pt ca apoi greu s-a obisnuit cu gustul fad si nesarat de supa. La cea de-a doua bebelina am gandit ca e mai ok daca incep cu supa si abia dupa ce se obisnuieste sa trec si la gustul dulceag al fructelor. Ghiciti! Nu i-au mai placut fructele. Nici macar in iaurt nu suporta fructele... Asa ca acum am procedat altfel... Am inceput cu suc de morcov 3 zile, apoi 4 zile cu supa de legume (morcov+ telina+patrunjel). I-am dat doar zeama, nu piure de legume.Am inlocuit in aceasta prima sapt masa de pranz, dar i-am dat in completare si san dupa cele cateva lingurite de mancare. Dupa ce m-am convins ca totul e ok cu ceea ce am introdus, am mai inlocuit si gustarea de la ora 10-10,30. Asa incat la gustare i-am dat suc de morcov, iar la pranz supica. Tot 3 zile am probat sa vad daca e in regula. Si de atunci avem introduse  2 mese asa zis ,,solide". In zilele urmatoare am amestecat sucul de morcov cu suc de mar, apoi am incercat cu un piure mai grosut din morcovul din supica. Acum avem introduse pt gustare suc sau piure de fructe (morcov, mar, caise, piresici) si supica sau piure de legume ( morcov, telina, patrunjel, ardei gras, rosii-fara samburi).
Voi nu trebuie sa procedati ca mine pentru ca depinde de fiecare copil in parte, iar al meu e foarte mancacios asa ca mi-am permis sa introduc repede atatea alimente. Sfatuiti-va cu medicul pediatru inainte de a incepe diversificarea, dar ghidati-va si dupa instinctul vostru.

Scuze ca m-am intins cu explicatiile, dar m-am gandit ca poate intereeaza pe cineva si cine stie cand mai am timp sa mai intru sa va povestesc...

Va pup pe toate! Noapte buna!

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#2076 2013-06-30 00:53:48

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Deea buna seara/buna dimineata!!Da suntem aici,mi-am terminat valizele,maine plec,deci nu mai pot,m-am saturat 3 sapt,imi ajung.A fost frumos,dar ultima saptamana a fost numai frig.In rest sunt bine,astept sa vina momentul sa-mi tin si eu minunea in brate.Voi bine?Multi pupici,mari si mici.

Va pup si mai vb maine de acasa.

Noapte buna!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#2077 2013-06-30 08:26:00

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata fetelor!

Am vb ieri cu medicul, a zis sa asteptam pana azi dar daca se intensifica /inmultesc petele sau face febra s-o sun. N-a fost cazul, si-a revenit de aseara dar m-am speriat bine. acu sa vedem daca a fost de la vaccin sau de la lapte praf, ptr ca ieri i-am introdus si cam 20 de ml de lp antireflux. azi  nu-i mai dau, maine icnerc din n ou desi nu-i place deloc.

#2078 2013-06-30 11:21:49

Andreed
Addicted member
Site

Neata fetelor

Happy ma bucur ca e mai bine.

Ioana drum bun spre casa.

#2079 2013-06-30 12:40:17

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Era sa scriu mamici   rodnar   dar asa este , si burtici si viitoare mamici si mamici  par par

Andreea, ce putin mai ai majoreta  cam cand vine bebelinul?

