Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-117
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27
Buna dimineata fetelor !!
Eu m-am trezit cu noaptea in cap,ma duc la analize,si asa ma pregatesc.
Cris probabil emotiile ne depasesc,si pentru moment tensiunea/adrenalina creste asa ca nu mai raspundem de corpul nostru.Pana iti vezi capodopera in brate,stai asa,dupa toate se linistesc,revine linistea peste noi.Sper sa fie bine,imi tremura poponeata cat ma vad acolo.
Deno trebuie gandit asa cum zici tu,ca totul va fi bine,si acasa vei veni cu noul membru,si viata isi va lua alta directie,si vom sti pentru ce traim,la urma urmei nimic nu se poate avea fara sacrificii nu?Eu cred ca nici in scoala generala nu aveam 60 de kg Aici aveam vreo 110 acum vreo cativa ani buni
Emy neata!!Matinala esti!!Eeee pana la pui in brate mai avem,pana atunci cum vrei sa ne ocupam gandirile?? Eu in cada nu,dar stat cu orele in mare da,si nu mi s-a intamplat nimic.Sa nu faci efort,sau miscari grele in cada,dar restul ce problema ar fi?Binenteles ca e mai bine o cada cu apa calduta,sa te balacesti,decat un dus fierbinte.Nu sunt probleme,fa tu caditele tale,poate o sa-ti fie mai greu la sfarsit prin luna 7-8-9 ,dar acum?O zi frumoasa.
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata fete,
Emilya nu sunt indicate nici baia in cada nici dusul fierbinte. Trebuie sa faci dus cu apa calda, nu fierbinte. Baile in cada dau contractii uterine, mie medicul mi-a spus clar, pe perioada sarcinii adio baie in cada daca vrem sa nu riscam nimic. Acum ramane la latitudinea fiecareia, dar eu zic ca nu se merita riscul...e un sacrificiu mult prea mic facut ca sa fie totul bine pana la final.
Deno, pai tu saraca de tine mai ales la cate ai indurat in sarcina, cred ca erai super nerabdatoare sa nasti.. ca sa nu mai zic ca voiai sa iti vezi puiul..
pup fetele
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-03 09:00:42)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
Neata
Eu in sarcina am facut/fac doar dusuri cu apa potrivita... asa mi-a recomandat medicul.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Ioana84
- Insomniac member
Cris buna dimineata !!
Khristal ce mai faci?Mai ai putin,si ajungi la marea intalnire,ce frumos!!
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna dimineata!
eu tot nu ma simt bine . pe langa greturile usoare care au aparut dimineata de la o vreme, imi simt burta ciudat. parca e prea tare si prea joasa. si asta de cateva zile, de cand m-am trezit eu sa reiau plimbarile pe jos (~2.5 km). am si o durere surda (nu ma supara fizic, doar ma ingrijoreaza). daca ridic un genunchi inspre burta, stand in picioare, sau daca ma aplec, o simt balonata si usor dureroasa. mi-e ciuda ca nu stiu daca astea sunt contractii, ori digestie proasta, ori chiar simptome normale . sa vad cum ma simt in continuare; daca nu cedeaza, merg la doctor. aseara m-am culcat ft deprimata... sper sa ajung cu bine la termen.
emilya, la sfatul fetelor de aici, eu n-am facut nicio baie in cada de la testul pozitiv. mi-e dor si mie de o baita relaxanta, o astept pe cea din travaliu . am inotat in schimb in mare si piscina, dar asta tarziu, in trim II.
- Ioana84
- Insomniac member
Alinus buna dimineata!!Cum sa ma simt,bine,ametita,inca dorm pe mine.Ieri am fost si am luat laptic proaspat de la ferma,si vroiam sa beau in dimineata asta,dar trebuie sa ma duc la analize.In rest toate bune,putin preocupata,ca bebe nu prea l-am simtit ieri deloc.Tu cum te simti?O zi frumoasa.
Anca buna!!Dar de ce faci asa mare efort,sa mergi pe jos?Eu am observat urcand scarile in bloc la mine,ridicand genunchiul si pe mine ma doare sub burta,cred ca e normal.Daca nu te simti sigura pe tine,poate ajungi sa te vada un doctor,si de nu faci eco,macar sa-ti explice nelamuririle tale.O zi frumoasa si sa-ti treaca durerea.
Ultima oara a fost editat de Ioana84 (2013-07-03 09:46:41)
- anca90
- Platinum member
multumesc, ioana . mie nu mi se parea efort; erau niste plimbari usoare, in aer liber. le faceam de placere. dupa prima am observat ca mi s-a intarit burta si de atunci am un disconfort. o sa renunt la ele, desigur si sper sa isi revina si burta. daca nu, la doctor, da.
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Buna dimineata fete cochete Stiam eu ceva ca nu e voie sa faci baie, cred ca de asta am facut numai dus pana acum. Anca, imi pare rau ca nu te simti bine. Dar sustin parerea Ioanei, mergi la un doctor ca o sa innebunesti de nesiguranta.
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- anca90
- Platinum member
neata, geta! inca putin . la cat e programarea maine?
- cris8
- Insomniac member
Ioana, Alinush
Khris, te-a sfatuit bine medicul, si e bine ca i-ai si urmat sfatul.
