homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27-99

#1863 2013-06-26 08:57:59

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 27

Negociem... oricum burtica nu s-a lasat inca, a zis doctorita ca nu a coborat inca jos... deci ma mai lasa putin... sa imi termin sesiunea. big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1864 2013-06-26 09:04:19

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Alinus imi ajungea sa citesc sunt OK,cu acum CRED iti meriti  punish .E bine sa te interesezi,asa banutii ii bagi in poponeata puiului,decat in buzunarele doctorilor.O sa iasa bine analizele ai sa vezi.Lasa vremea,eu ma bucur  chicot . puss

Ochisori am inteles,asa si aici dupa 4 luni,eu inca nu am bebele meu,si incep sa ma stresez ca proasta oare voi reusi,oare voi sti,oare si oare ....  dumbom Ma bucur ca bebelina creste si sunteti bine. puss

Khristal ma bucur  ca e totul ok la eco,si bebe e bine,si maricel.Da sigur o sa mai stea inca 3 sapt,o sa fie bine,mama ce putin mai ai,ce fericire pe tine,si emotii mari pentru marea intalnire. hjarta De Anca chiar nu mai stim nimic. nustiu  Succes la sesiune,si sa fie totul bine. puss

Oare Anca nu ne citeste?Macar sa ne scrie 2-3 randuri,ca e bine. trombon

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1865 2013-06-26 09:09:56

Khristall
Insomniac member

Mai am putin, intr-adevar... ma cuprind emotiile ce-i drept... ma bucur enorm ca am sa il cunosc pe David... vreau sa il strang in brate, sa il iubesc... dar nu am cum sa nu am emotii... mai ales ca fac cezariana si ideea de taiere ma termina psihic, dar nu am ce sa fac sad

#1866 2013-06-26 09:16:29

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Khristall chiar ca mai ai putin.. nastere usoara sa ai!

Ochisori puss

Ioana e bine Sara, creste! Depinde de la copil la copil cu diversificarea. Eu de ex daca o voi alapta pana atunci, o sa icnep diversificarea pe la 6 luni, in functie de cum evolueaza si problema ei cu refluxul. Si voi incepe cu legume.

#1867 2013-06-26 09:27:23

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Ochisori eu asa sper si ma rog sa fie totul bine sa revina la normal.

Khriss felicitari pentru bebe,mai are putin si vine puss

Ionus puss

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

Publicitate

loading...

#1868 2013-06-26 09:32:03

Khristall
Insomniac member

Multumesc mult de tot!
Va pup! puss
O zi frumoasa sa aveti, revin mai tarziu, ma duc sa mai invat ca vineri am un examen urat tare!
>big_smile<

#1869 2013-06-26 09:55:37

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Neata fete cucuiete. Dar ce matinale ati fost astazi lol
Nati, felicitari pentru baietel, sa fie bine pana la capat si de Craciun sa fiti toti trei, ce bucurie smile
Khris, felicitari pentru vestile bune si succes pentru venirea lui bebe. O sa fie bine oricum ar fi, o sa vezi. Chiar daca vine bebe mai devreme, nu te stresa (zic eu, dar eu ma stresez de nu mai pot). Si bafta la examene  puss
Ioana, lasa ca bine ca s-a mai racorit ca si asa ziceai ca te-ai plictisit de aceeasi rutina. Bine ca te interesezi din timp de toate, nu are ce sa strice. Numai nu iti mai fa griji ca nu o sa te descurci, o sa stii atunci sa le faci pe toate.

