homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-93

#1749 2013-06-23 12:56:04

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Neata burtici si duminica frumoasa sa aveti puss

clau imi pare rau sad

#1750 2013-06-23 13:06:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

burtici puss
am pus un anunt la bazar, un carucior sport bertoni. nu e cine stie ce minunatie dar poate aveti nevoie sau stiti pe cineva caruia i-ar prinde bine.
http://forum.anticonceptionale.ro/p2788 … l#p2788871

#1751 2013-06-23 13:48:38

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

salutare fetelor! Am vazut ca intreba maje de mine...
Sunt bine, mai am doua saptamani si plecam in concediu, in august ne mutam la casa noastra, intre timp s-a finalizat dosarul cu prima casa, si dupa poate o sa avem un bebe...cum o vrea Dumnezeu.
Intru zilnic si va citesc, dar e mai greu cu scrisul la mine.

#1752 2013-06-23 14:18:39

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ionela, ma bucur sa te citesc! puss

Felicitari pentru casuta voastra! Sa fie intr.un ceas bun!

Ionela, scuza.ma ca nu.mi mai aduc aminte, dar tu nu erai gravi?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1753 2013-06-23 14:18:45

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Burtici  puss  kram

Am fost mai lenesa cu scrisul ca ieri am fost plecati la balaceala cu Maria, apoi aseara am picat rupta.Imi e tot mai greu, doarm prost, e foarte cald dar mai e putin  hjarta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1754 2013-06-23 16:16:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Maje, nu. Am incercat vreo 3-4 luni, dar nimic. Foarte adevarat e ca eram si stresati, si obositi si nu a fost sa fie. Pe 1 august ne mutam si dupa poate ne-om mai linisti, ca nici acum nu e cea mai linistita perioada, avem o gramada de munca, toata ziua pe drumuri. Si am zis sa mai asteptam cateva luni, pana se aseaza lucrurile un pic.

#1755 2013-06-23 16:40:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

wave

Clau, imi pare rau. Dar cum era testul? linia de test era abia vizibila, cu tenta de gri sau era mai clara, cu tenta de roz? Pentru ca daca era mai clara cu tenta de roz nu cred sa fi fost fals pozitiv...  Poti pune o poza daca vrei.
AI facut vreo investigatie pt sarcina pierduta?

Ionela, ma bucur pentru noua casa!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1756 2013-06-23 16:47:02

majestik
Addicted member

Ione, acum imi aduc aminte, stiu ca ti-a venit pana la urma. Imi aduc aminte ca iti tineam pumnii aici smile
Lasa, ca vine el cand e momentul potrivit. Doamne-ajuta sa fie cand vreti voi!

Ele, te pup!

LE:
Em, tocmai ti-am trimis mail. Astept raspuns smile

Ultima oara a fost editat de majestik (2013-06-23 16:56:51)

#1757 2013-06-23 19:17:23

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna burtici!!

Clau imi pare rau pentru ciclu,iti doresc sa vina bebele mult asteptat cat mai repede!! puss

Khristal ce mai faci?Scumpa la vedere aici pe forum.Te apropii si tu repede de marele eveniment!!Cum te simti? puss

Alinus buna,ce sa fac uite binisor,ma bucur ca vine vremea mai urata,asa nu mai stau la plaja,ma duc la plimbare,abia astept sa ajung acasa la mine.Tu esti mai bine? puss

Maje buna,ce faceti voi? puss

Happy ce faceti voi?Sara?Cum te descurci cu ea cu caldura acum? puss

Gargarita ce mai faci?Scumpa si tu la vedere.Stefanut ce face? puss

Ionela felicitari pentru casuta,si succes cu bebelul!! puss

Elenus buna!!Cum merge cu lucru de acasa? puss

Vreau sa va zic ca la mine a inceput nebuneala cu arsurile de pe stomac pana in mijlocul sanilor,in sus.Vorbeam cu o proaspata mamica aici,si zice e asa deoarece ii creste parul lui bebe .Eu si de beau apa ma arde,cred ca innebunesc de ma tine asa pana in octombrie. disperat  cesafac

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1758 2013-06-23 20:26:35

majestik
Addicted member

Ioana, suntem bine. Acum il bag pe Eduard la somn.

