homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-121

#2281 2013-07-04 11:04:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

ms, geta. cel mai bine se vede fara haine, parca atarna asa in jos hmm. sper sa fie o chestie de conformatie, nu vreo pregatire de nastere prematura.
da, la 6 sapt inca e ok daca nu se detecteaza activitate cardiaca, poate fi doar embrionul. depinde cand ai ovulat. sper sa ai noroc, ai sta mai linistita daca ai vedea si inimioara.

#2282 2013-07-04 11:14:20

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Daaa, clar as sta mai linistita daca as auzi inimioara.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#2283 2013-07-04 11:19:33

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Doamne, kristall, dar cine ti-a zis asa prostii?
Uite, eu am facut cezariana cu anestezie in coloana doar.
Mie clips a nu mi-a facut. Cica e o prostie clisma asta, dar fiecare spital cu regula lui. Sonda mi-a montat-o dupa anestezie.
Dupa anestezie in 3 secunde ai amortit, eu aveam senzatia ca imi mai simt picioarele si le tot spuneam sa nu inceapa ca eu n-am amortit dar operatia era inceput a demult lol
Asta ca simti cum iti umbla prin tine, nu-I adevarat. Nimic nu se simte.in momentul cand scoate copilul imi tot spuneau sa numar pana la 10 si o sa simt o presiune. Eu n-am simtit nicio presiune, nimic.
Dupa. Ce s-a terminat operatia, mi-au ridicat un picior sa ma curete. A fost o senzatie ciudata ca-mi vedeam piciorul in aer asa dar il simteam mort.
Cam atat. E chiar faina cezariana lol eu as mai face 500.
Anestezie nu foarte deloc, nu simtit nici piscatura, nimic, simti doar ca si cum te-ar apasa u un deget intre 2 vertebre.
Hai curaj, ca cezariana nu-I un sacrificiu, e un privilegiu dpdv al durerilor. Eu am intrat In ceza dupa 16 ore de travaliu, Deci cand m-au anesteziat, mi-a venit sa-I pup pe toti rotfl

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2284 2013-07-04 11:23:54

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

'Neatza!

Ce fac burticile si mamicile?

Noi suntem bine. Azi bebelina mea e mai linistita, cel putin deocamdata... Aici e innorat si tare bine ca temperatura. Sper sa tina cat mai mult asa si sa vina caldurile cat mai tarziu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2285 2013-07-04 11:26:00

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Get puss ,am fost la dr. de familie si e ok ar indica o infectie dar nu e nevoie de antibiotic.Doamne ajuta la eco azi,te asteptam cu vesti.Mie la la 6 sapt.de la um mi-a vazut inimioara.

Anca puss marti merg la dr. la Brasov si vedem si parerea lui.Ce faci?

Khriss puss ,stai linistita ca trece .

Ionus puss ce faci,cum esti?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

Publicitate

loading...

#2286 2013-07-04 11:28:48

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Katey, mie ortopedul mi-a zis ca premergatorul nu e bun la nimic la nicio varsta, poate provoca numai probleme. Acelasi lucru ni s-a spus si la cursurile de puericultura facute inainte de nastere. Eu una nu o sa il folosesc deloc. Am vazut un copil care mergea numai pe varfuri din cauza premergatorului, parca era un balerin smile nu punea deloc toata talpa pe pamant.
Cu displazia de sold, fata mea a avut acum cat era mica si l-am indreptat cu un ham, iar ortopedul ne-a zis ca daca o vom pune in premergator putem strica atunci ce am reparat acum.
S tot la cursurile de puericultura ni s-a spus ca e f important sa lasam copilul sa mearga de-a busilea / in 4 labute smile e un adevarat sport pt ei, le dezvolta frumos corpul.
Cu ridicatul in fundulet, nu e musai sa se ridice direct de pe spate, de altfel cam niciun bebe nu reuseste asa smile e f ok cum se ridica Nati, insa nu trebuie sprijinita de perne /fortata cumva sa stea inainte de 6 luni, deoarece coloana lor nu e pregatita sa sustina greutatea corpului. Dupa 6 luni nu-i problema, poate fi si ajutat putin bebe daca nu reuseste singurel.

Khris, eu nu am facut clisma la ceza, si nici nu am simtit cum imi umbla prin burta.. Anestezia in coloana mi s-a parut putin neplacuta dar nu foarte nasol...
Si ca si Deno, sonda au pus-o dupa anestezie, nu am simtit nimic.

