homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perioada de fertilitate

#1 2013-05-27 21:08:38

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

perioada de fertilitate

Am mai vazut un topic deschis pe tema asta undeva dar nu imi mai aduc aminte unde anume si imi cer scuze. Va rog sa imi spuneti si mie daca am calculat corect perioada. Eu de cand ma stiu nu am avut niciodata ciclul regulat, mereu vine cu cateva zile chiar si o sapt inainte de luna precedenta. In ultimele sase luni durata a fost cam asa ( am calculat incepand cu prima zi a menstruatiei si pana in ziua de dinaintea urmatoarei menstre) : 27, 27, 29, 26, 26, 25. Acum am calculat cu acea formula si mi-a dat ca prima zi a perioadei fertile este 7 si ultima zi este 18. Ce nu inteleg este de unde incep sa numar a 7a zi? Si perioafa fertila este asa de mare? Stiam ca undeva la o sapt . Iar ziua ovulatiei care este? Am citit tot undeva pe forum ca atunci cand se elimina acel lichid cu aspect de albus de ou inseamna ca a fost ziua ovulatiei. Scuze ca pun asa multe intrebari da vreau sa ma luminez. Multumesc

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#2 2013-05-27 21:27:15

queen_bee_irina
New member
Inregistrat: 2013-05-25

Re: perioada de fertilitate

fiecare fata este diferita.uite daca vrei sa stii cu exactitate perioada ta fertila stii intra aici http://www.seximus.ro/articole/calcul_p … ertila.php

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.