Nu mai stiu ce am citit  nustiu

Am schimbat saptamanaaa. Bebe meu acum are o forma smile Mai este o saptamana pana la control.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1870 2013-06-26 10:10:23

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Neatza burtici,
Katey, nu e regula cu 6 luni asteptare pt analize. eu fac cand am nevoie, nu am platit nimic din ce intra la gratuit...
Alinutza e totul bine, nu dispera degeaba, si imaginile la eco mai sunt cateodata mai deformate. are bebe tot ce-i trebuie, morfo a fost ok. suna la toate laboratoarele private, undeva tot gasesti fonduri. si zambeste. la noi sunt mai multe probleme dar nu disperam, doar ne rugam.
va pup pe toate.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1871 2013-06-26 10:17:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, fetelor wave. imi cer scuze pt lipsa neanuntata si pt ca v-ati facut griji pt mine (mi-a spus elena ca ati intrebat de mine si acum vad si eu rodnar).

eu sunt bine, bebe misca insa ft rar. ma si gandeam ca nu am cum sa-i urmaresc miscarile asa cum povesteau alte gravidute (de exemplu, in fiecare ora). daca il simt o data pe zi, ma declar multumita.
eu sunt la polul opus fata de ce povesteau alinutza si ioana: mi se pare ca e mica burta pt 6 luni, nu vad unde ar incapea un bebe de 25 cm. am avut si tot felul de ganduri, ca poate e lichid putin si de aceea nici nu misca bebe asa des. dar le inlatur gandindu-ma ca fiecare bebelus creste in ritmul lui.

nu am recuperat decat ultimele pagini...

getuta, felicitari din suflet, ma bucur mult pt tine!!! de s-ar muta toate aspirantele aici! sarcina usoara si fara griji pana la 40s! m-a emotionat felul in care ai dat vestea, mi-am amintit cat am bocit eu in vinerea in care am primit rezultatul la beta si nu-mi venea sa cred, ma intrebam daca nu cumva au incurcat probele la laborator smile.
pe 5 mergi la doctor, deci la 7s? sa fie bine totul!

ioana, nu-ti mai face griji ca nu o simti. si eu ma ofticam ca nu simteam nimic la 22s, cand alte gravidute simtisera deja primele miscari de la 15-17s. eu la 24s fara 2 zile am simtit prima "zbatere de muschi".

alinutza, ce mare e bebele tau! pai se justifica burtica mare, daca bebe are 1,4 kg. felicitari pt intrarea in trim III, nu-mi vine sa cred ca in 2 sapt schimbi prefixul! a trecut asa repede timpul!
cat despre intestin, dupa cum povestesti ca ti-a spus doctorul, mie nu mi se pare ca ar fi vreo problema. linisteste-te, nu are ce sa nu fie bine.

khristall, felicitari pt bebe mare! inca putin si il vei avea in brate hjarta.
nu retin, de ce trebuie sa faci cezariana?
pe 5 am si eu un hop, aflu daca dpdv oftalmologic e ok sa nasc natural. apoi celelalte, cu pozitionarea lui bebe, a cordonului... pe acestea le aflu mai incolo.

nu mai stiu ce am citit...
va pup si sper ca nu v-ati suparat pe mine angel.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-06-27 12:10:37)

#1872 2013-06-26 10:32:38

be_happy
Platinum member

Anca punish ptr ca ne-am facut griji ptr tine! Bine ca sunteti bine! Nu stiu ce sa zic de miscarile rare...daca esti o fire activa e posibil ca pur si simplu sa nu-l simti tu iar bebe sa miste cat trebuie.
Cate sapt ai?

Oricum nici la mine n-a fost chiar cum ziceau restul gravidutelor...pana destul de tarziu nu-l simteam mereu f des...dar simteam cumva ca e ok, chiar daca uneori ma si ingrijoram!

#1873 2013-06-26 10:33:26

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Anca, bine ai revenit si ma bucur ca esti bine. Sa fie bine pana la capat. Iti multumesc mult de tot pentru gandurile bune, chiar mi-am adus aminte de tine cand am spus vestea la fete, a fost foarte emotionant, tin minte cum ai anuntat si tu. Beta ta era 69 daca tin eu bine minte.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1874 2013-06-26 10:45:37

anca90
Platinum member

happy rodnar. e posibil ce zici tu, caci am observat ca atunci cand ma intind in pat il simt chiar des. sunt mult mai linistita acum fata de perioada cand nu-l simteam deloc. cum spui si tu, simplul fapt ca misca o data imi da incredere ca e totul bine hjarta. ma si intreb cum am rezistat 5 luni jumatate fara sa-l simt smile. am 26 sapt acum, duminica intru in ultima sapt din trim II smile. incep emotiile legate de nastere si de cum ne vom descurca dupa cesafac.

multumesc, asemenea, geta! da, tii ft bine minte smile. 69 scria si nu-mi venea sa cred ca nu e un "0," in fata, m-am uitat de nenumarate ori smile.

