|
Nu esti logat.
Potinor2#1 2013-05-21 14:10:59
potinor2buna am mare nevoie de ajutor aqm 5zile am facut sex neprotejat ,mentionez k eram in prima zi dupa terminarea menstrei,apoi a doua zi am luat postinor2...azi m am pomenit cu niste dureri exact k in perioada menstrei si sangerari d culoare inchisa lenta poate sa mi explice cineva ce se intampla?:(am ramas cumva insarcinata?(va rog ajutati-ma cu o expliktie va multumesc:* Offline #2 2013-05-21 14:14:33
Re: potinor2Probabil o dereglare de la postinor. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2013-05-21 14:17:12
Re: potinor2ms reina mi ai luat o piatra dupa inima ai idee daca tine mult sangerarea asta?ms frumos d rasp Offline #4 2013-06-20 20:09:31
Re: potinor2Buna am si eu mare nevoie de ajutor din partea voastra pt ca simt ca nu mai pot:((luna trecuta pe 11mai am avut ultima menstruatie pe 15 mai adica in prima zi de dupa menstruatie am facut sex neprotejat cu iubitul meu,a doua zi am luat postinor 2 iar la 5zile adik pe 20mai dupa ce l am luat am avut acea menstracare a durat vreo3-4zile...n am avut ciclu regulat insa nu mai pot de disperare va jur chiar nu stiu cand o sa imi vina ciclu pe 13iunie am facut si un test de sarcina si a iesit negativ...azi este 20 iunie si nici urma de menstruatie v am dat toate datele in speranta ca imi veti spune cu aproximatie cand anume sa ma astept s avina:(( va rog ajutati-ma!maine dimieata mai fac iar un test:(( Offline #5 2013-06-20 20:14:08
Re: potinor2oana, te ingrijorezi degeaba! Menstruatia intarzie din cauza Postinor-ului, pentru ca e foarte tare si ti-a dat peste cap organismul. E normal sa-ti intarzie. N-are rost sa iti mai faci alt test de sarcina. Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-20 20:31:50) Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-20 20:17:01
Re: potinor2ms de rasp pinkyheels crede ma k nu mai pot mai ales ca nu sunt nici in tara sa merg la un dr sa vad exact:(sunt in Anglia:((sunt fff stresata ca nu mai imi vine:(( Offline #7 2013-06-20 20:21:30
Re: potinor2Calmeaza-te, nu esti insarcinata! sa ai grija la ce ti-am spus Offline #8 2013-06-20 21:34:01
Re: potinor2oana, te poti baza pe testul din 13 iunie. daca a iesit negativ, sigur nu esti insarcinata. dupa postinor te poti astepta la tot felul de dereglari. poate sa-ti intarzie, nu-ti poate spune nimeni cat; n-ai ce face decat sa astepti. si sa te calmezi. Offline #9 2013-06-20 22:22:36
Re: potinor2ms frumos de raspunsuri :*chiar aveam nevoie de asemenea sfaturi parca m am linistit un pic;) sper sa mi vina sa scap de stresul asta pt k maine se face exact o luna de la acea menstra de la postinor:( Offline #10 2013-06-25 02:34:28
Re: potinor2Buna.am nevoie de ajutor !!! am luat postinor 2 iar la 9 zile dupa a venit mestruatia. a tinut 2 saptamani . practic...a venit cu 10 zile mai devreme decat trebuia. la 6 zile dupa ce a incetat sangerarea am avut un contact sexual la care prezervativul a "cedat" .... Stiu k postinor 2 se ia la diferenta de minim 6 luni....asa k inca o pastila nu am cum sa iau . e posibil sa raman insarcinata ??? Offline #11 2013-06-25 02:44:16
Re: potinor2Nu iti pot spune cu exactitate daca poti fi insarcinata sau nu. Practic nu imi pot da seama cand ai avut ovulatia, pentru ca te-ai dereglat cu postinor. Ultima data cand a cedat prezervativul a avut loc ejacularea inauntru? Offline #12 2013-06-25 09:05:10
Re: potinor2
Uite cum stau lucrurilr: decit o sarcina nedorita urmata de un avort, mai bine iei din nou Postinor. Insa cred ca ar fi nimerit sa gasesti o varianta contraceptiva care sa te ajute sa nu mai fii in situatia asta! Asadar poti sa iti asumi riscul si sa iei din nou Postinor(daca partenerul a ejaculat) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|