homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-10

#172 2013-06-16 15:42:10

deeacosty
New member
Inregistrat: 2011-05-15

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24

Buna, mamicilor! Am si eu o problema, care ma framana groaznic: am racit, am facut febra 38 cu 5, nas infundat, tuse seaca si durere in gat. Mi-am sunat medicul ginecolog si mi-a spus sa iau antibiotic trei zile, ampicilina la 12 ore, pentru febra, dar mi-a fost frica. Am fost si la medicul de familie, care mi-a dat acelasi tratament si pana la urma am luat. Febra nu mai am, doar nas infundat si acum tusea se rupe. Avem 18 saptamani...mi-e frica de urmari...din cauza antibioticelor...Va rog da-ti-mi un sfat!

#173 2013-06-16 16:09:38

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Deea si eu am luat in 20sapt sarcina antibiotice.mai periculoasa e infectia..
Eu zic ca odata ce ai intrat in al doilea trimestru e ok..

6 ani de dragoste  hjarta

#174 2013-06-16 16:26:01

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Mamici wave

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#175 2013-06-16 16:32:00

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Fetelor, ce aspirator nazal electric recomandati? Eu am unul Momert- nu recomand, se demonteaza/monteaza ffff greu.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#176 2013-06-16 16:39:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Rose, noi avem Graco (il am la vanzare). se monteaza/ demonteaza si spala foarte usor (mie asa mi se pare), problema este ca nu e extraordinar de eficient, comparat cu batista bebelusului. comparat cu Momert, nu stiu cum este ca eficacitate.

LE intelesei si eu cu agrafa. ma plangeam ca trebuie sa scot samburi pentru prajitura. numai ce veni omul meu cu inca vreo 3kg de visine de la tara  disperat  tre' sa le fac si pe astea si le pun la congelator ca tare bune-s la praji.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-06-16 16:41:10)

Publicitate

loading...

#177 2013-06-16 17:53:11

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Mda, as fi vrut unul comparabil cu batista bebelusului, am folosit-o cand haraia bebe si am scus multe cruste de lapte, cu Momertul daca scot una- doua, deseori nu scot nimic. Bine- oricum nu e recomandabil sa fie atat de eficient pt folosirea zilnica, dar pt anumite cazuri- e necesar...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#178 2013-06-16 19:05:38

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

janis, kate, multumesc!

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#179 2013-06-16 22:13:36

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

MAmici nu am mai apcat sa scriu si nici sa citesc. Astazi am intrat un pic si am vazut ca Yannik este in spital (acum am aflat ca este acasa si ma bucur ca este bine). Si Carol a cazut cu carutul lol. I-am adus carutul de acasa si se uita lumea ca la circ la noi caci am vazut ca nu exista caruturi pt copii de peste 15 kg. Decat sa imi rupa spatele pana in parc(uri) mai bine cu carutul.

Nu stiu cum stam cu anemia ei dar ia fierul recomandat de medic. Are un gust oribil si il ia asa. In rest, ma streseaza toata lumea care imi spune ca eu sunt vinovata ca i-am dat "pept"pana la varsta asta. AM intarcat-o de o luna si ea mananca la fel de prost dar nu am pe cine sa conving. Niste needucati, necititi, neinformati...mi-a iesit pe ochi totul.

Citeam ca vorbeati de soacre...o las balta si la capitolul asta ca ma apuca disperarare totalmente. Nu de alta dar si a mea a comentat ca eu sunt vinovata ca nu mananca, copilul meu. Ce sa manance? varza cu carne? Sau tiramisul plin de E-uri de la alimentara din colt?
Imi vine sa plang cand vad cum o infunda cu dulciuri aiurea, cele mai ieftine rulade umplute de E doar ca sa zica "trebuie sa ii dam ceva si noi". Daca eu spun ca est eracita si NU trebuie inghetata, ei incep sa se dea mari ca au si tort de ingetata si pe batz etc. Offfffffffff

Dar pe langa toate acestea este tare bine in tara. M-am abonat la tarabele cu cirese lol, sunt fascinta de piata si de toate cele din jur.