#1875 2013-06-26 10:56:04

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Get puss

Just sarumana mult,cred ca ma intelegeti asa suntem toate mamicile ne facem griji din orice ,esti ok?

Anca puss ma bucur sa aflu vesti de tine si ca esti bine.Multumesc tare mult pentru gandurile bune si multa sanatate.Cat despre miscari si la mine nu sunt foarte dese chiar i-am spus doctorului ieri si a zis ca doarme si in cazul in care nu misca 12 ore si nu simt nimic sa ma duc direct la spital.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1876 2013-06-26 10:59:58

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata! puss

Khriss, felicitari pt bebe grasun si bafta in sesiune!

Anca, ma bucur ca sunteti bine! Bafta la controlul oftalmologic!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1877 2013-06-26 11:00:18

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Alinush puss nu te ingrijora, daca era ceva grav ti-ar fi spus medicul, nu avea de ce sa iti ascunda.

Anca puss ma bucur ca esti bine. Stai linistita ca te vei descurca de minune dupa, o sa vezi.

Vevee puss te mai asteptam pe aici, felicitari pt nastere, ai fost o norocoasa cu asa nastere usoara.

Noi suntem bine, aseara fata mea a dormit pt prima data toata noaptea, adica de la 9 seara la 7 dimineata, fara sa se mai trezeasca pt papa. Dar de cand s-a trezit papa continuu, deci recupereaza chicot

pup fetele

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1878 2013-06-26 11:06:06

be_happy
Platinum member

Anca o sa fie bine. Nu mai ai chiar f mult,va apropiai usor usor de marea intalnire!

Cris puss ce bine ca a dormit fetita ta toata noaptea!!

Maje puss

Eu am iesit cu ea acu ma bine de o ora sa-mi pregatesc niste acte si bineinteles a adormit in wrap. Imi e mila sa o dau jos ptr ca se trezeste dar ma doare spatele ca vai de mine. Si as mai fi avut si ceva treaba pe care as fi vrut s-o fac la un somnic al ei cesafac

#1879 2013-06-26 11:24:07

anca90
Platinum member

alinutza, maje, cris puss. multumesc.

happy, poate nu se trezeste sau poate adoarme la loc, ca sunt sanse sa nu se trezeasca de tot daca o scoti usor din wrap si o pui in patut. voi ati folosit wrapul imediat dupa nastere? mi se pare ft practic pt ca o poti alapta si vedea de treburi in acelasi timp. si la inceput nici nu sunt ft grei.

#1880 2013-06-26 11:27:49

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Happy, azi Sara face 2 lunite!!! La multe inainte, cu sanatate!!!

Ufff..te cred ca nu vrei sa o trezesti...uite de aceea mie mi s-a parut mai util caruciorul cu landou, ca intotdeauna adormea afara si cand ne intorceam o lasam sa doarma in continuare in landou..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1881 2013-06-26 11:28:43

be_happy
Platinum member

Anca cam de la 3 sapt l-am folosit.
Nu o alaptez in el si nu pot face mare lucru cu mainile...e practic ptr ca e mai comod decat in brate si pot face lucruri simple, gen sa fac 2-3 cumparaturi, sa beau un pahr cu apa. Si e practic ptr ca ii place mai mult in el decat in landou sau orice alt dispozitiv
Dar ptr spatele si stomacul meu nu e deloc practic sad cred ca ma paste fizioterapia

Cris puss multumim!
Da, asa e cu landoul, numai ca Sara nu mai sta nici afara in el. Rar mai doarme acolo la plimbare...

Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-06-26 11:30:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.