homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere maronie.normala sau nu?

#1 2013-05-15 01:18:45

florina2007
Membru
Inregistrat: 2013-05-04

scurgere maronie.normala sau nu?

buna fetelor.sper sa nu fie o problema deschiderea acestui topic dar am cautat in site si nu am gasit nimic asemanator.am avut menstruatie pe 1 mai,si tot atunci  contact sexual neprotejat.mentionez ca nu iau anticonceptionale.dupa o saptamana am avut un alt contact neprotejat si dupa aprox 15 ore am luat o pastila escapelle.nu am avut absolut nici o stare adversa dupa pastila.astazi mi-a aparut o scurgere maronie,usoara.ce credeti ca ar putea sa insemne?despre escapelle am vazut ca daca ovulul era deja fecundat poate chiar sa fixeze o sarcina.parca acum cand ma gandesc la faptul ca nu m-am simtit deloc rau de la pastila incep sa ma ingrijorez.so,crede cineva ca ar putea fi vorba despre o sarcina cumva?mi-e si frica sa fac un test lol va multumesc!

#2 2013-05-15 11:07:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: scurgere maronie.normala sau nu?

e un efect secundar al pastilei, cel mai probabil
test poti face abia la 3 saptamani de la contactul cu pricina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.