homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-76

#1426 2013-06-15 12:28:30

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Burtici puss

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1427 2013-06-15 12:28:45

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Jas la tine cred ca e bebelina. La mine se intareste toata partea de jos a burtii si nu se leaga de miscarile ei.

Fetelor ... la cate saptamani se intra in trim III? Eu nu stiu cum sa calculez ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#1428 2013-06-15 12:32:23

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna fetelor ce mai faceti voi?? wave

Va pup pe toate. puss

Stau ca pe ghimpi si maine,si luni la eco sa vad puiul meu  hjarta  ,macar aflu si ce e.  wink

Referitor la contractii,asa am avut si eu ieri,dar nu stiu de ce,tot zona sub buric,pana jos in dreptul ovarelor,oare e normal? nustiu

teiubesc

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1429 2013-06-15 12:51:42

valyro
Full member
De la: Tulcea
Inregistrat: 2009-10-16

buna burtici! puss Ma bucur ca sunteti bine,eu nu prea mai intru decat sa va citesc din cand in cand.Ioana,bafta la eco,sa fie ce va doriti.Eu am baietel.Sarcina merge ok,cu toate cele aferente.Am placenta jos inserata dar pana acum nu mi-a creeat probleme.Sunt insa ingrijorata ca toata lumea imi spune ca am burta prea mare pentru varsta sarcinii,si spun adevarul.Arat cu cel putin o luna mai mare.Ar trebui sa ma ingrijorez?Pana acum am luat 5kg in greutate,zic eu ca nu e prea mult,si nu se vede decat la burtica.Nu m-am umflat la fata,maini sau picioare,sunt exact ca inainte,cu exceptia burticii.La eco mi-a spus ca totul e ok si normal.

Ultima oara a fost editat de valyro (2013-06-15 12:54:45)

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#1430 2013-06-15 13:00:01

andreea_andy2
Moderator

Salutare Ionush ... nu stiu ce sa zic despre intarirea burticii. Poate la tine e ceva pasager. Oricum cand mergi luni la medic poti sa faci o intrebare.

Valy ... si mie imi spune lumea ca am burtica mai mare decat ar trebui. Dar atata timp cat bebelina mea e bine, nu imi fac probleme. Parerea mea este sa nu te stresezi. Ma bucur sa aud ca esti ok si ca placenta nu iti face probleme. Am o prietena care a ajuns la urgente cu sangerari, avand tot aceeasi problema.

Publicitate

loading...

#1431 2013-06-15 13:12:51

majestik
Addicted member

offtopic

Nu.mi merge mie casul la telefon, de.mi arata 13.13, sau nu merge ceasul forumului, care arata 14.13?

#1432 2013-06-15 13:45:00

valyro
Full member
De la: Tulcea
Inregistrat: 2009-10-16

andreea_andy2 a scris:

Valy ... si mie imi spune lumea ca am burtica mai mare decat ar trebui. Dar atata timp cat bebelina mea e bine, nu imi fac probleme. Parerea mea este sa nu te stresezi. Ma bucur sa aud ca esti ok si ca placenta nu iti face probleme. Am o prietena care a ajuns la urgente cu sangerari, avand tot aceeasi problema.

Stiu ca placenta jos pune probl,mi-a explicat d-na doctor,si daca am si cea mai mica sangerare sa ajung imediat la spital.Dar eu am grija,nu fac efort,nu stau mult in picioare,sex deloc,si iau si 400mg utrogestan pe zi.De la sase luni voi intra in concediu pentru ca bebe va fi mai mare si apasa pe placenta iar riscul de sangerari e mai mare.Eu stau cuminte si ma rog rugaciune  sa ajung la termen cu bine.
  pup toate gravidutele si va doresc o sarcina usoara si la termen si bebei frumosi si sanatosi! goodluck  goodluck  goodluck

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#1433 2013-06-15 14:30:31

andreea_andy2
Moderator

majestik a scris:

offtopic

Nu.mi merge mie casul la telefon, de.mi arata 13.13, sau nu merge ceasul forumului, care arata 14.13?

E dereglat ceasul de la forum. Am semnalat deja problema adminilor.

Maje ... stiu ca tu ai avut contractii inainte de termen. La tine cum s-au manifestat?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

#1434 2013-06-15 15:36:55

majestik
Addicted member

Andy, eu am avut de la 16+ contractii nedureroase, si atunci cand imi apareau erau fie de la frig, fie cand ma aplecam fie cand ridicam ceva si in diferite situatii. Mi se intarea burtica undeva sub buric.

Si am mai avut contractii dureroase, la 35+ au aparut la 36+ m-am dus la dr, la 37+ m-am internat si am facut perfuzii si la 38+1, la 3 zile dupa ce terminasem cele 4 zile de perfuzii, am nascut smile Parca mi se contracta la fel ca cele nedureroase, sincer, nu mai stiu zigur hmm  dar ce stiu e ca erau insotite de o durere ca la menstruatie. Nu foarte intensa dar nici vaga.

