homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu imi vine menstruatia :((((((

#1 2013-05-28 13:52:46

ariana1
New member
Inregistrat: 2012-03-30

nu imi vine menstruatia :((((((

buna tuturor.... primul meu mesaj adresat aici am spus  tot  ce sa intimplat, pe 28aprilie mia venit mentruatia  a tinut pina pe 3 mai,si pe 10 am avut primul contact sexual neprotejat fara terminare ,iar pe 11 12 la fel dar  cu terminare afara ,dar  acum vreau sa  spun ca astazi pe data  de 28 trebuia sa imi vina menstuatia cum mia venit luna trecuta (28.04.2013),iar  eu nici macar semnele nu le am ( deobicei ma durea burta cu o 1 inainte ) dar acum nimic nici macar in aceasta dimineata nu ma  doare deloc sad dar mentionez ca  la mine nu mereu vine la aceeasi data ...Acum spunetimi va  rog :  luna  trecuta  am avut pe 28  si a tinut pina pe 3 mai adica am intrat in luna  mai cu ciclu ,oare imi intirzie ca am intrat in mai cu ciclu?? si o sa imi vina pe 29 ,30 ,31?  stiu ca  eu ar trebui  sa stiu cum imi si  vine ,dar  acum chiar nu mai stiu ,mai ales ca am avut raport sexual neprotejat ...spunetimi va rog parerile ,daca  nu imi vine pina la data de 31 ,sa imi fac un test?????

#2 2013-05-28 13:56:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: nu imi vine menstruatia :((((((

pai da, tu stii cat dureaza ciclul tau, inteleg ca 30-31 de zile
poti face un test la 3 saptamani de la contactul de pe 12 daca tot nu vine pana atunci

#3 2013-05-28 13:58:12

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

eu as mai astepta cateva zile,si as face unul.

#4 2013-05-28 14:36:05

ariana1
New member

sincera sa fiu acum  nu imi mai aduc aminte nici macar in luna  martie cind  am avut , is  ft  stresata .vad daca  imi vine  pina la  31 si  fac  un test ...va  spun rs si voua .mulumesc pentru rspunsuri  !!!

#5 2013-05-29 19:39:25

ariana1
New member

fetelor tot  citest pe  net despre intepaturile la buric  si prin abdomen(  cu ghioraiala ),cind  in stinga cind in dreapta...si  vad diferite raspunsuri ,poate fi   constipatie  sau sarcina, constipatia  poate  tine  atit  ??ca  sunt  zile decind am  aceste intepaturi ....si mai ales ca cu scaunul merg  ft greu ,ma  chinui pina  fac  ceva si acel subtire(nu e apos)l dar  nu e  normal ca de obicei....sa  fie aceste intepaturi de la intestinul gros??  se intimpla  ceva cu  el??? mentionez  ca dimineatza ma starui sa nu maninc decit un 12 fructe ,maninc la prinz  si  seara  tot am renuntat la masa ,ca  am impresia  ca  imi creste burta si stau mereu incordata .voi ce credeti????apropo nici azi nu mia venit menstruatia grater(

Publicitate

loading...

#6 2013-05-29 20:07:38

ariana1
New member

daca  fac o baie fierbinte (nu dush) sa stau in vana mult  timp in apa fierbinte , va  avea vreun efect  sa imi vina menstruatia ???? stiam  ca  cind  ai mentruatie nu trebuie  sa stai in apa firbinte sau sa bei fierbinte ....ziceti ceva grater

#7 2013-05-29 20:21:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

e contraindicat sa faci baie fierbinte cand esti la menstruatie pentru ca se dilata vasele de sange si exista riscul de hemoragie; dar nu are nici cel mai mic efect in cazul tau.

du-te maine dimineata la un laborator de analize si fa un test de sarcina din sange daca nu mai ai rabdare sa se faca 3 saptamani ca sa faci testul de urina, si nu-ti mai face tot felul de scenarii.

in plus, spuneai ca trebuia sa-ti vina in 28, azi suntem in 29, nici macar nu se poate vorbi de o intarziere! nu esti robot sa iti vina la fix luna de luna.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2013-05-31 11:50:17

ariana1
New member

salutare tuturor.......deci de  ceea ce ma temeam aia  sa si intimplat ....uite  ca  a  venit si ziua mult asteptata 31 si nu mia venit  MENSTRUATIIIIAAAAAAAAAAA grater((( ,deci  e  clar sunt  insarcinata ....si mai ales ca  am avut  toate problemele cu burta ,cu intepaturile prin burta,probleme cu scaunele.....doamne  ce  ma  fac ,ca  nici macar nu sunt in tara si aici esti straina .....acuma  1 zi am observat  ca  mi sa umflat mai  jos  de burta in stinga si in dreapta   parca  ar  fi 2 slanguri. dar mai e ceva ,simbata am avut o petrecere in padure a plouat toata ziua si am stat pina duminica  cred ca am racit ca de luni sunt ragusita mai tusesc ...deodata cind  am vazut ca  imi intizie ma gindeam ca  intirzie ca am racit putin ,dar de pe 28 si azi e 31 ,bn ca is 3 zile ,dar  totusi cind stii ca ai avut contact neporotejat apaiii  iti esi din ale  tale .....nustiu daca ma intelegeti dar chiar imi vine  sa  imi iau lumea in cappppppppp....spunetimi voi ceva ...cit sa mai astept sa imi fac testul ala sa fie sigur ,macar sa  stiu daca e sau nu ....ca stau asa si sper ca o fraiera ..desi sunt  FRAIERA ca am facut prostiaa asta...da ma gindeam ca sunt in perioada nefertila grater(( !! spunetimi ceva sad

