|
Nu esti logat.
Dureri sani!!!#1 2013-05-08 01:25:14
Dureri sani!!!Buna fetelor.Am si eu o problema.Am luat desorelle timp de 2 ani si apoi am facut pauza 4 luni.Luna trecuta am reinceput tratamentul si ma confrunt cu o mare problema.Sunt la a doua folie si am inceput sa am mari dureri de sani si de burta.Ma doare chiar si atunci cand inspir profund. Credeti ca esti din cauza pastilelor?Imi este frica de faptul ca nu si-au facut efectul si ar putea fi semne de sarcina.Mentionz ca nu am urmat tratament antibiotic,nu am avut probleme cu digestia in perioada asta. Offline #2 2013-05-08 13:43:27
Re: Dureri sani!!!Nu-mi sare nimeni in ajutor cu un raspuns? Offline #3 2013-05-09 01:48:52
Re: Dureri sani!!!Fetelor,chiar nimeni? Offline #4 2013-05-09 01:59:27
Re: Dureri sani!!!mergi la medic, e posibil sa nu mai fie potrivite pentru tine. acum nu stiu ce sa spun despre durerea de burta, cat despre sani este normal sa ai un pic de tensiune in ei pana se reobisnuieste organismul cu pastilele. nu cred ca este vorba despre sarcina atata timp cat le-ai administrat corect În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2013-05-09 02:13:05
Re: Dureri sani!!!Am intarziat putin cu orele la care le luam dar nu mai mult de 12 ore.Am observat si cateva kg in plus de cand le iau,stiu ca e normal sa doara sanii pt ca,cresc dar durerile sunt destul de mari.Multumesc pentru raspuns.Imi este foarte frica de o sarcina desi stiu ca nu prea sunt sanse pt ca singurul contact din luna asta a fost acum 5 zile,deci nu aveau cum sa apara semne atat de repede. Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-09 16:22:14
Re: Dureri sani!!!nu e bine,mai bine mergi la doctor,bafta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|