Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-144
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
De-aia intrebam, Pass, eram curioasa cum percepe el la varsta lui... Pe mine ma intristeaza si acum poezia aia. Nu mai zic de "Cuciu schiop".
Janis
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Janis,da noaptea ... Inca nu ii iese lui perfect, dar incearca nevoie mare. Nu stie ce sa faca cu manuta de pe partea pe care se rostogoleste ( scuzti cacofonia)
Happy...nu e in urma, fiecare bb se dezvolta diferit...fata unei amice s-a rostogolit pe toate partile de la 2 luni si 3 s. Au perioade in care ti se pare ca nu se intampla nimic si perioade cand au multe achizitii. Dc a inceput sa loveasca jucariile mai dureaza cam 1-2 s si incepe sa le apuce desi nu o sa le tina foarte mult in mana si desigur le va duce la guritza. pe al meu l-a motivat tare o jucarie de la FP, o sa pun un link mai tarziu.
Adina...nici eu nu am chef ( intre noi fie vorba nu am mai avut contact cred ca de vreo 8 luni si nici nu imi da inima ghes...cred ca sunt caz de psiholog; nici al meu nu pot sa zic ca ma asalteaza, i-am zis ca nu am chef si sa nu incerce sa puna mana pe mine....nu ca am avea cum cu bb ) Asta e, dc nu imi trece ma duc la psiholog ca nu-i d-a buna.
LE. Happy, asta e jucaria, eu am primit-o cadou si stiu ca se gasesc si mai ieftin decat atat
http://www.happy-toys.ro/jucarie-flutur … ce/593.htm
Si ca ziceam de dezvoltare diferita: Robert cand sta pe burta foarte rar isi ridica caputul, umerii deloc, desi isi tine caputul bine cand e tinut in brate ( inca nu il tine perfect, mai ii flencane cd oboseste ). Culmea e ca nu se intoarce de pe burta pe spate, el vrea de pe spate pe burta.
Ultima oara a fost editat de glencora1 (2013-07-31 11:18:50)
1z+ de fericire
- passenger
- Addicted member
fetele, i-am facut lui S coproparazitologice. 3 la numar , unul la 2 zile am dus. mai trebuie? au iesit negative toate. cate se duc? trebuie si din sange analiza, sau e suficient copro? el se joaca cu toate animalele strazii, le mai si pupa, le mangaie, baga mana in gura... eu nu umblu cu servetele umede dupa mine.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
ce baieti frumosi ai curaj sa-l tii pe Bogdan in chilotei?
- passenger
- Addicted member
garga, multumesc de ce curaj?
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
pai ma gandesc la vreun pishu neprevazut
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Glen, mie mi-a revenit apetitul dupa primul cm dupa sarcina, adica acuma, de vreo 3 luni. Si eu credeam ca m-am "defectat" cumva.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
pass sunt trasi la indigo...identici mi se pare in poza asta, diferenta doar de inaltime... si eu tot la pipi neprevazut m-am gandit... imi pare rau de pisica, cred ca erati atasati de ea....
glencora 1 si eu m-am gandit sa merg la medic, dar nici bani nu am si parca nici nu-mi vine, dar si daca stau e nasol, ... denorah, discutii am mai avut, dar nu prea au finalitate, el intelege cat de cat dar omul are nevoie, si asa doar ca sa-i satisfac nevoia nu imi prea vine a face, doar de forma, am mai facut nu zic nu, dar parca nu merge ceva....el e stresat ca are o varsta si ca daca dupa nu mai poate, etc, dar eu na eu stiu barbati virili la varste super inaintate : pai taica-su e paralizat de 6 ani abia se misca, are peste 75 ani, si ar avea chef si acum, ii bate apropouri femei care are grija de el...acum ca mai si poate sau nu d-zeu stie.
