|
Nu esti logat.
Exista RISC de sarcina ???#1 2013-06-09 18:33:00
Exista RISC de sarcina ???Buna tuturor , am si eu o ?ntrebare si sunt puțin stresata si as vrea sa aflu si părerile voastre. In luna Aprilie 2013 am avut o ?ntrerupere de sarcina , știu , e groaznic insa nu am avut de ales. Pentru a evita o alta sarcina nedorita medicul mi a recomandat sa iau anticonceptionale. Eu mai luasem acum 2 ani triregol si mi a fost super ok cu ele si am revenit la ele. Dupa 6 sapt de la ?ntreruperea de sarcina mi a venit ciculul si am si ?nceput cu ele din prima zi a ciclului , eu stiu ca protecția este sigura din prima Zi dacă s - a administrat in primele 5 zile ale ciclului menstrual , insa ca sa fiu totuși mai sigura am așteptat 7 zile si de abia din ziua a 8 a am făcut sex neprotejat. Sunt insa foarte nelinistita deoarece am trecut deja printr o ?ntrerupere de sarcina si sincer , alta nu cred ca as mai putea face vreodată . Anyway , ma inrijorez degeaba? Exista vreo risc de sarcina ? Offline #2 2013-06-09 18:47:08
Re: Exista RISC de sarcina ???Nu exista niciun risc, erai protejata de la prima pastila Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|