Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-121
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27
ms, geta. cel mai bine se vede fara haine, parca atarna asa in jos . sper sa fie o chestie de conformatie, nu vreo pregatire de nastere prematura. da, la 6 sapt inca e ok daca nu se detecteaza activitate cardiaca, poate fi doar embrionul. depinde cand ai ovulat. sper sa ai noroc, ai sta mai linistita daca ai vedea si inimioara.
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Daaa, clar as sta mai linistita daca as auzi inimioara.
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Doamne, kristall, dar cine ti-a zis asa prostii? Uite, eu am facut cezariana cu anestezie in coloana doar. Mie clips a nu mi-a facut. Cica e o prostie clisma asta, dar fiecare spital cu regula lui. Sonda mi-a montat-o dupa anestezie. Dupa anestezie in 3 secunde ai amortit, eu aveam senzatia ca imi mai simt picioarele si le tot spuneam sa nu inceapa ca eu n-am amortit dar operatia era inceput a demult Asta ca simti cum iti umbla prin tine, nu-I adevarat. Nimic nu se simte.in momentul cand scoate copilul imi tot spuneau sa numar pana la 10 si o sa simt o presiune. Eu n-am simtit nicio presiune, nimic. Dupa. Ce s-a terminat operatia, mi-au ridicat un picior sa ma curete. A fost o senzatie ciudata ca-mi vedeam piciorul in aer asa dar il simteam mort. Cam atat. E chiar faina cezariana eu as mai face 500. Anestezie nu foarte deloc, nu simtit nici piscatura, nimic, simti doar ca si cum te-ar apasa u un deget intre 2 vertebre. Hai curaj, ca cezariana nu-I un sacrificiu, e un privilegiu dpdv al durerilor. Eu am intrat In ceza dupa 16 ore de travaliu, Deci cand m-au anesteziat, mi-a venit sa-I pup pe toti
Viata mea, desprinsa din povesti
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
'Neatza!
Ce fac burticile si mamicile?
Noi suntem bine. Azi bebelina mea e mai linistita, cel putin deocamdata... Aici e innorat si tare bine ca temperatura. Sper sa tina cat mai mult asa si sa vina caldurile cat mai tarziu.
Fericita mamica de Aida Maria!
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata fete,
Katey, mie ortopedul mi-a zis ca premergatorul nu e bun la nimic la nicio varsta, poate provoca numai probleme. Acelasi lucru ni s-a spus si la cursurile de puericultura facute inainte de nastere. Eu una nu o sa il folosesc deloc. Am vazut un copil care mergea numai pe varfuri din cauza premergatorului, parca era un balerin nu punea deloc toata talpa pe pamant. Cu displazia de sold, fata mea a avut acum cat era mica si l-am indreptat cu un ham, iar ortopedul ne-a zis ca daca o vom pune in premergator putem strica atunci ce am reparat acum. S tot la cursurile de puericultura ni s-a spus ca e f important sa lasam copilul sa mearga de-a busilea / in 4 labute e un adevarat sport pt ei, le dezvolta frumos corpul. Cu ridicatul in fundulet, nu e musai sa se ridice direct de pe spate, de altfel cam niciun bebe nu reuseste asa e f ok cum se ridica Nati, insa nu trebuie sprijinita de perne /fortata cumva sa stea inainte de 6 luni, deoarece coloana lor nu e pregatita sa sustina greutatea corpului. Dupa 6 luni nu-i problema, poate fi si ajutat putin bebe daca nu reuseste singurel.
Khris, eu nu am facut clisma la ceza, si nici nu am simtit cum imi umbla prin burta.. Anestezia in coloana mi s-a parut putin neplacuta dar nu foarte nasol... Si ca si Deno, sonda au pus-o dupa anestezie, nu am simtit nimic.
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-04 11:40:32)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Alinutza
Deno, 16 ore de travaliu ?? Pfff...te cred si eu ca iti venea sa ii pupi la ceza
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- anca90
- Platinum member
legat de clisma, in planul de nastere, e exact optiunea asta - daca vrei sau nu sa ti se faca. cei de la clinica n-o fac implicit, doar daca ti-ai dat tu acordul. nu stiu pt ce sa optez, pt ca ea in sine am inteles ca-i neplacuta, dar daca nu o faci, risti sa mai iasa si altceva in timpul nasterii .
andy, ma bucur ca sunteti bine.
alinutza, ft bine ca nu ti-a dat antibiotic. incearca sa bei multe lichide, poate se limpezeste urina. ceaiul de merisor ajuta; sau urinalul, e tot pe baza de merisor si permis in sarcina.
cris, mie mi se pare ft logic ce zici tu.
emilya, ce-i cu gandurile astea? tu erai cea mai optimista . dupa ce i-ai auzit inimioara, sansele sa se opreasca din evolutie scad ft mult. nu exista simptome la oprirea din evolutie nici fara tratament. dispar doar simptomele de sarcina. junghiurile sunt de la efortul de ieri. incearca sa stai mai linistita azi.
deno, tu ai incercat sa nasti natural, asa-i? nu aveai dilatatie, sau cum s-a ajuns la atatea ore de travaliu si cezariana? am citit povestea la momentul respectiv, dar am uitat...