Scriu si intru mai mult incepand de astazi. Va pup pe toate

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#180 2013-06-16 22:40:34

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna si de la noi

ma bucur ca yannick e ok, nu vreau sa-i imaginez ce sperietura ati tras.

flower lasa ca tu ai facut cum ai crezut ca e mai bine, mie una mi se pare ca arata ok carol, nu vreau sa ma gandesc cum o sa iasa analizele anei , ca si noi suntem si micute si slabute, etc, dar asta e.

azi noapte ana mi-a mai facut febra, m-a tinut si treaza ca nu vroia sa doarma, am ciiti la animale domestice cu tot ce fac si nu fac si cum se hrnaesc de le stiu pe dinafara cate kg au fiecare lol.
azi dimineata a fost ok, fara febra, a zis ca o mai doare putin gatutul, am mers la gradina zoologica a afost incantata de animalele, dar a cam molesit-o drumul si soarele.
dupa somnul de pranz a inceput iar cu febra si stare asa si asa, de mancat mai nimic : dimineata vreo 15 capsuni mici, la pranz un cartof micut micut fiert, dupa somn 2 linguri de piure, si acum pe seara 120 ml lapte, in rest doar apa, am incercat cu limonada nimic, aaa si miere, dar se plangea de dureri de gat....
acum a adormit cu cartofi si otet la gat, plus sosete in picioare, maine dimineata merg cu ea la dr, mai mult ca sigur ca voi primi antibiotic, il si vad de pe acum lol .

9 ani de copilarie ....

#181 2013-06-16 22:45:31

denorah00
Insomniac member

Flower Multumesc!
Eu am o nepotica cu o zi mai mare ca fetita ta si n-a fost alaptat a deloc. Si nu mananca nimic in afara de dulciuri. Are 14 kg.
Nu alaptatul e de vina. Si nici tu. de fapt nu stiu daca este vreo vina...

Eu vreau sa ma laud ca mananca asa de bine yannick cateodata.. Asta seara a mancat 200 gr de branzica cu avocado si iaurt. Combinatie asta o mananca oricand si oricat.
A mancat azi piept de puissance gratar direct din mana mea faramitat bine. Tare bine mananca asa din mana. Supele nu le mai accepta sub nicio forma neutral

Am pus si poze cu el la topic.

#182 2013-06-16 22:48:33

JanisJoplin
Platinum member

Flower Rares mananca si pietre daca ii dau,fix dupa tzatza lol e clar ca nu are vreo treaba,dar cui sa-i explici forgetit
Katey spor la treaba!
Adina puss

Buaaey am avut primul gand de intarcare acum 5minute lol ma dor taare sanii,caci ii framanta si trage de afarc aiurea,baga unghiile in el bang m-am enervat si mi-am lasat tricoul in jos,zic : gata! Mama nu-ti mai da ca o ranesti. A tacut,a dat sa adoarma si ma vedeam dandu-ma cu mustar ca razu numai sa nu se mai atinga de sani. lol cand am vazut ca se perpeleste si nu adoarme gata,i-am scos tzatza,doarme cu ea in gura lol mult m-a tinut. Asa tare ma rup ssfarcurile,numai cu ele-n gura doarme,ziua il si invarte cu mana pe celalalt ...morrrr

#183 2013-06-16 22:49:47

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Deno , bine ca sunteti bine, ca e bine Y par

Rose, dar de ce nu incerci sa l treci pe alt lp,eu una n am incredere in marcile pe care scrie in lba romana pe cutie dar zice ca sunt din Germania sau alte tari.. Humana e original, germanii nu prea se joaca cu ceea ce fac, mai ales cu produsele facute de ei.  La noi nu a constipat H,zic sa nu se mai chinuie bebelacul vostru.acum depinde si de copil.  par
Am niste rani la ssfarcuri de la asta mica,ca nu mai pot sa ma ating de nimic, stau cu ei la aer,nici nu o mai pot pune la san,pentru cateva picaturi care le mai scot. sad  ce ghinion am si eu

Mamici par

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#184 2013-06-16 23:05:44

denorah00
Insomniac member

Janis lol
Sa-ti zic faza de acum o ora lol
Am iesit cu sotul si yannick in parc si ne-am pus pe o banca, si yannick a vrut sa suga. L-am luat si l-am pus in sezut pe picioarele mele dar cu fata la mine. Asa suge mai nou. Tine de tzatza si suge o gura, se smaceste sa vada ce misca in jur, mai ia o gura si tot asa.
In parc plin de lume. Aici vezi din 5 femei 4 gravide si cu copii, dar n-am vazut nicio femeie inca alaptand. Cum yannick se saturase il luase chef de joaca, si s-a apucat sa ma traga de tzatza cu manutele, tzatza care evident improsca cu lapte rotfl pe mine ma apuca rasul etc.
La care al meu, tu vezi sa nu le vina ceva ganduri la oamenii care te vad ca astia-s cu capul si odata suna la protector copilului lol

Aici sunt foarte multe cazuri de pedofilie, inclusiv acum in spital au cascat toti niste ochi cand m-au vazut cu el in pat...

