homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre noul scandal Yasmin?

#1 2013-06-12 20:11:19

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

Ce parere aveti despre noul scandal Yasmin?

de fapt nu este chiar atat de nou...

dar poate va intereseaza subiectul la fel de mult  ca si mine deoarece sunt consumatoare de Yasmin

http://www.drugwatch.com/2012/10/31/ami … diversify/

http://www.drugwatch.com/yaz/pulmonary-embolism.php

http://www.drugwatch.com/yaz/side-effects.php

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2013-06-12 20:24:40)

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2 2013-06-13 00:04:21

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Re: Ce parere aveti despre noul scandal Yasmin?

Ac nu se iau dupa ureche, ci recomandate la planning de catre medic, in urma unor analize complete. Multe femei iau ac recomandate de prietene, cunostinte etc, fara sa isi faca analizele, tocmai de asta nu ma mir de ceea ce s-a intamplat recent.
Personal, nu cred ca femeile alea au murit din cauza anticonceptionalelor, ci mai degraba pentru ca aveau anumite boli pe care ac n-au facut decat sa le agraveze. In plus, si fumatul dauneaza daca se folosesc ac concomitent (nu la toate femeile).
Bine ca folosesc ac si nici nu stiu cum se face un copil.

#3 2013-06-24 21:20:36

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

subscriu

pinkyheels a scris:

Ac nu se iau dupa ureche, ci recomandate la planning de catre medic, in urma unor analize complete. Multe femei iau ac recomandate de prietene, cunostinte etc, fara sa isi faca analizele, tocmai de asta nu ma mir de ceea ce s-a intamplat recent.
Personal, nu cred ca femeile alea au murit din cauza anticonceptionalelor, ci mai degraba pentru ca aveau anumite boli pe care ac n-au facut decat sa le agraveze. In plus, si fumatul dauneaza daca se folosesc ac concomitent (nu la toate femeile).
Bine ca folosesc ac si nici nu stiu cum se face un copil.

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#4 2013-06-26 01:33:42

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

analiza de coagulare (sau Timp Quick nustiu ) zice daca femeia are interdictie (din cauza, evident, a unei probleme de sanatate a pacientei) la Yasmin sau la alte contraceptive, nu? nustiu
ma gandesc ca femeile care au avut probleme nu au avut analizele facute (acele cateva analize de baza care se recomanda a fi facute anual cat timp se administreaza contraceptivele).
da, fumatul agraveaza riscurile aparitiei unor (posibile) efecte secundare mai grave ale ac-urilor; si mai ales dupa varsta 30 de ani, daca nu ma insel.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-26 02:34:55)

#5 2013-06-26 01:46:08

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Timp Quick e timpul de coagulare a sangelui si evident ca, daca femeia are probleme de coagulare, doar nu-i mai prescrie medicul si ac (asta daca e medic competent). Si eu cred la fel, femeile alea n-au facut nicio analiza si probabil or fi luat ac dupa ureche.

Publicitate

loading...

#6 2013-06-26 14:50:13

Iriska92
New member
Inregistrat: 2013-04-21

spunetimi varog in timpul administrarrii anticonceptionalelor la sfirsitul foliei la pauza de 7 zile acea singerare in forma de menstra  apare chiar daca esti insarcinata si nu stii sau nu mai apare?

#7 2013-06-26 15:34:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu mai apare daca esti insarcinata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.