Happy par

Deeab par

Aici ploua cu galeata tare de tot si fulgera, si Anastasia doarme tun , a papat la 10 si de atunci doarme.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-06-30 12:43:17)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2080 2013-06-30 13:43:48

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ioana, ma tine toata ziua cu o stare de aia de acklad
Ms, Ochii mei big_smile
Defapt mersi la toate pentru gandurile bune, mi scuzi ca nu va raspund la toate da' is la munca si nu am timp big_smile
Ei si inca 2 luni de munca si byeee byeeee eeeee rotfl
Luni incep orele la scoala de soferi ca nu am mai apucat sa le fac, ca sa l iau si sa scap

#2081 2013-06-30 17:07:51

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Buna burtici,

Nu am mai apucat sa intru nici vineri nici ieri sa va spun cum a fost pana la urma la analize vineri dimineata.
L-am trezit pe Luca care isi facea tare bine somnul de frumusete pe la 7:20 fara nici un scandal. I-am spus unde tre sa mergem si era tare incantat smile    La 8 fara 5 am iesit pe usa, iar cand am ajuns la maternitate o coada de zile mari. Am avut norocul ca s-au mai triat pe acolo treburile cand unele persoane si-au dat seama ca nu au toate actele  dumbom
La luat de sange alta asteptare.................. la ecografie am incercat sa chiulesc avand in vedere ca abia a trecut o sapt de cand am fost la cab privat, dar dr a vrut sa ma vada.
Pe Luca saracu a trebuit sa il tot trag dupa mine pe la toate cabinetele.
La eco erau ceva tinerei ce faceau practica pe noi si au fost tare dragutzi. L-au lasat pe Luca sa stea langa mine ca altfel tragea un plans de zile mari.
Cea mai hazlie faza a fost cand practiciana l-a intrebat cum il cheama iar el a raspuns tare serios: "somnorici". De unde a retinut sau auzit cuvantul asta nu stiu dar a picat la tanc. Toti din cabinet s-au pus pe ras. Dupa care le-a spus ca el e un mare rusinos. Va dati seama ca toti erau topiti dupa el  chicot
Am stat pe acolo vreo 2 ore si ma bucur tare mult ca a rezistat pana la sfarsit. Are o rabdare de fier. De multe ori suntem in situatia de a nu avea cu cine sa il lasam si tre sa il ducem cu noi peste tot si s-a obisnuit. Va dati seama ce "ajutor" din partea lui sa stea dupa mine cat timp ma epilez (peste tot) si ma vopsesc + tuns + aranjat. Ca doar la mine merge totul la pachet  chicot
In sfarsit am reusit sa ii luam azi scaun de masina pt copii mai mari, ca deja in primul abia ii mai incapeau picioarele. Abia astept sa il vad montat si pe el in siguranta.

Andreea vroiam si eu sa te intreb pe cand aveti programata intalnirea cu fratiorul???? cred ca nu mai e mult  majoreta

Legat de vaccinuri 99% sunt sigura ca nu il voi mai vaccina pe bb2. Ca il vaccinezi ca nu tot pe raspunderea ta e si pe riscul tau de parinte. Sper sa apuc sa ii spun asistentei cand voi naste smile

Diversificarea mie nu mi s-a parut un mare chin cu Luca si sper ca si cu bb2 sa fie la fel. Mai face el mofturi, dar sunt acceptabile. Luca mananca foarte bine, ceea ce e mai rar la copii din ziua de azi. Inca el e cel care ma trage de maneca si imi spune sa mergem sa papam.
In rest ne bucuram ca am scapat relativ usor de pampers.  partydance

Vaaaaaai ce m-am lungit. disperat
Va las ca ma pun sa mai citesc una-alta

Duminica placuta tuturor!!!

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2082 2013-06-30 17:59:31

Ioana84
Insomniac member

Buna fetelor,am ajuns acasa pe la 11,am aranjat nitel,la 13 ne-am bagat in pat,si m-am trezit acum,se cunoaste ca dorm mai bine,in patutul meu. chicot

Happy ma bucur ca puiuta e mai bine,si i-a trecut.Sa fie bine,si sa nu mai aiba problemute. puss

Andreea multumesc,a fost bine,nu e departe,de la mine pana la hotel sunt 35 de km,deci floare la ureche.Voi sunteti bine? puss

Like buna,ce mai faceti voi?Ce face gaza ta mica?Tu cum te simti? puss

Jacqui imi pare rau ca e lunga starea asta a ta de  acklad ,sper sa-ti treaca.Mult mult succes si cu scoala de soferi!! puss