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-04 11:40:32)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2287 2013-07-04 11:31:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

buna ziua burtici puss
eu am avut o zi foarte agitata ieri, aseara am picat lata la ora 9 lol am niste junghiuri in burtica de ieri, ca niste intepaturi asa ... abia astept sa ma duc sa il vad pe bebe saptamana viitoare
M-au mai lasat si greturile, atata ma mai iau cand am stomacul gol si uneori dimineata ...
Imi fac tot felul de griji legate de bebe, daca e bine, daca a crescut ... ma simt ciudat ca nu stiu nimic de o luna de-acuma sad
Sa va zic ce tampenie mi-a trecut ieri prin cap da nu ma certati tare: daca cumva Doamne fereste s-a oprit din evolutie si nu am niciun simptom ptr ca fac tratamentul cu progesteron si cu no-spa bang

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2288 2013-07-04 11:35:49

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Deno puss

Andy puss ,se trezeste ea.

Cris puss

Emily puss nu iti mai face ganduri,junghiurile pot fi in urma agitatiei de ieri ,iar progesteronul si nospa ajuta foarte mult.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#2289 2013-07-04 11:42:50

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Alinutza puss

Deno, 16 ore de travaliu ?? Pfff...te cred si eu ca iti venea sa ii pupi la ceza smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2290 2013-07-04 11:52:05

anca90
Platinum member

legat de clisma, in planul de nastere, e exact optiunea asta - daca vrei sau nu sa ti se faca. cei de la clinica n-o fac implicit, doar daca ti-ai dat tu acordul. nu stiu pt ce sa optez, pt ca ea in sine am inteles ca-i neplacuta, dar daca nu o faci, risti sa mai iasa si altceva in timpul nasterii cesafac.

andy, ma bucur ca sunteti bine.

alinutza, ft bine ca nu ti-a dat antibiotic. incearca sa bei multe lichide, poate se limpezeste urina. ceaiul de merisor ajuta; sau urinalul, e tot pe baza de merisor si permis in sarcina.

cris, mie mi se pare ft logic ce zici tu.

emilya, ce-i cu gandurile astea? tu erai cea mai optimista tongue. dupa ce i-ai auzit inimioara, sansele sa se opreasca din evolutie scad ft mult. nu exista simptome la oprirea din evolutie nici fara tratament. dispar doar simptomele de sarcina. junghiurile sunt de la efortul de ieri. incearca sa stai mai linistita azi.

deno, tu ai incercat sa nasti natural, asa-i? nu aveai dilatatie, sau cum s-a ajuns la atatea ore de travaliu si cezariana? am citit povestea la momentul respectiv, dar am uitat...

#2291 2013-07-04 12:00:41

Emilya
Platinum member
Site

anca90 a scris:

emilya, ce-i cu gandurile astea? tu erai cea mai optimista tongue. dupa ce i-ai auzit inimioara, sansele sa se opreasca din evolutie scad ft mult. nu exista simptome la oprirea din evolutie nici fara tratament. dispar doar simptomele de sarcina. junghiurile sunt de la efortul de ieri. incearca sa stai mai linistita azi..

Nu stiam asta  tillfreds  anca mai am si eu zile nebune si ganduri pe care incerc sa le infund smile O sa stau eu mai linistita azi daca pot ptr ca ieri am fost in interes de serviciu si azi iar tre sa ma duc
ma refeream la simptome in genul: daca sarcina se opreste din evolutie corpul o elimina, nu? deci apar sangerari, crampe etc...eu ma gandeam daca din cauza antispasticului nu se elimina si ramane acolo pur si simplu? (vorbesc prostii probabil)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#2292 2013-07-04 12:14:45

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata puss

Nu v-am citit

Anca oricum exista cel putin o luna moarta. dosarul se poate depune in ziua urmatoare ultimei zi din postnatal. de ex, eu am terminat postnatalul pe 27 iunie si pe 28 am depus dosarul.

#2293 2013-07-04 12:20:28

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Am ajuns si noi acasa. Am fost dr. Totul e bine. Fetita are aproape 900g si e un bebe perfect, dupa spusele doamnei dr. M-a trimis la bioclinica sa duc cultura de col si sa fac analize de sange. Acum asteptam rezultatele. Peste o luna mai mergem iar la control.