- Emilya
- Platinum member
- Site
anca90 a scris:emilya, ce-i cu gandurile astea? tu erai cea mai optimista . dupa ce i-ai auzit inimioara, sansele sa se opreasca din evolutie scad ft mult. nu exista simptome la oprirea din evolutie nici fara tratament. dispar doar simptomele de sarcina. junghiurile sunt de la efortul de ieri. incearca sa stai mai linistita azi..
Nu stiam asta anca mai am si eu zile nebune si ganduri pe care incerc sa le infund O sa stau eu mai linistita azi daca pot ptr ca ieri am fost in interes de serviciu si azi iar tre sa ma duc ma refeream la simptome in genul: daca sarcina se opreste din evolutie corpul o elimina, nu? deci apar sangerari, crampe etc...eu ma gandeam daca din cauza antispasticului nu se elimina si ramane acolo pur si simplu? (vorbesc prostii probabil)
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
Nu v-am citit
Anca oricum exista cel putin o luna moarta. dosarul se poate depune in ziua urmatoare ultimei zi din postnatal. de ex, eu am terminat postnatalul pe 27 iunie si pe 28 am depus dosarul.
- Jasmina
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-14
Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră!
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Nu, eu am hernie de disc, nu s-a pus problema de nastere naturala. Dar nascand la privat, ei voiau sa faca cezariana la cald si voiau sa intervina pe la dilatatie 5. Si in 16 ore eu m-am dilatat numai 2. Na, si-au zis ca n-are rost sa ma mai lase. Nu m-am chinuit foarte tare, contractiile erau la 1-2 minute de la 3 noaptea la 12 Ziua, dar intensitate pe monitor 60-70, iar cele de nascut sunt 90-100. Deci n-am avut durerile maxime, dar ceva tot am simtit
Viata mea, desprinsa din povesti
- anca90
- Platinum member
a nuu, emilya. antispasticul nu are atata efect. daca corpul simte ca trebuie sa o elimine, nu se cramponeaza de no-spa . nu stiu daca tu ai patit, dar atatea gravidute se plang ca no-spa-ul nu are efect nici impotriva contractiilor ce mai apar ocazional in sarcina. avortul spontan se poate declansa mult mai tarziu. de exemplu, la mine s-a oprit din evolutie intre sapt 4-5 si am eliminat-o abia dupa 9 sapt implinite. luam 3 duphaston si no-spa pe zi + utrogestan seara si asta nu mi-a oprit sangerarile. cand e sa se elimine, se elimina orice ai face. deci nu te mai gandi aiurea, e totul bine.
ce prostie, happy! de ce oare trebuie sa astepti sa ti se incheie concediul de maternitate in loc sa te lase sa-ti faci dosarul pt CIC oricand, cat timp scrii acolo data de inceput? macar iti dau banii din urma, pt luna pierduta?
jasmina ma bucur ca e totul bine.
am inteles acum, deno.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-04 12:48:31)
- Andreed
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Burtici
Ieri am fost la dr, bebe e bine, nu mai are avans ecografic, acum a aratat mai micut cu o saptamana dupa masuratori. Are aprox 3100 si daca nu vine pana atunci a ramas cezariana pe data de 15 iulie.
Khristall mie sonda mi-au mintat-o dupa anestezie, nu am simtit nimic, am simtit doar cand mi-au scos-o, ca o mica piscatura. Cand iti face anestezia vei simti o presiune in coloana dar nu e dureroasa. Se vor misca foarte repede, nu vei avea timp sa te gandesti prea mult la ce urmeaza.
Anca poate asa e sarcina ta, mai jos putin, asa am avut-o si eu cu Maria, totul depinde si de conformatia burticii.
Jasmina felicitari pentru vesti!
Nu mai stiu ce am citit
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Emilya
- Platinum member
- Site
eu nu am avut pana acum nicio sangerare ci doar crampe ca la menstruatie la inceput ptr care mi-a dat si tratamentul cu no-spa. Dupa 2 zile n-am mai avut nicio durere ...
- Jasmina
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-14
Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|