Cu placere!

#1435 2013-06-15 15:50:24

Ioana84
Insomniac member

Buna fetelor.

Valy felicitari pentru baietel!!Si eu burta mai mare,dar o aveam si inainte deci nu sunt probleme. big_smile Multi imi zic aici la mare,cunostinte cu care ne intalnim de ani buni,esti sigura ca e sarcina,ca tu burta asta o aveai. big_smile Sa fie bine putosul,vad ca mi-ai luat-o inainte trebuie sa stiu si eu ce ascunde burtica pe luni. wink  puss

Andy am mici contractii pe interior,nu se intareste deasupra,oricum ce ma intereseaza pe mine,e de ce cand stau pe spate,ma dor mult ovarele,oare ca are bebe greutate?Luni o sa fac niste intrebari la doctor.O singura data am avut acele mici contractii. puss

Maje si Gabriel puss  puss

Si ca sa va las sa radeti,ca eu plec la plaja. rotfl2  rotfl2

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_ou_strut_si_pui.jpg

Ultima oara a fost editat de Ioana84 (2013-06-15 16:03:44)

#1436 2013-06-15 17:11:05

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

burtici par

Ioana lol  par  si eu vreau la plaja . sunt in Cta dar nu pot merge cu Anastasiacae prea mica inca.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1437 2013-06-15 17:43:09

andreea_andy2
Moderator

Mersi maje. Exact senzatiile pe care spui tu ca le-ai avut la 16s, asa am eu acum la orice miscare mai brusca sau mai rapida. Nu ma pot misca decat foarte lent ca sa nu se contract. Uneori mi se intareste burtica si cand ma ridic de pe scaun sau din pat ... Credeti ca ar trebui sa-mi fac griji?

#1438 2013-06-16 07:58:31

little star
New member
Inregistrat: 2013-03-05

Buna dimineata!

Ce putin s-a scris in ultimul timp...
Noi suntem bine, am fost vineri la eco si am vazut puiutii hjarta M-am indragostit iremediabil de ei. Zic ,,ei" pt ca se pare ca unul ascunde o putulica in proportie de 60%. Celalalt nu statea intr-o pozitie prea buna sa vedem ce este, dar probabil este tot baietel... Nici nu mai conteaza ca eu imi doream fetite! Oricum nu e inca sigur ca sunt baietei, deci mai am o sansa chicot  In rest totul e ok, nu mai este diferenta asa de mare intre ei la masuratori. Mi-am exprimat dorinta de a naste natural si dr s-a uitat cam ciudat la mine...a zis ca mai e cale lunga pana acolo, ca avem timp sa discutam despre asta mai tarziu, in functie de evolutia sarcinii. Chiar daca am trecut in trimestrul 2 tot nu am scapat de iminenta de avort... am restrictie la tot ce inseamna efort fizic.

Voi cum mai sunteti? Nu am mai apucat sa va citesc...
Va pup si va doresc o duminica placuta!

Ultima oara a fost editat de little star (2013-06-16 08:02:47)

Primavara se intorc berzele!!! Una sigur ne va aduce sufletelul mult dorit...

#1439 2013-06-16 10:57:16

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

neata burtici ... viitoare mamici  wave

Ioana  am citit ca tot zici ca ai contractii ... nu stiu intreb si eu, tu ai voie sa stai asa mult la plaja???  La soare???
Cu doctorul tau ai vorbit, te-ai consultat???  Sa vezi ce parere are??
Uite ce am gasit eu pe net referitor la plaja pentru o femeie insarcinata

Baile la stranduri si la mare sunt premise cu moderatie in primele luni, ca si plaja in orele de dimineata, cand soarele nu este prea puternic
Sarcina face ca pielea sa va fie mai sensibila, deci soarele va poate provoca urticarie, eczema cauzata de caldura sau cloasme grave. Daca ramaneti la umbra, puteti preveni urticaria si eczema.
De aceea, multe dintre femeile gravide aleg sa evite mersul la plaja pentru a evita expunerea burticii undelor solare si astfel punerea in pericol a viitorului bebelus.
Un alt factor care este considerat nociv pentru sarcina este supraincalzirea corpului din cauza expunerii la soare. Supraincalzirea poate duce la deshidratare si de asemenea face copilul sa se simta inconfortabil. Daca temperatura corpului mamei depaseste limitele normale, are febra sau a stat la plaja foarte mult, poate ridica temperatura fatului si acest lucru poate provoca leziuni ale creierului bebelusului nenascut.

uite sa cititi si voi articolul
http://www.qbebe.ro/sarcina/intrebari_s … l_sarcinii

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2013-06-16 11:06:26)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1440 2013-06-16 12:36:28

Ioana84
Insomniac member

Buna fetelor!!