Va pupacesc, ma pun sa va citesc pusspusspuss

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#2294 2013-07-04 12:40:32

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Nu, eu am hernie de disc, nu s-a pus problema de nastere naturala.
Dar nascand la privat, ei voiau sa faca cezariana la cald si voiau sa intervina pe la dilatatie 5.
Si in 16 ore eu m-am dilatat numai 2. Na, si-au zis ca n-are rost sa ma mai lase.
Nu m-am chinuit foarte tare, contractiile erau la 1-2 minute de la 3 noaptea la 12 Ziua, dar intensitate pe monitor 60-70, iar cele de nascut sunt 90-100.
Deci n-am avut durerile maxime, dar ceva tot am simtit tongue

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2295 2013-07-04 12:44:28

anca90
Platinum member

a nuu, emilya. antispasticul nu are atata efect. daca corpul simte ca trebuie sa o elimine, nu se cramponeaza de no-spa smile. nu stiu daca tu ai patit, dar atatea gravidute se plang ca no-spa-ul nu are efect nici impotriva contractiilor ce mai apar ocazional in sarcina.
avortul spontan se poate declansa mult mai tarziu. de exemplu, la mine s-a oprit din evolutie intre sapt 4-5 si am eliminat-o abia dupa 9 sapt implinite. luam 3 duphaston si no-spa pe zi + utrogestan seara si asta nu mi-a oprit sangerarile. cand e sa se elimine, se elimina orice ai face.
deci nu te mai gandi aiurea, e totul bine.

ce prostie, happy! skitarg de ce oare trebuie sa astepti sa ti se incheie concediul de maternitate in loc sa te lase sa-ti faci dosarul pt CIC oricand, cat timp scrii acolo data de inceput? macar iti dau banii din urma, pt luna pierduta?

jasmina hjarta ma bucur ca e totul bine.

am inteles acum, deno.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-04 12:48:31)

#2296 2013-07-04 12:50:37

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Burtici  puss  kram

Ieri am fost la dr, bebe e bine, nu mai are avans ecografic, acum a aratat mai micut cu o saptamana dupa masuratori. Are aprox 3100 si daca nu vine pana atunci a ramas cezariana pe data de 15 iulie.

Khristall mie sonda mi-au mintat-o dupa anestezie, nu am simtit nimic, am simtit doar cand mi-au scos-o, ca o mica piscatura. Cand iti face anestezia vei simti o presiune in coloana dar nu e dureroasa. Se vor misca foarte repede, nu vei avea timp sa te gandesti prea mult la ce urmeaza.

Anca poate asa e sarcina ta, mai jos putin, asa am avut-o si eu cu Maria, totul depinde si de conformatia burticii.

Jasmina felicitari pentru vesti!

Nu mai stiu ce am citit  disperat

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2297 2013-07-04 12:50:52

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Burtici par  par  par

Anca par

Asa e legea cu concediul de maternitate, pentru ca trebuie sa duci o adeverinta de la locul de munca prin care sa dovedesti ca ai contractul de munca suspendat...o porcarie! si Happy, banii de la CIC vin toti din urma in 2-3 luni.. box

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2298 2013-07-04 12:50:57

Emilya
Platinum member
Site

eu nu am avut pana acum nicio sangerare ci doar crampe ca la menstruatie la inceput ptr care mi-a dat si tratamentul cu no-spa. Dupa 2 zile n-am mai avut nicio durere ...

#2299 2013-07-04 12:54:45

Jasmina
Full member
Inregistrat: 2008-05-14

Anca, multu puss si nu ai burtica lasata, uita-te si la a mea si vezi ca tot asa e
Si eu am impresia ca a mea e lasata, dar din moment ce dr nu zice nimic, inseamna ca e bine asa. Si au dreptate fetele, decat sa fie umflata de sus si sa avem arsuri si alte cele...Eu chiar azi la echo am vazut cum sta bebelina si dr a zis ca e pozitia perfecta: avea capusorul jos , iar trunchiul pe partea stanga si piciorusele spre buricul meu smile

Khristall, dar ai dioptriile mai mari de 4? Chiar acum cateva zile era invitat la tv un renumit oftalmolog si spunea ca recomanda cezariana celor cu dioptrii mai mari de 4. Eu la -1 nu imi fac griji...nu are rost sa merg la control, desi trebuie sa ma gandesc cat a trecut de la ultimul control si sa merg sa vad daca s-a schimbat ceva intre timp...

Andree, felicitari si tie pt bebe grasunel. L-am vazut pe facebook pe bucalatul tau scump puss am eu emotii pt tine puss

Ultima oara a fost editat de Jasmina (2013-07-04 12:59:06)

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.