homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa stiu , va rog

#1 2013-05-11 21:38:46

lora001
Membru
Inregistrat: 2013-05-11

vreau sa stiu , va rog

Buna! Sunt noua aici si as vrea sa va salut pe toate. Am o problema pe care din pacate nu o pot discuta cu parintii mei fiindca ei sunt stricti si ar sarii la gatul meu. In urma cu 2 ani m-am indragostit de un tip din alt oras apropiat de al meu..totul ok , nu am crezut ca defapt chiar m-am indragostit , dar uite ca mi-a cunoscut parintii acum ceva timp si mama m-a atentionat sa nu intretinem relatii sexuale pana la 18 ani , el are 19. E cam greu , sunt 2 ani de cand sunt cu el, stiu ca ma iubeste , il iubesc cam cat poate iubi o fata la 17 ani. Astazi ne-am depasit limitele si am continuat cu preludiul pana a bagat-o decat putin la suprafata si s-a miscat incet insa nu a bagat-o deloc adanc, repet la suprafata.. apoi a scos-o si dupa cateva secunde in jur de 4-5 secunde a ejaculat,dar nu inauntrul meu sau pe mine. Mentionez ca lichidul acela l-a avut in timpul preludiului.Acum vreau sa stiu cam ce posibilitate exista sa raman insarcinata pentru ca sincer nu mi-as dori asta acum si in cazul asta pentru ca nu este timpul trecut sa pot lua acea pilula. Multumesc mult si astept raspunsuri!  big_smile Va pup!  tongue

#2 2013-05-12 12:12:45

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: vreau sa stiu , va rog

daca nu a ejaculat in interior (deloc, nici un strop) esti in regula. in plus e bine sa-ti calculezi si perioada fertila.

cred ca inca esti copil (si nu ma refer la varsta), ci la modul tau de a explica situatia. "un pic / la suprafata" asa si? stii ca exact acolo este si himenul?asa ca fapt divers ... sa nu mai zici la nimeni ca esti virgina. iar daca ejacula chiar si acolo, colul uterin e la 2 cm distanta si lichidul se scurge, chiar si un strop ( daca stau bine sa ma gandesc cam atat e si "capul lui" deci aia 2 cm s-au facut vreo 5 mm).

serios ... esti copil si ar trebui sa mai astepti macar pana te documentezi cum e asta cu sexul. sa stii ce inseamna perioada fertila, sa stii ce metode contraceptive exista pe piata, sa stii exact ce presupune sa faci un bebe, sa stii de ce boli sa te feresti si nu merge NICIODATA pe ideea ca are el grija!!!!!!! sau stie el ce face!!! nu ! nu stie! mai ales ca lor le pasa mai putin sa stie ce si cum decat ne pasa noua fetelor, deci daca tu nu ai idee despre ce si cum ... el si mai putin!

si foloseste prezervativ!!!!!

pilulele astea nu pot fi luate asa de aiurea! sunt niste bombe!

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-05-12 17:23:03

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

buna fetelor,intradevar asa cum zicea si darkmelania e destul de periculoasa si joaca asta,"chiar si asa de suprafata;esti si micuta nu ai nici prea  multe informatii despre protectie,sarcina si boli si cred ca mama ta are dreptate.

#4 2013-05-13 11:50:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

darkmelania a scris:

colul uterin e la 2 cm distanta si lichidul se scurge, chiar si un strop ( daca stau bine sa ma gandesc cam atat e si "capul lui" deci aia 2 cm s-au facut vreo 5 mm).

daca (,) colul uterin ar fi la 2 cm de intrarea in vagin, n-ar mai face nimeni sex din cauza durerii.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2013-05-13 12:18:28

darkmelania
Sr. member

de ce sa doara?si poate am exagerat un pic .... nu mi-am masurat niciodata distanta , dar stiu ca e mica. si chiar si asa , mai mult de 5 cm nu e.

deci am fost la baie si m-am spalat expres pentru a afla distanta.e de 2 falange (in cm =4 ... si sa zicem ca si capul lui l-am micsorat ...ca sigur n-are 1cm juma cat am zis sus ... culmea ar fi sa ma duc sa pun si rigla pe penis numai ca sa imi iasa demonstatia si sa nu mai zica nimeni nimic...).

stiu ca vaginul isi mareste dimensiunea in timpul actului sexual , dar nu instant si nu cred ca colul s-ar indeparta mai mult de 5-6 cm de la intrare.

nu vreau sa fiu citata!

Publicitate

loading...

#6 2013-05-13 12:30:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

colul e rigid, daca-l fortezi doare; n-ai dat niciodata peste o asistenta "nemiloasa" la o recoltare de pap?

si nu te-am pus sa te duci sa masori penisuri si vagine, dar vad ca iar sari in sus pe de-ampixu', cum faci de obicei cand cineva indrazneste sa te corecteze; si da, se lungeste suficient de mult cat sa "incapa" tot penisul, tocmai ca sa nu dea in col, pentru ca penetrarea lui nu e posibila.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2013-05-13 13:21:54

darkmelania
Sr. member

colul nu se penetreaza. iar penisul trece pe langa el , nu se duce in el .colul este perpendicular pe vagin , nu este incontinuarea vaginului cum ma faci tu sa inteleg ca este(eu l-am vazut live).vaginul se prelungeste destul de mult in spatele colului.

ma scuzi daca imi place sa verific datele pe care le ofer ca sa nu fie proste. nu , nu sar in sus pentru ca sunt corectata, ci sar in sus ca sa ma informez si sa nu mai gresesc.ca altfel m-as lasa de dat sfaturi,adica de ce sa mai dau un sfat daca e prost? ma scuzi daca aceasta atitudine a mea te deranjeaza si faptul ca am avut si  mai am inca o oarecare pasiune pentru a vedea, intelege si cunoaste organul genital feminin.

nu vreau sa fiu citata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.