Am intrat si sunt singura online  lol

Little ce ma bucur ca sunteti bine,si i-ai vazut pe pui deja la eco,asa devreme se vad ce sex vor avea?Tu cate saptamani esti?E tare frumos sa ai o fetita si un baietel.Important e sa fie sanatosi ca restul nu mai conteaza. puss

Madlena buna!!Ce ma bucur ca ai intrat,nu te-am mai vazut de mult,nici pe la aspirante nu ai scris de mult.Am vorbit cu doctorita si mi-a zis OK cu 2 conditii,sa stau la umbra cat mai mult,si sa ma leg pe burta ,si mi-am luat tip sal sau batic asa mai lungut,si mi-l leg la spate,si burta ramane acoperita.Oricum ma ung si cu crema,si e ok.In primele zile mi.a fost greu ca am avut un pic de urticarie,am crezut ca e de la apa,sau ce am mancat,dar e de la soare si sarea din apa.Oricum ma simt bine,stau si in apa acoperita,pe salteluta.Ma duc iar la doctor maine si pe 19 si o sa mai cer sfaturi.Iti multumesc ca mi.ai scris,si de link.Tu ce mai faci?Sotul e mai bine cu spatele? puss

O duminica frumoasa fetelor!!

#1441 2013-06-16 13:33:31

little star
New member
Inregistrat: 2013-03-05

Ioana distractie pacuta. Din cate inteleg esti la mare. Ai mare grija cu soarele. Eu am aproape 13 sapt si am facut eco 3D si se pare ca dr a vazut sexul unui singur bebelus (dar nu e o certitudine nici la acela). La celalalt bebe nu s-a vazut nimic, dar prin presupunere este tot baietel. Mai sigur vom sti peste 3-4 sapt cand vom merge iar la eco. Asta daca vor vrea sa ne arate bebeii ce au intre picioruse...Eu inca mai sper sa am doua fetite. Dar nu ma supar nici daca sunt baietei. Tati e super mandru de isprava lui desi inca nu si-a revenit de cand l-a anuntat dr ca avem gemeni chicot dar el vrea neaparat baietei

Primavara se intorc berzele!!! Una sigur ne va aduce sufletelul mult dorit...

#1442 2013-06-16 14:14:29

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Burtici  puss  kram

Ioana distractie placuta dar grija mare cu statul la soare.

Little ma bucur ca totul e ok cu puiutii din burtica, doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Esti in concediu de risc nu?

Eu am fost vineri la dr, bebe e bine, are aproape 2900. Teoretic pe 15 iulie va fi ziua intalnirii  smile

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1443 2013-06-16 15:04:23

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Pup burtici puss
Ma bucur ca toata lumea e bine... pentru mine momentul incepe sa fie extrem de aproape.. si vine cu tot ce inseamna emotii si parca si putin stres...
Ioana ai grija sa monitorizezi bine sarcina si dezvoltarea lui bebe... eu nu stiu cum de a decis dr ca nu e nevoie de anticoagulant dar in fine.. si cu marea cu atat mai mult mai ales in conditiile in care spui ca ai contractii.. smile
Va pup pe toate..

baby Dragos hjarta rugaciune

#1444 2013-06-16 15:56:51

Ioana84
Insomniac member

Little da sunt la mare pana in iulie,multumesc de urari.Cu eco 3 sau 4 D se vede,acum am inteles.Am o prietena a nascut acum 2 zile,e baietei de gemeni,deci se poate,important e sa ii ai sanatosi,o dubla iubire  hjarta  hjarta  ce frumos!! puss

Andreea multumesc frumos,da stau in umbra imi ajunge soarele.Sa nu fie de deochi dolofanel puiul tau,incepi sa numeri ultimele zile din ultima luna,mama ce repede te apropii la marea intalnire. hjarta  puss

Detzy iti dai seama ca in functie de ce imi vor zice doctorii,aia voi face.Oricum pana la 8 luni merg cu cardioaspirina,in ultima luna, a zis sa nu pentru a nu avea probleme fatul,dar nu am inteles de ce.In acea zi,eu le numeam contractii,ca habar nu am cum sa le zic altfel,le-am simtit vreo 2 minute,ca niste crampe,si de atunci nu mai am.Pe cat ar trebui sa nasti,mai ai putin tare.Faci cezariana?Mult mult succes. puss

Eu nu mai pot dormi dupa amiaza,incepe bebe sa se foiasca parca e facut la fix pe la 14,si ma forfoteste pe acolo,si imi sare somnul.
E asa frumos sa stau atenta sa-l simt,cum face tumbe pe acolo. hjarta

O dupa amiaza placuta!!

Ultima oara a fost editat de Ioana84 (2013-06-16 16:00:51)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.