homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pierce in zona intima.

#1 2013-05-30 17:30:39

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

pierce in zona intima.

Buna fetelor , am o problema care ma nelinisteste , am citit toate informatiile de pe internet dar nu am gasit nimic concludent. sad
Marti mi-am facut un pierce in zona intima la un salon de specialitate. Toate bune si frumoase, am ajuns seara acasa totul arata bine , durerea era suportabila , mi-am curatat zona cu betisoare de urechi  exact cum mi se spusese : primul pas cu apa oxigenata iar al doilea pas cu crema Baneocin. Aseara am observat ca mi s-a inflamat si mi s-a invinetit zona unde e pierce-ul , mai exact cea din mijloc dintre bilutele pierce-ului. Azi dimineata mi-am curatat zona din nou si acum cand am ajuns acasa aveam pe absorbantul de zi o pata care parea a fi sange ..
E normal ?
Ce ar trebui sa fac?! smile Astept parerile voastre puss

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#2 2013-05-31 11:04:08

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: pierce in zona intima.

este o rana, e normal sa mai sangereze si sa fie inflamata zona. n-ai ce face decat sa astepti sa se vindece.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.