#9 2013-05-31 12:17:54

ariana1
New member

va rog  frumos daca  vedeti postarea mea nu treceti cu vederea sad  si am uitat sa spun ca pina  in acest timp  NU AM AVUT   simptomele de sarcina  : durere de sini ,de cap,ameteli si tot asa ...doar probleme digestive ... tin minte numai ca mergeam la wc mai des dar am baut o bustina si mia trecut  cred ca de la o plimbare cu motocicleta am racit jos!!

#10 2013-05-31 12:31:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ti s-a spus mai sus cand sa faci testul: la 3 saptamani de la contactul din 12, adica peste 2-3 zile.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#11 2013-05-31 12:36:33

ariana1
New member

daca il fac miine  dimineatza ,cred ca imi va  arata...ca  daca  sunt  insarcinata treb  sa imi arate ,daca  nu is o sa  imi iasa negativ !! multumesc pt raspuns

#12 2013-06-03 13:00:11

ariana1
New member

revin iasasi  eu .. deci am facut  testul eri ,si a  iesit negativ "No incinta" (italiana) si mai ales ca  a  fost un test in care iti arata deodata saptamina  in care esti (daca  esti insarcinata),desi a iesit asa au  trecut deja 6 zile de intirzire,merg spre speranta ca e o delegrare( ca  miam inceput si  viata sexuala),sau ca  am racit ! sau  ca  sa  fiu si mai sigura  sa mai fac  unul peste 3 zile?si  daca  tot  scriu  aici ,vreau sa va  spun ca  de  vrio 2-3 zile am observat ca udul meu e puternic colorat ,sa  fie de la raceala  sau e de la altceva????  a mai avut cinbeva asa???  multumesc ,astept rs voatre !

#13 2013-06-03 13:05:51

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

in infectii urinare culoarea e modificata din cate stiu o culoare mai inchisa si  intepatoare;in mod normal trebuie sa fie de culoare cat mai deschisa,cristalina.

#14 2013-06-03 14:52:16

ariana1
New member

Ms de rs

#15 2013-06-10 11:15:11

ariana1
New member

Salutare .deci nu vedeam clipa sa intru sa va spun ceea ce sa intimplat pina la urma.vorbeam de menstriatie ca nu mai vine,si pe data de  2 iunie miam facut testul care a iesit negativ.si luni data de 3 hop ca imi apr si durerile de burta (ca de obicei ma doare) si spre seara pe la 4 am observat o scurgere maronie (la  mn asa incepe) ,dup care la ora 9 am inceput pilula de Yasemin(pt prima data le iau),prima seara bn ,dar a 2  noaptea  tirziu ma luau niste greturi ingrozitoare sad bun.. mia tinut mentruatiea pina pe data de 7 insa am observat ca mai mult a curs inchisa la culoare decit un singe din ala aprins  .nelamurirea mea este de la ce a fost asa inchisa ?ca am fost racita?ca am inceput sa iau anticonceptionale?ca miam inceput viata sexuala?ca de la ce?? Voi ati fost in asa situatii??am citit ca daca e culoarea mai inchisa poate fi ciclu peste sarcina grater(

#16 2013-06-10 11:18:19

heimdall
Diamond member

de la anticonceptionale, e normal

#17 2013-06-10 11:29:17

ariana1
New member

Multumesc heimdall .deci sa nu ma gindesc la sarcina?? am uitat sa spun ca am luat Dianne 35  2 folii prin luna lui noiembrie 2012 dar leam intrerupt (+ ca de la ele nu aveam simptomele de greata sau altceva) Dianne mi lea recomandat sora mea ,si Yasemin la  fel ca is mai slebe cica,ca de la Dianne mam ingrasat sad  si am inceut acum Yasemin sa vad ce va fi cu ele.incit despre sarcina ce sa cred??poat sa imi mao fac un test dupa ciclu??  si ink ceva am uitat de fiecare data cind incep raportul sexual am durere la penetrsre de fiecare data de la ce oare?

#18 2013-06-10 21:13:49

ariana1
New member

Am uitat sa mai zic ca de la ultima zi a ciclului mi se tot elimina o secretie maronie grater de ce? Si cind am contact acuma zilele astea dupa ciclu mereu singerezzzz  ,de la ce poate fi?? ma ajutati va rog ???!!stiu ca multe nu pot afla ,dar macar cit de cit!!

#19 2013-06-10 21:23:59

heimdall
Diamond member

ti-am spus doar ca e spotting, e din cauza anticonceptionalelor si e un efect secundar normal, o sa treaca...  nu e nimic de speriat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.