Tymo ma bucur ca ai intrat sa ne spui cum a fost.Saracul Alexandru,l-ai plimbat de mama focului."Somnorici" lol Ma bucur ca totul a fost bine la control.La cate luni nu i-ai mai dat san?O duminica placuta si voua.Cam pe cand nasti? puss

La multi multi ani GARGARITA   !! birthday
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_gargarita.jpg

#2083 2013-06-30 18:00:12

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Tymo, ce burtica mareee ai smile  par   mai ai putinn majoreta   pe cand vine bebe? mai stai vreo 2 saptamani, nu?  ce scump e fratiorul cel mare hjarta  e de invidiat rabdarea care o are applause

Burtici par

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2084 2013-06-30 18:45:31

Jasmina
Full member
Inregistrat: 2008-05-14

Burtici mai mari, abia aștept să vă ajung din urmă și să aștept cu nerăbdare marele eveniment hjarta

pupici pt toate burticile pusspusspusspusspuss

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#2085 2013-06-30 20:51:14

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Burtici puss

Eu nu am auzit/citit pana acum vreun caz in care sa iasa sange din sani in primele zile, atunci cand ti le desfunda bebe sau tu.Da, dupa, de la ragade, pozibil, dar asa nu..

Eu mi-am facut poza in fiecare saptamana la burta, de la 5 saptamani, mai putin in ziua cand am plecat la spital, dar sambata mi-am facut poza iar duminica am nascut. Chiar ieri ma uitam peste ele si nu imi venea sa cred cata burta am avut lol Mie nu-mi e dor deloc de burta! lol

Ioana, si aici e frig, azi, la mine, a plouat toata ziua de azi-noapte!

Tymo, ce dragut a fost Luca! hjarta

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2086 2013-06-30 21:34:34

Ioana84
Insomniac member

Maje buna seara!!Ce faceti voi?Gabriel mic si scump?Aici e accetabil,au fost vreo 27 de grade,s-a mai incalzit.Dar ma simt asa bine acasa,si vreu sa stau la dieta,sa mai dau cateva kg jos,sa mananc ce-mi place,si cand vreau,nu dupa orar.Am observat ca numai dimineata imi iese cate 1-2 picaturi din sani,dar atat,nu ma murdaresc pe bluze.Cu toate ca nu ma asteptam atat de devreme sa curga.Pupici mari si mici la voi.

#2087 2013-06-30 21:46:16

Andreed
Addicted member
Site

Burtici  puss  kram

Tymo foarte cuminte flacau ai pentru un baietel, bravo lui  applause  applause  Mie dr mi-a programat cezariana pe 15 iulie, deci de maine peste 2 saptamani, dar poate vine mai repede, cine stie? Maine sunt dr sa vad cand ma duc la control, probabil ca miercuri.

Ioana bine ati ajuns acasa!

Va pup pe toate

#2088 2013-06-30 21:49:35

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ioana,e bine Gabriel, acum incearca sa adoarma ca e ora de somn smile

Vrei sa tii dieta? Esti sigura?

E bine ca ai colostru smile Si eu am avut putin pe sarcina, insa am dedus dupa cat ramanea pe haine, ca nu.mi storceam sanul sa iasa.

Te pupam si noi!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2089 2013-06-30 21:53:23

Andreed
Addicted member
Site

Eu pana acum nu am avut deloc colostru.

Maje somnic usor lui Gabriel.

#2090 2013-06-30 22:20:02

Jasmina
Full member
Inregistrat: 2008-05-14

Nici mie ?ncă nu mi-a curs colostru...dar e o regulă să curgă pe timpul sarcinii și să alaptăzi după naștere sau nu are nicio legătură și chiar dacă nu curge colostru ?n sarcină să poți alăpta?

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.