Legat de arsuri,sa stii ca e babism ce ti.a zis mamica aceea.
Ex:
Eu nu am avut deloc arsuri, poate 1-2 cand macam ceva anume.
Lavy a avut f multe arsuri.

Tu ne ai pe amandoua pe fb. Ai vazut ce mult par are Eduard (avea,ca i.a mai cazut) Pt mine a fost socant lol
Iar R al lui Lavy avea putin, scurt.
Deci..e mit wink

#1759 2013-06-23 20:34:34

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Va pup burtici... n-am mai prea intrat in ultimile zile puss
Getutz felicitari si sarcina usoaraaaa!!
Sper ca toata lumea e bine.. eu ma descurc greu de tot cu caldura.. si cu burtoiul smile
Clau imi pare rau... sa stii ca e posibil sa fi fost un avort menstrual... si e bine sa incerci sa iti dai seama daca asta a fost sau nu, e important de stiut...
Smile felicitari pentru bebe frumosss!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#1760 2013-06-23 22:02:07

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

clauclau a scris:

'neata burtici ... se pare ca n a fost sa fie ... mi a venit ciclul acum dimineata sau trec printr un avort pt ca nu inteleg cum se poate pozitiva un test atata timp cat nu esti gravida sad ... va pup si va doresc multa sanatate si sper sa revin cat de curand cu burtica pozitiva smile

Buna seara burtici si mamici!
Clau, imi pare rau... vreau sa iti spun ca si mie mi-a iesit un test barza caseta slab pozitiv desi nu eram gravi..nici liniuta de uscare nu pot spune ca era ca nu se uscase testul,era chiar f umed cu ambele liniute. Apoi alt test minut a iesit total negativ. Alta marca de test nu ai mai incercat? Sfatul meu...nu mai folosi teste barza.

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#1761 2013-06-23 22:03:36

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

IOnus, merge bine puss
Cat despre arsuri, cea cu parul e eronata. Exista 2 motive: corpul elibereaza o substanta care relaxeaza organele abdominale (ca sa faciliteze schimbarile de pozitie ale organelor), deci si stomacul devine mai relaxat si permite acidului gastric sa iasa la suprafata si al doilea motiv este ca uterul creste si impinge stomacul ..si iarasi, acidul gastric poate ajunge une nu-i e locul. Si unele alimente pot favoriza arsurile, incearca sa observi care iti fac rau..de obicei cele acide.
In rest ce mai faci?

Detzy puss ma bucur ca sunteti bine. MAi rabda inca un pic si o sa vina bebicu rugaciune

Maje puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1762 2013-06-23 22:30:04

clauclau
New member
Inregistrat: 2013-06-15

elena.plahatca a scris:

wave

Clau, imi pare rau. Dar cum era testul? linia de test era abia vizibila, cu tenta de gri sau era mai clara, cu tenta de roz? Pentru ca daca era mai clara cu tenta de roz nu cred sa fi fost fals pozitiv...  Poti pune o poza daca vrei.
AI facut vreo investigatie pt sarcina pierduta?

Ionela, ma bucur pentru noua casa!

era slab vizibila mov rozulie ... tot nu nteleg hormonul hcg se secreta doar in sarcina, asa incat dc s ar pizitiva chiar si usor vizibil? in sfarsit...   analize mi am tot facut si ies toate bine adica papanicolau cu rezultat pap1 secretie ok ecograf ok la sange toate ies bune asa incat de la dr am ok pt sarcina; cred ca a fost sarcina oprita in evolutie pt ca de trei zile am avut dureri lombare inclusiv astazi, iar pe mine nu ma doare spatele la ciclu niciodata, plus si dureri de cap de vreo 3 zile, la fel nu ma doare capul nici cand sunt racita, simptome pe care le am avut la sarcina pierduta anterior ... o sa merg la dr marti la un consult sa fiu sigura macar ca s a eliminat tot in cazul in care a fost sarcina, altceva nu stiu ce as putea face.  merci frumos de gandurile bune , pupici

#1763 2013-06-23 23:48:53

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Burtici par  n am mai intrat de mult, ieri am avut si botezul, nu prea mai e timp.

Detzy, ce putin mai ai.. smile   parca imi amintesc cand aveaii doar 12..  par

Andreea, si tu mai ai putin smile   Vin bebici noi chicot

Clau par

Elena par  par

E clar ca e mit asta cu arsurile.

