|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu , va rog#1 2013-05-11 21:38:46
vreau sa stiu , va rogBuna! Sunt noua aici si as vrea sa va salut pe toate. Am o problema pe care din pacate nu o pot discuta cu parintii mei fiindca ei sunt stricti si ar sarii la gatul meu. In urma cu 2 ani m-am indragostit de un tip din alt oras apropiat de al meu..totul ok , nu am crezut ca defapt chiar m-am indragostit , dar uite ca mi-a cunoscut parintii acum ceva timp si mama m-a atentionat sa nu intretinem relatii sexuale pana la 18 ani , el are 19. E cam greu , sunt 2 ani de cand sunt cu el, stiu ca ma iubeste , il iubesc cam cat poate iubi o fata la 17 ani. Astazi ne-am depasit limitele si am continuat cu preludiul pana a bagat-o decat putin la suprafata si s-a miscat incet insa nu a bagat-o deloc adanc, repet la suprafata.. apoi a scos-o si dupa cateva secunde in jur de 4-5 secunde a ejaculat,dar nu inauntrul meu sau pe mine. Mentionez ca lichidul acela l-a avut in timpul preludiului.Acum vreau sa stiu cam ce posibilitate exista sa raman insarcinata pentru ca sincer nu mi-as dori asta acum si in cazul asta pentru ca nu este timpul trecut sa pot lua acea pilula. Multumesc mult si astept raspunsuri! Va pup! Offline #2 2013-05-12 12:12:45
Re: vreau sa stiu , va rogdaca nu a ejaculat in interior (deloc, nici un strop) esti in regula. in plus e bine sa-ti calculezi si perioada fertila. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2013-05-12 17:23:03
Re: vreau sa stiu , va rogbuna fetelor,intradevar asa cum zicea si darkmelania e destul de periculoasa si joaca asta,"chiar si asa de suprafata;esti si micuta nu ai nici prea multe informatii despre protectie,sarcina si boli si cred ca mama ta are dreptate. Offline #4 2013-05-13 11:50:25
Re: vreau sa stiu , va rog
daca (,) colul uterin ar fi la 2 cm de intrarea in vagin, n-ar mai face nimeni sex din cauza durerii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2013-05-13 12:18:28
Re: vreau sa stiu , va rogde ce sa doara?si poate am exagerat un pic .... nu mi-am masurat niciodata distanta , dar stiu ca e mica. si chiar si asa , mai mult de 5 cm nu e. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-13 12:30:08
Re: vreau sa stiu , va rogcolul e rigid, daca-l fortezi doare; n-ai dat niciodata peste o asistenta "nemiloasa" la o recoltare de pap? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2013-05-13 13:21:54
Re: vreau sa stiu , va rogcolul nu se penetreaza. iar penisul trece pe langa el , nu se duce in el .colul este perpendicular pe vagin , nu este incontinuarea vaginului cum ma faci tu sa inteleg ca este(eu l-am vazut live).vaginul se prelungeste destul de mult in spatele colului. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|