Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-14
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
Neata!
Nu e de la dinti sigur.... Toata noaptea a facut 39. Dupa antitermic scade cam in 2 ore si intr-o ora creste iar. Mai stau sa vad daca apar simptome. Aici degeaba merg la dr ca in afara de antitermic nu-mi da nimic. Ei nu dau antib decat in cazuri grave. Toata noaptea a icnit si strangea ochisorii...
Intrebare? Ei cand ard asa rau nu le e frig? Noi adultii avem frisoane... Pentru ca l-am tinut dezbracat si daca il inveleam atipea instant. Cand il dezveleam se trezea si se uita cu o disperare la mine
Viata mea, desprinsa din povesti
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
eu stiu ca cei mici nu fac frisoane. ana a facut prima dat la 2 ani. m-am si speriat de cum tremra ca nu o vazusem niciodata asa.
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
aoleo saracutza, noi nu am avut pana acum frisoane, sper sa nu avem, si noi folosim : eu, mie, tie, ...de multe ori cand vreau sa o incalt se audde asa tare,,nuuu, euuuu,,.
eu zic ca e cel mai bine cu slip, ana oricum spune, si daca ar mai scapa un pipi crezi ca e singura?
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neataa Off deno sanatate!
Cred ca ii tai orice carbohidrat lui Raresel,e f gras..ma uitam in parc cand erau muuulti copii,seara,era singurul cu cute la maini.e f gras,abia-l ridic... si el cere bicuuu tot timpul.sper sa reusesc sa inlocuiesc cu ceva pilaful zilnic..
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Janis, asa o sa ajungem si noi.
De azi, Natalia conduce o trici roz. I-au luat-o ai mei.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Hello
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Happy, sunt colici. Asa face si a mea si la biberon si la san. pentru ca le ramane aer in burtica, gaze. si la noi ,chiar daca o pun si pe picior cu burtica si pe umar tot degeaba. il da afara mai tarziu , si cand il da se linisteste. Eu ieri am stat cu ea toata ziua in brate ca plagea de colici, cand o pun jos in pat pe spate plange, cum o iau si o tin sus se linisteste. of.
Janis, chiar ca grasut Raresel. dar nu va ramane asa stai linistita ca se va inalta. e f bine cum e parerea mea
mamici
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-06-18 13:28:27)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Off, nu stiu ce poate fi, iar are febra. Am citit pe fb pe mamici ca-s ft multi copii cu febra zilele astea, fara alte simptome si nici Medicii nu recomanda decat antitermice.
Janis chiar am vrut sa iti zic ca l-am vazut in poza ce ai pus-o ieri dar nu pare asa gras. Are pe cine seamana grasut? Ca tu esti slaba. Eu nu l-as Pune la dieta daca n-ar avea gene de ingrasare
Viata mea, desprinsa din povesti
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mamici
Nu am apucat sa intru in ultima perioada la voi, ma duc sa vad ce ati mai facut.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Hello Andreea mai ai putin
Janis stai linistita ca o sa slabeasca el. Cica pana la 2 ani nu se poate vorbi de obezitate (grasime excesiva, cum vrei sa ii spui) la copii. Important e ca atunci cand va creste sa nu consume (exagerat) zahar, sucuri, alimente procesate. Un orez pe care il dai tu nu o sa-l faca obez. Al meu copil cere cola. A pus pe limba pe fanta odata si apoi a incept sa ceara suc cand vede. Ii pun pe limba si atat. Azi i-am dat in pahar suc de visine si m-am faut ca torn din sticla de cola. Acum cere diverse. Daca vede nu ai cum sa nu ii dai.
Flow asta-i Romania, vis-a-vis de ce ziceai.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
a murit parintele Justin Parvu. ati vazut ceva la stiri ?
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Va pupam si noi si raportam 11 lunite! Fetelor cu bebei cam de 10-12 lunite, bebeii vostri mai papa noaptea? Alex inca se trezeste sa manance o data - uneori de doua ori (se mirase un coleg de-al sotului cum de mai papa noaptea, ca cica fetita lui nu mai mananca noaptea de la 7-8 luni ) Deno, sanatate multa! Noi am patit sa nu scada febra cu nimic vreo doua zile, oscila 38-39, scadea cam la 2 h dupa antitermic cam 1 grad, apoi urca iar, plus rosu in gat, cand am avut rubeola (pojarel). Nu zic ca aveti asta, dar sa ai in vedere si posibilitatea sa aiba o boala a copilariei si sa apara o usoara eruptie pe corp (la noi abia se vedea si a aparut dupa 3 zile). Noi n-am stiut, am fost la camera de garda, ne-a dat antibiotic pt rosu in gat si mai rau a facut, ca a intarziat aparitia eruptiei Katey, sa o stapaniti sanatosi! Janis, poti sa mai alternezi pilaful si cu piureuri de legume, dar nu e cazul de dieta acum la varsta asta, era mult mai rau sa nu vrea sa manance. E ok copilul, e normal sa fie un pic pufos. Alex are 10 kg si putin, la 11luni si vreo 78cm cred (masurat acum vreo 2 sapt). Mi se pare ok, un pic inaltut.
Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-06-18 14:59:32)
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- JanisJoplin
- Platinum member
Nu-i vb de dieta,dar mananca zilnic multi carbohidrati(paine,cereale,biscuiti)si proteine mai putin. Nu pot sa alternez pilaful cu piureul de legume ca le mananca pe ambele(se cere o masa calumea seara dupa 1an,veti vedea ca nu-i mai ajunge iaurtul si laptele) Aaah si banana,ca si aia ingrasa Va scriu la diversificare imediat ce si cum!
Aah pai are in gene.ta-su e grasun tare,eu am tendinta de ingrasare(chiar eram grasuna inainte sa raman gravida) acum am slabit ca nu mananc+alerg dupa el. La fata rares seamana cu mama mea,care e obeza l)
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Honney eu pot sa iti spun ca noi avem un an si 8 luni si tot mancam noaptea cel putin o masa. Rar de tot cand nu mananca
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Janis eu de pe acum ma tem de greutatea prea mare a Sarei acum e bebelus dar mult mai incolo n-as vrea sa aiba probleme.
Maje si eu m-am gandit ca se enerveaza ca vine prea incet lapticul. cat curge tare ( vad asta ptr ca nu face fata sa-l inghita) e ok, cand nu mai curge cu presiune se enerveaza.
Like, cu siguranta are si Sara ceva colici. Dar se manifesta altfel. Sau poate toate cumulate sun reactiile la colici...
Katey sa se bucure Natalia de trici
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
janis inteleg ce zici tu si eu sunt la fel cu Clara,ar manaca si pietre dc le-ar putea mesteca eu i-am taiat de mult painea,manaca dar nu cata ar vrea ea,pilaf destul de rar
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- JanisJoplin
- Platinum member
Ginuta si ce fel 2 ii dai?(nu ma refer ca-i dau 2feluri la o masa) ma intreb la pranz de ex supa si seara la cina ce ii dai?
6 ani de dragoste
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
in seara asta am pilaf )))
ieri seara i-am dat paste cu smantana mancare de cartofi,gris cu lapte,omleta,spanac cu ou ou cu branza ,smanatana si mamaliga,paste cu branza la cuptor
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|