Ioana, Amina vreti sa i puneti bebelinei? foarte frumos. asa se gandea sotul prima oara la puiuta noastra si pana la urma n a fost sa fie asa. Amina inseamna Credinta sau Credincios.daca nu ma insel. frumos oricum par

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1764 2013-06-24 08:27:34

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI celor cu numele si derivate de Sf. Ioan (inclus eu  chicot ) !!

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_sf_ioan.jpg

Maje sper ca nu te superi,eu ii zic lui puiul tau Gabriel,asa m-am obisnuit.Asa e m-am uitat.si asa e cum zici la amandoi bebelusii vostri,al tau si a Lavinei.La urma urmei,de e normal in sarcina o sa suport,o sa fie bine,macar sa ramana asta singura problema. wink  puss

Iulya ce mai faci?Si tu scumpa la vedere.Cum mai merge proiectul bebe? puss

Elenus iti multumesc pentru explicatie,deci am scuze sa gasesc,nu e parul lui bebe.In rest sunt bine iti multumesc de intrebare,ma umflu si atat,la doctorita ma cantarisem si 1 kg care il luasem in Romania,l-am dat jos,si tot asa sunt la greutatea din ianuarie,adica 5-6 kg mai putin de cum am ramas insarcinata,si sunt fericita. puss

Clau din pacate si eu zic la fel ca tine,sunt niste dureri speciale la o pierdere spontana,si eu am avut,si te inteleg,sunt dureri mai accentuate.Iti doresc in schimb sa fie totul bine la urmatoarea sarcina,la termen si fara probleme. puss

Like buna mamica.Numele Amina l-am auzit acum 2-3 ani,si am zis de voi avea o fetita,numele e deja decis.Da asa inseamna sau sotie fedela,sunt site-uri care zic ca onomastica ar fi 1 noiembrie,dar in calendar nu am vazut.Oricum imi place de mor numele,pe un sit scrie ca e origini arabe,pe altul ca e ebraica,dar important ca ne place la amandoi.Voi ce faceti? puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1765 2013-06-24 08:40:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Neata.
Ioana, va citesc zilnic dar nu prea am scris... ma apropii de final... ma simt relativ ok, cam greu in ultima perioada cu dormitul si caldurile dar nu am ce face. Tu cum te simti? big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1766 2013-06-24 08:42:33

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Buna dimineata tuturor puss puss ,o saptamana cat mai buna.

Ionus puss incerc sa ma descurc cu caldura asta si cu umflaturile picioarelor,sambata am si o nunta.De ce vrei acasica deja?

Like puss ,felicitari pentru botez cred ca a iesit foarte frumos.

Elenus puss

Detzy puss

Maje puss

Andre puss

Garga puss

Happy puss

Khriss puss

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1767 2013-06-24 08:47:51

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Buna dimineata
eu sunt cam intoarsa pe dos am prins putin curent ieri si aseara ma durea capul cu tot cu ochi grater A trebuit sa iau paracetamol ca nu puteam nici sa pun capul pe perna, mine migrena imi da si greata ufff groaznic a fost. Nu imi place deloc sa iau medicamente mai ales acum dar asta e unica durere pe care nu o pot gestiona (o sinuzita mai veche care isi face de cap)
Ieri ne-au scos nasii la biserica dupa nunta si dupa am fost pe o terasa si am stat pana la 6 seara ... eu ma scurgeam pe scaun pentru ca imi era somn si am si niste stari de ciufutenie de cand sunt gravida ceva de speriat, plec cu chef de acasa si imediat mi se pune pata si vreau sa plec ...
Nasii sunt oameni de treaba dar nu inteleg cat de greu imi e im perioada asta si tot insistau sa mai stam ca de ce vrem sa plecam etc.
Mi s-a luat de obligatiile astea sociale, de acum m-am hotarat sa fac exact ce simt ca e bine pentru mine daca vreau sa stau tot week-end-ul in pat stau tot week-end-ul in pat. M-am saturat de binevoitori care imi dau replici "Tre sa faci si tu un efort, n-ai ce sa faci" Ete na, tre sa fac ce e mai bine ptr mine si ptr copilul meu, nu ce ii face pe ceilalti sa se simta bine

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.