|
Nu esti logat.
Karissa#1 2013-05-09 00:12:45
karissasunt noua pe forum..am inceput sa iau karissa anul trecut.am luat 3 luni,timp in care m-am simtit foarte bine:menstruatia mi-a venit la timp,fara dureri,fara probleme de greutate.am facut pauza 3 luni si le-am reluat...nu doar din motivul protectiei ci si pt ca ma simt bine de cand le iau.luna asta am incurcat zilele.cand am realizat greseala,am incercat sa respect zilele..mai am de luat pana la sfarsitul saptamanii dar imi ies 2 zile de sambata.am auzit ca nu conteaza ordinea dar stau in stres pentru ca am simtome ca ar trebui sa-mi vina menstruatia.in plus,de cand am incurcat ordinea ma dor sanii mereu.va rog,spune-ti o parere:-s Offline #2 2013-05-09 00:23:43
Re: karissanu e nimic. pastilutele sunt monofazice, toate au aceeasi compozitie, zilele sunt puse tocmai ca sa poti tine ordinea. nu-ti fa griji ca nu e absolut nici o problema. important este sa fie 21 de pastilute luate. si la mine simptomele apareau cu o saptamana inainte de a veni menstra, nu are nici o legatura cu faptul ca ai incurcat zilele. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-05-11 01:17:45
Re: karissamultumesc mult...parca te simti altfel cand primesti un raspuns:D Offline #4 2013-05-13 00:14:29
Re: karissadin cate stiu eu...in saptamana din inaintea menstruatiei si o sapt dupa nu ai cum sa ramai insarcinata...e adevarat?pilulele oricum isi fac efectul tot timpul,nu? Offline #5 2013-05-13 00:56:01
Re: karissanu stiu cat e de adevarat, eu nu m-as baza pe asta in nici un caz. pentru ca trebuie sa ai un ciclu destul de regulat sa poti merge pe metoda calendarului. dar in cazul tau ca iei pilule acestea iti asigura protectie oricand (luate corect!). În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|