homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-71

#1331 2013-06-12 09:54:15

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Neatza!
Happy, Rose, decat supozitor mai bine lactuloza sau ceai de musetel.
Eu nu am dat lactuloza, ci lactoza-Milckzucher de la edelweiss (humana nu mai face), si ii dau si acum. Pana sa trecem pe lapte Humana AR si sa fie ok si cu scaunele, i-am pus in bibe o lingurita rasa dimi si una seara, si ne-a ajutat. Supozitorul sau termometrul dau dependenta, nu va mai invata sa se screama daca e mereu ajutat; i-am pus si eu dar fff putin supozitor. Si ii mai dadeam si ceai de musetel. acum ca suntem ok, dam doar ceai de tei cu alinan drink.
Noi am fost la pediatru, suntem bine, doar ca nu treb sa mai folosim"batista sugarului" pentru ca stimuleaza formarea de moi secretii; doar spray cu apa de mare, si doar in cz de urgenta pompita clasica; daca e racita doar batista sugarului.
Legat de sucutz si diversificare, a zis ca daca ea nu cere altceva, pana la 5 luni doar lapte, si la 5 luni sa mg la ea sa facem impreuna schema de diversificare si schema de analize ptr 6 luni. A spus ca medicii de fam ar diversifica de la 2 luni daca pot,dar daca bebe e bine, ia in greutate, nici cereale nici altceva pana la 5 luni. Si i-am spus ca med de fam mi-a rec cereale seara de la 3 luni jum, sa scoatem masa de noapte....a zis ca in nici un caz....sa-si scoata singura bebe masa de noapte cand e preg, nu o fortam noi...bebe se dezv intelectual cel mai bine noaptea, si consuma energie, prin urmare e ff bine sa aiba o masa noaptea, pana va fi pregatita ea sa nu o mai aiba.
Pupici

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1332 2013-06-12 09:57:45

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Neata burtici puss

Alinutza30 a scris:

Detzy ,la servici ma tot lupt cu durerea asta in parte stanga ziua e ok dar noaptea ma doare mai tare cand ma intorc in pat.L-am sunat pe dr. si a zis ca e normal creste bebe si apasa pe acolo ,sa iau nospa 3/zi.Tu cum te simti ,te-ai apropiat cu pregatirile si bagajul?

ooof.. stiu cum e si cu durerile la schimbat pozitia in pat.. sa iei no-spa, pentru mine chiar a fost o minune sa stii.. si daca poti ia-ti 2-3 zile de concediu medical sa stai mai relaxata, nu pe scaun... poate cedeaza

eu... am cam inceput sa am emotii asa oarecum cand ma gandesc la moment... mi-am cam cumparat ce as avea nevoie pentru bagaj, trebuie sa le pun in gentuta sa fie pregatita...

baby Dragos hjarta rugaciune

#1333 2013-06-12 10:01:55

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Ochisori, ai vazut, era totusi cam devreme la 4 luni. smile Si mie mi-a zis medicul de familie la controlul de 4 luni ca sa incep cu sucul de fructe ca are deja 4 luni.  nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1334 2013-06-12 10:07:00

ochii_mei
Sr. member

Da Katey, tocmai ca si tu ai spus ca e prea devreme, am vrut musai sa vb cu pediatrul, oricum in med de fam nu prea am incredere...dar pana acum am zis nah, are si ea copil de 2 ani, poate stie ceva. smile

#1335 2013-06-12 10:07:48

Detzy
Insomniac member

fete dragi... ma uitam ieri la draga mea prietena, pe kanal d.. o gasiti sigur emisiunea pe youtube.. si era invitata tipa care a fost ceva mai demult colega lui carmen bruma.. adina nu mai stiu cum... si spunea, apropo de diversificare, ca ea a inceput diversificarea cu legume... nicidecum cu fructe sau sucuri de fructe... ca e gresit, pentru ca obisnuind copilul cu gustul dulce, in general refuza ulterior legumele si in plus sucurile de fructe creeaza aciditate foarte mare.. decizia asta bineinteles nu fusese luata de capul ei, fusese la medici si nutritionisti.. acum eu habar n-am, va spun si eu ca informatie.. puteti cauta emisiunea de ieri si vedeti exact

Publicitate

loading...

#1336 2013-06-12 10:09:28

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Asa a facut si sora mea. A inceput cu legume pe acelasi principiu.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1337 2013-06-12 10:12:21

ochii_mei
Sr. member

Am mai auzit si eu aceeasi chestie, din alte surse...si sincer, are o oarecare logica. Sa vedem ce ne recomanda noua.
Detzy scump, retraiesc emotiile mele cu fiecare din voi...sunt niste emotii unice, pe care nu stiu daca le voi mai simti vreodata.

#1338 2013-06-12 10:13:05

Detzy
Insomniac member

Maje... eu tot urmaresc subiectul si o sa ma hotarasc in momentul ala cum o sa fac dar mi s-a parut destul de logic totusi...