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- passenger
- Addicted member
ce discutii aveti, mai. eu in sarcina nici nu concepeam sa fac sex, de teama sa nu am contractii.
ii pun chilotei de la Sebi, are zeci de perechi, mi-e mai usor sa il tin asa pt ca eu detest materialul ala de la pampers si cred ca e incomod si nu se simte bine pe calduri mari cu ei. caca nu face, e constipat, face o data la 2 zile si atunci ajutat adica il pun pe olita sau il tin deasupra ei in pozitia aia fiziologica. pipi.... poate sa faca, oricum spal zilnic rufe deci ce-mi sunt 5 perechi de chilotei in plus sau minus? daca pisa vreo canapea, nu-i bai, spal imediat si e ok. Eu nu sunt asa stricta, adica... a pisat Sebi casa cand am renuntat la pempersi , si nu are voie sa pise si B. nitel?
eu pe B il duc afara descult si merge cel mai bine asa, pe pietricele in parc e ff sanatos umblatul descult., Sebi cand il vede tzop se descalta si el, si umbla amandoi pe afara in picioarele goale iar eu cu incaltarile lor in geanta. Suntem proscrisi bunicile din parc se uita cam stramb la noi , una chiar mi-a zis asa in treacat "am vazut ca ii tineti dezbracati, desculti" Bogdan transpirase in carut si i-am dat jos tricoul, erau 30 si ceva de grade.. puii mei, i-am zis si eu "doamna, la cat de cald e, si eu m-as dezbraca. il invidiez". le dau la nepoti sosetele, maieu, tricou, pantaloni scurti DE FASH si se mira ca-s agitati copiii daca ati vedea cum arata ai mei cand ii aduc in casa... dar eu ii bag direct in cada pe amand2, cu tot cu haine. nu imi pasa. dar un singur vecin ok am de care mi-e rusine sa ne vada asa jegosei pe afara, e un medic ff bun si un om cult, o doxa. mi-ar fi rusine sa ma creada vreo... piranda. in rest, ... fuck u grannies
voiam sa pun poze la topicul nostru dar nu merge.
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-07-31 12:12:26)
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Pass...sunt doi frmosi. Sa iti traiasca si sa fie sanatosi si fericiti!
Maje...pe min nu m-ar ajuta nici dc s-ar turna filmul xxx n fata mea. Nu am chef si gata. Inainte de sarcina nu am avut probleme, din contra imi cam alergam barbatu' prin casa
Katey...mi-ai mai dat sperante
1z+ de fericire
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Adina off... Nu stiu atunci.. Eu nu-I pot rezista sotului asa stil are, la noi o noapte de iubire tine 3-4 ore De ex aseara, m-am dus pe partea lui sa-I dau pupic de noapte buna, atat I-a trebuit, m-a luat pe sus, m-a tinut de maini de picioare pentru ca eu ma trag, fug nu stau, el fuge dupa mine ma ia pe sus, ii zic du-te culca-te, el imi zice ma duc cu tine etc el ma tot dezbraca eu ma imbrac inapoi, aseara nu l-am lasat sa-mi dea maieul jos si daca eu nu cedez rupe hainele de pe mine, si ma tot pipaia si-mi soptea de unde vrei sa-l rup, de aici, de aici Na... Pana la urma ma ia pe mine Cheful mai ceva ca pe el. Nici eu nu fac nimic doar de dragul lui, dar el are o rabdare Infinita de dragul meu, pana. Ajung sa sar pe el din proprie initiativa. Dupa care ma tachineaza mult, cand vede ca nu mai e cale de intors, zice sa ma opresc? si tot da sa se opreasca. Apoi ma intreaba daca imi place si eu zic ca nu si tot asa. Poate suntem noi mai copii nu stiu, dar n-as vrea sa se schimbe stilul asta al nostru niciodata.
Viata mea, desprinsa din povesti
- majestik
- Addicted member
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Pass ce pui frumosi ai!! Imi pare rau de pisicuta !
fetelor, cred ca asa e corect zis, ca e mai lenesa. dar drept e ca nici nu sta decat cateva minute pe burtica, nu-i place. si atunci, cum sa se intoarca?cand sa invete sa se intoarca? Oricum am citit ca bebelusilor cu reflux nu le place sa stea pe burtica..e logic!
Uff si eu cu chef 0. Cred ca devenim farte si sora eu cu sotul
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|