Eu sunt de parere ca niciun sacrificiu nu e prea mare pt a maximiza sansele sa fie bine pana la final. Eu una din momentul in care am ramas insarcinata, nici nu mai m-am vopsit, toata lumea imi zicea ca de ce nu ma vopsesc ca sigur nu are nimic macar cu vopsea fara amoniac, insa a fost alegerea mea, desi in mod normal imi place sa ma ingrijesc, nu plec nicaieri nemachiata sau cu parul nearanjat, ei in sarcina am considerat ca sanatatea copilului meu e mai importanta decat aspectul meu fizic pt cateva luni. Peste un timp nimeni nu isi va mai aduce aminte cum aratam eu gravida, dar daca ar fi afectat-o pe fata mea cu ceva cat de putin eu nu mi-as fi iertat-o niciodata. De asemenea, nu mai mi-am facut unghiile ca sa nu folosesc oja si acetona (stiu ca e contraiindicat in sarcina), nu am mai fost la salon la manichiura/pedichiura de teama sa nu contactez vreo boala (imi curatam unghiile singura si le lasam fara oja), am renuntat cam la tot ce tine de cosmetice, am folosit doar crema de corp de la Bioderma fara parabeni, parfum doar foarte putin cand mergeam la serviciu. Nu am facut bai in cada sau dusuri fierbinti, nu am purtat haine stramte care sa preseze uterul macar putin, am mancat cat am putut de sanatos si de variat (mai ales ca nu aveam greturi..) si am baut minim 2 l de apa pe zi ca sa ma hidratez bine, desi inainte de sarcina eu nu obisnuiam sa beau nici macar 1 litru.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- cris8
- Insomniac member
allle, bine ai venit la burtici, sarcina usoara si la termen!!! Deci: - fara dusuri fierbinti sau bai in cada, doar dusuri calde - fara contact sexual cel putin pana cand incepe sa ii bata inimioara si mai ales, pana cand va da ok-ul medicul. Orgasmul provoaca contractii uterine serioase, noi am ales sa nu facem nimic toata sarcina. - este super ok ca iesi zilnic, constipatia e problema in sarcina.. - categoric fara spalari inauntru, de altfel nu sunt indicate nici in afara sarcinii pt ca destabilizezi flora vaginala si esti mai predispusa la infectii
Daca mai ai intrebari eu iti raspund cu placere.
- Jasmina
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-14
Fete
Ioana, draga Și puiuța mea a fost puțin mai leneșă ieri dar azi văd că recuperează Și eu am emoții mari ?n ce privește nașterea, cum va decurge, dacă vom fi bine am?ndouă....am avut și eu de 2 ori tensiunea mai mare c?nd am fost la dr. , dar eu zic că la mine e și din cauza emoțiilor. Sunt o emotivă de n-am pereche, de c?te ori merg la dr am palpitații, chiar dacă știu că totul e bine, așa sunt eu. Chestia cu palpitațiile mi se aplică ?n multe situații, din păcate Acum și c?nd fac cel mai mic efort obosesc și ?mi bate inima tare și mă pun pe g?nduri că ce mă voi face la naștere c?nd chiar trebuie să fac efort Dar numai Doamne Doamne știe și va fi alături de noi atunci
Emi, și eu știam că e contraindicată baia ?n timpul sarcinii. Eu oricum sunt obișnuită cu dușul....
Anca :*sper să ?ți revii c?t mai repede. Și eu c?nd merg mai mult de 10 min ?ncep să am un disconfort la burtică și mi se ?ntărește. Eu zic că sunt bebeii, de exemplu ieri, merg?nd mi-am atins burta și era mai mult ?ntărită ?ntr-o parte, zic eu că s-a mutat bebelina acolo. Poate nu le convine că mergem mai mult pe jos Și mai am de c?teva zile o senzație ciudată, crampe ?n partea dreaptă, lateral....eu cred că alea sunt de la stomac...dar at?t de mult să se fi mutat?
Alinutza, bravo pt rezultatele bune
Cris, ce mai face prințesa ta? c?t are acum?
L.E.: Alle, cel mai bine e să aștepți să mergi la medic si să ?ntrebi dacă aveți ok-ul pt sex. Eu de fiecare dată c?nd merg ?ntreb. Dacă sarcina decurge bine, ne putem iubi cu soții din c?nd ?n c?nd E bine că ai scaun ?n fiecare zi și nu sunt permise spălăturile intravaginale. Bine ai venit la burtici
vă pup pe toate
Ultima oara a fost editat de Jasmina (2013-07-03 10:59:00)
Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră!
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
- anca90
- Platinum member
bine ai venit, alle! - in sarcina trebuie sa eviti supraincalzirea corpului, prin orice metoda - e de preferat sa nu ai contacte in primele saptamani, din motivul expus de cris (contractiile din timpul orgasmului pot duce la dezlipirea sarcinii de uter). daca chiar nu se poate, sa fie usoare si fara ejaculare in interior (sperma poate provoca deschiderea colului) - asta e valabil pt toata sarcina. niste riscuri exista, dar sunt minime daca aveti grija - asa e la inceput, fix invers. si eu am avut un tranzit bun in primele sapt (mai bun decat inainte de sarcina, cand tot constipata eram), am citit la vemea respctiva ca asa se intampla de obicei. spre sfarsitul trim I si inceputul trim al II-lea, se poate (re)instala constipatia - nu ai de ce sa te speli inauntru... dupa contactele cu finalizare in interior (daca risti), te poti spala usor cu degetul. nu cu irigatorul
jasmina am vazut ca unele gravidute simt anumite zone mai tari si ca acolo e bebe. eu imi simt toata burta mai tare, ca atunci cand sunt balonata. si eu am simtit miscari sub ultima coasta din dreapta, deci asa sus si foarte in lateral . tu simti si celelalte lovituri sub forma de crampe? la mine sunt ft usoare toate, ca niste tresariri de muschi. probabil placenta anterioara atenueaza din intensitate. a, cand stau culcata pe o parte, se intampla sa simt miscari sub mine, pe partea pe care stau. acelea nu mai sunt ca niste zvacniri de muschi, ci ca niste miscari, forfote continue .
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|