Ochisori  hjarta  puss ... acum imi dau seama cum era si pentru voi... inainte.. cand esti pe ultima suta.. pe de-o parte iti doresti sa te intalnesti cu bebe, pe de alta parte apare teama.. de nastere... nu stiu, vreau sa fiu curajoasa ca sunt ditamai femeia lol

Ultima oara a fost editat de Detzy (2013-06-12 10:15:41)

#1339 2013-06-12 10:15:27

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Maje puss buna dimineata.

Andree puss buna dimineata

Ochisori puss buna dimineata

Jasmina puss buna dimi

Kate puss buna dimineata

Detzy puss ,uuff ce emotii eu cand mai schimb cate o saptamana vad cum trece timpul si se apropie clipa cunoasterii din ce in ce mai repede,uneori mi se pare ca prea repede trece.
Pe zi ce trece parca se amelioreaza durerile.

Eu nu am avut treaba cu constipatia ,din contra pe toata perioada pana acum numai scaun moale am avut chiar am sesizat doctorului dar a zis ca e ok atat timp cat ies in fiecare dim si nu am alte prob.Saptamana asta m-am consipat vreo doua zile si a fost groaznic ,nu puteam sta nici in fund.

Oare unde sunt restul fetelor care intrau zilnic?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1340 2013-06-12 10:18:06

Detzy
Insomniac member

da Alinutza.. trece timpul.. acum uitandu-ma inapoi parca nu-mi vine sa cred cum a zburat... Doamne ajuta sa fie bine pentru fiecare dintre noi.. puss

#1341 2013-06-12 10:20:18

ochii_mei
Sr. member

Detzy, va fi bine...ditamai omul, dar nu are cum sa nu-ti fie teama de un asemenea moment mult dorit si asteptat.
Alinutza, pupici. Nici eu n-am fost constipata deloc in sarcina...m-am dereglat dupa nastere, ptr ca am program haotic de masa din cauza micutei...dar in sarcina deloc, asa bucuroasa eram, dimi aveam ora fixa de mers la baie; si eu eram speriata de povestile altor mamici legate de constipatie in sarcina.

#1342 2013-06-12 10:20:24

Katey
Addicted member

Eu i-am dat prima data suc de morcov si ii placea, dar cand am incercat cu mar a durut-o burtica si nu i-am mai dat. Apoi, dupa ce au trecut 4 zile, am inceput diversificarea propriu-zisa cu morcov fiert si zeama de morcov fiert. Mar i-am dat din nou dupa 3 saptamani, cand i-am bagat a doua masa.

Detzy, cnad o sa vina momentul, va veni si curajul, ia sa vezi. smile Gandul ca iti intalnesti puiul o sa-ti dea un curaj si o incredere de n-o sa-ti vina sa crezi.

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-06-12 10:23:13)

Strumful nails  7,5 ani

#1343 2013-06-12 10:25:40

ochii_mei
Sr. member

Marul e mai acid, cred ca de asta..si mie de mar mi-e teama, mai ales ca am avut si istoric de putin reflux, cum regurgita ea inainte sa trecem pe Humana AR; a spus ca din cauza regurgitarii e si mai periculos sa incepem la 3 luni jum...sa o lasam pe ea sa fie preg.

#1344 2013-06-12 10:34:57

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Katey a scris:

Detzy, cnad o sa vina momentul, va veni si curajul, ia sa vezi. smile Gandul ca iti intalnesti puiul o sa-ti dea un curaj si o incredere de n-o sa-ti vina sa crezi.

Exact! In dimineata cand m-am dus la maternitate nu am simtit nici pic de teama, ci doar o fericire de nedescris ca urmeaza sa imi intalnesc fetita. smile Abia asteptam sa intru in sala de nasteri, de unde toata viata ziceam ca mie imi e frica de nastere... smile

Rose, uite citeste aici, sunt toate indicatiile posibile legate de alimentarea cu LP, o sa gasesti informatii extrem de utile ref la asta, inclusiv cele legate de sterilizarea biberoanelor:

http://www.mamaresponsabila.ro/articol/ … biberonul/

pup fetele puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1345 2013-06-12 10:35:35

Katey
Addicted member

Natalia pana pe la vreo 5 luni dadea un pic de laptic afara cam dupa fiecare masa. Dar dupa ce am inceput diversificarea o singura data ni s-a mai intamplat cand i-am dat suc de clementina. De la ala de portocale nu a avut nimic, dar dupa asta a vomitat.  nustiu
Marul e si acum preferatul ei, impreuna cu cartoful copt. chicot

Strumful nails  7,5 ani

#1346 2013-06-12 10:54:48

Detzy
Insomniac member

ce frumos spuneti voi big_smile ...

#1347 2013-06-12 11:03:10

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Detzy ,asa e sa te auda Dumnezeu puss

Ochisori ce eviti acum in perioada alaptarii?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1348 2013-06-12 11:05:49

ochii_mei
Sr. member

Alinush, eu de la 6 sapt nu mai alaptez... a refuzat total fata.

#1349 2013-06-12 11:25:31

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Ochisori, eu zic ca te-a sfatuit f bine pediatrul,la 4 luni copiii nu au sistemul digestiv suficient dezvoltat pt alte mancaruri in afara de laptic.

Detzy, interesanta ideea cu legumele primele...pare logic...o sa vad la momentul respectiv ce imi recomanda pediatra si ii voi expune ideea.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.