Like Multumesc! Eu credeam ca Anastasia e pe lp exclusiv. Ma bucur ca insisti cu sanul, bravo!

Adina, Multumesc!
Sanatate Anei!

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-06-16 23:10:00)

#185 2013-06-16 23:23:57

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

albinuta_vesela a scris:

honney, eu nu am inteles cum folosesti agrafa. cum bagi capul curbat in visina ? sau de fapt o folosesti ca pe o penseta ?

Bagi capul curbat si tragi samburele (ca un latz). Scuze ca am raspuns asa tarziu, am fost la curte la ai mei.  puss

LE: am raspuns si eu la spartul targului  rotfl2 (dupa aceea am vazut postarea lui heim cu filmuletul  applause )

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-06-16 23:43:10)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#186 2013-06-16 23:50:59

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Like strange din dinti si mai rabda un pic caci o sa treaca si ranile! Mie imi curgea sange si miau trecut brusc, dupa vreo trei saptamani de chin.

Deno ii mai dau si eu cate o eugenie sau o bomboana/cub de ciocolata alba sau neagra, dar copilul meu este rau atre de mancare. Daca ar putea sa traisaca cu aer si lapte ar fi ideal. Cred ca din lene este asa...am inteles ca si tatal ei a fost exact la fel (stiu de la bunica lui si nu de la parinti lol. Stiu ca nu-i genetic dar este bine cumva ca nu-i oaia neagra a familiei Carol a mea. Si asa soaca a zis ca-i cam mofturoasa si mi-a mai zis ea ceva dar nu cred ca din rautate neaparat ci ca nu-si da seama ce spune.

DAca poti sa ii stimulezi gusturile lui YAnnik cu cat mai multe produse sa o faci! Eu nu am facut-o...cum intorcea manda mea capul intr-o parte (cand era bb si incepusem diversificarea) cum nu mai insistam. Acum am invatat lectia.

Garga http://www.huffingtonpost.com/rachel-hi … ref=topbar
Citeste comentariile.

Janis bucura-te ca mananca Rares! Bucura-te ca nici nu stii cat d aiurea mai este sa fugi cu mancarea dupa copil.

Adina Carol este perfect in grafic: 1m - 16 kg la 3,5 ani. Dar daca nu ii luam analizele nu as fi stiut niciodata ca are probleme. Ia-ai o analiza de fer si corecteaza din timp daca ai ceva de corectat.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2013-06-16 23:51:41)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#187 2013-06-16 23:57:44

JanisJoplin
Platinum member

Flower..mananca.cand era bb nu manca..mananca acum,mai nou.
Iar sta cu tzatza in gura pfuuuuu.nu mai pot.mi-a distrus sfarcul-e ff sensibil.
Ce sa-i fac sa nu mai suzeteze asaaaaaaa

Deno lol
Asa suge si Rares.una doua il iau pe genunchi

#188 2013-06-17 00:46:35

denorah00
Insomniac member

Flower eu ii cam dau lui yannick sa "guste" din tot ce mananc big_smile
Bine nici eu nu mananc mari porcarii, dar na... Asta pentru ca mai nou cere si eu nu-I pot rezista.

#189 2013-06-17 00:58:03

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Si a mea ar manca bolovani. rotfl2 Ieri i-am dat din turta, n-am avut ce face, n-avea decat oleaca de susan (d-asta a mai mancat) si ceva dulce si lipicios pe deasupra. tongue

N-am avut cand sa intru sa pun poze, am frecat aragazul, big_smile iar acum sunt pe tel.

In caz ca va intrebati de ce ne-a lovit harnicia, marti vine soacra. rotfl2

Maine incepe al meu munca, iar ii stricam copilului rutina...

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-06-17 00:59:43)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#190 2013-06-17 07:37:54

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.