|
Nu esti logat.
E bebe sau nu e bebe?#1 2013-05-18 21:09:52
E bebe sau nu e bebe?Buna fetelor, mamicilor si viitoare mamici! Offline #2 2013-05-18 22:16:35
Re: E bebe sau nu e bebe?Eu te sfatuiesc sa faci un test beta-hcg din sange (se face la orice laborator si primesti rezultatul in aceeasi zi) si sa ajungi cat mai repede la medic, in caz ca e sarcina si ai nevoie de supliment de progesteron Offline #3 2013-05-18 22:25:44
Re: E bebe sau nu e bebe?Multumesc heimdall pentru raspuns! Se poate face la orice ora sau are aceleasi cerinte ca niste analize de sange facute dimineata la ora 7? Offline #4 2013-05-19 11:24:02
Re: E bebe sau nu e bebe?Se poate face oricand, dar laboratoarele recolteaza numai dimineata de obicei Offline #5 2013-10-30 15:58:34
Re: E bebe sau nu e bebe?In cazul in care va doriti copii si nu ati reusit inca sa ramaneti insarcinata, va invitam la primul seminar al clubului ?Imi doresc copii?. Acesta va avea loc marti, 12 noiembrie 2013, in noua locatie a clinicii Fertilia, situata pe Str. Popa Nan 111, sector 3, Bucuresti. Seminarul va fi sustinut de doamna dr. Ruxandra Dumitrescu, iar participarea este gratuita. Pentru a va inscrie la seminarul clubului ?Imi doresc copii?, participantii sunt rugati sa acceseze site-ul www.imidoresccopii.ro sau sa trimita o cerere de participare pe adresa imidoresccopii@gmail.com. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|