Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-153
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
Of, Amalia, de asta imi e teama. Noi am zis ca daca am depus din februarie cerere poate nu e nevoie de interventii...
Voi ce mai faceti? Sunteti bine? Irinuca ce face? Am mai vazut-o pe fb.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- majestik
- Addicted member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
katey sunt relativ bine, c?t se poate. irina acum e la creșă dar urmează 5 zile de antibiotic ceea ce ?nseamnă că luni și marți nu o să meargă, i am făcut analize și are stafilococu auriu ..foliculită. ?n rest crește frumos.
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- Katey
- Addicted member
Amalia, imi pare rau ca trebuie sa ia antibiotic. Asta cum se ia? Tot de la cresa l-a luat? Eu credeam ca foliculita e cu totul altceva...
Despre stat cu ea la inceput, nu am intrebat, dar pe nasa mea au lasat-o sa stea la gradi cu baietelul cateva zile si am presupus ca peste tot e asa. Vom vedea daca ne lasa.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
depinde de educatoare daca vrea sau nu...
Amalia
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
katey habar n am..știu și eu dacă are o julitură (rană deschisă) intră bacteria pe acolo...dar eu tind să cred că nu de acolo l a luat că ea făcut ecva de genu și c?nd era bebe numa nu așa des..practic ?i ieșeau niște coșulețe ?n căpuț, așa se manifesta la noi..foliculită zisei eu că așa avea aspectul bubița respectivă.
gărgă
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- Katey
- Addicted member
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Fetele cu bbi mai mari: cam in cat timp au invatat ai vostri sa se rostogoleasca fara efort? Ca al meu ar si el o preocupare si numai asta incearca toooata ziua, dar mai ales noaptea. Ma gandesc ca atunci cand se va rostogoli usor si nu se va mai chinui nu o sa mai exerseze atat.
1z+ de fericire
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Glen,in maxim 2 saptamani va sti! Stai linistita Al meu la 4luni fix a reusit miscarea bine
Ideea e ca dupa s-ar putea sa incerce altele...fi pregatita pt orice Sa fi mama e un sir de challeges o sa inveti in timp sa fi rabdatoare
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-08-02 14:38:20)
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
Glen, parca vreo 2-3 saptamani. Apoi se intorcea in somn si cand vroia sa se intoarca inapoi nu mai putea si incepea sa bazaie. O intorceam pe spate, sugea putin, apoi dadea drumul la tzitzi si zbang!, inapoi pe burtica.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Mamici
Adina suntem in tara pana pe 20. Nu mai am chef de lucru desi as mai avea cate ceva de facut pe partea practica. Teoria o sa o fie facuta acasa la mine. Calatorim mult, am mers si la circ, maine mergem la piscina intr-un loc de vis, o pensiune foarte frumoasa si mergem si la Salina intr-o zi. Vreau acasa la mine! cu sotul meu. Este cam mult si pentru copil sa stea atat fara tati...insa a stat cu mine asa de mult si i-a prins tare bine. Chiar am stat impreuna zi si noapte exceptand timpul cat am lucrat in Bucuresti
Sunt foarte revoltata pe femeile de 55-60 de ani, cele care au fost mame pe timpul comunismului. Ori numai in Moldova este asa, ori asa o fi prin toata tara dar eu simt ca iau foc. De ex, ieri intr-un parculet unde iesim noi mereu, o femeie/bunica pe care nu am vazut-o acolo vreodata striga la copii mai marisori sa nu mai puna pietre pe tobogan. Nimeni nu se dadea acolo si asa se joaca toti copii care vin frecvent in acel parculet. Ii spun treaba asta. Imi raspunde ca se pot sgaria pe genunchi. Ma uit la ea si ii explic ca pe tobogan copii nu se dau in genunchi. Dupa un timp isi ia nepotica cam de 1,5 ani si o pune in carut si spune asa: "obraznico, o sa iti trag o mama de bataie de nu te vezi" Il vede pe tatal fetitei si incepe TARE: ce ne facem noi cu asta cand o sa creasca mai mare? (de parca s-ar putea sa creaca mica). Nu vreti sa stiti ce fatzuca a facut bietul copilas si cati pumni imi venea sa ii dau babei aleia. SI vad zilnic aceasta generatie de femei reactionand asa. Sunt o generatie care s-a refugiat la serviciu pasandu-ne pe noi, copii, la bunici sau cresa si bagandu-si picioarele. Ajunsi bunici dau lectii de educatie a copiilor. Si il includ si pe tata aici care se joaca mult cu Carol si care o vede perfecta pana la punctul in care copilul mai plange si este frustrat. atunci striga la mine (el) ca eu-s vinovata ca nu stiu sa fiu ferma (=tzipat la copil si eventual dat si palme) si ca o sa vad eu "ce patesc eu mai tarziu". M-am saturat sa ma cert cu el (si) pe tema asta. Si striga la orisine ca asa este el. Nu m-ar scoate din minti treaba asta dar o face si in prezenta lui C. Nu striga la ea niciodata dar striga la altii in prezenta ei. I-a zis copilul: bunicu' nu mai tzipa ca esti needucat
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- majestik
- Addicted member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
flow, asa este, ai dreptate dar sa stii ca nici cu cele mai tinere nu mi-e rusine sunt foarte multe care asta au vazut acasa, asta fac mai departe cu copiii lor
eu m-am confruntat ieri cu o situatie ... ciudata eram cu A in autobuz si in fata noastra s-a urcat o femeie care mie mi-a parut de la inceput ca nu are toate tiglele pe casa (nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa raspund) am vazut-o de cand se indrepta spre autobuz era foarte agitata/nervoasa, incruntata, s-a asezat pe scaun si a inceput sa-si puna poseta in toate pozitiile posibile dar nu reusea nicicum de la inceput am avut senzatia de usoara teama in prezenta ei, ca nu stiu cum va reactiona dupa vreo doua statii, o vad ca se uita fix la A care era la mine in brate, se intinde la ea si-i trage manuta din gura (a mea rodea la un deget) si-i zice ferm sa scoata manuta din gura ca nu e frumos va rog sa ma credeti ca am innebunit pe loc in momentul ala si daca nu-mi dadea impresia ca nu e sanatoasa la cap, tot ma iritam toata pt ca nu concep sa puna cineva mana pe copilul meu sau sa mi-l educe m-am uitat si eu drect la ea si i-am spus ferm ca daca ea vrea sa-si tina degetul in gura, o va face dar va spun sincer ca mi-a fost teama de mai mult voi ce ati fi facut in locul meu?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
flower asta e nu avem ce face, pe astia ii avem cu ei defilam.. maica-mea e invatatoare , incearca ea, dar tot il are pe ,, nu e voie,mamaie,, ; ,, nu e frumos , mamaie, ca rade lumea de noi,, .....imi zice ca , cu ea toata sapt e ok se intelege super, cand vin eu in week-end ana se rasfata nu mai asculta, asta pt ca eu o las, bine o temperez da doar cand e cazul si incerc fara ,, nu e voie ,, sau,, rade lumea,, incerc sa-i dau argumente de ce nu e voie si de ce rade lumea, .....vad greselile alor mei, le stiu de ,, mica,, si incerc pe cat posibil sa nu le fac, insa uneori o mai dau si eu in bara, dar stiu ca nu e ok, adica recunosc stilul parintilor in ceea ce am facut.
in buc sa inteleg ca nu mai vii, nu? deci sanse sa ne vedem nu prea avem.
amalia, offf antibioticele astea, eu fug de ele ,ca de ceva ....nu pronunt cuvantul ca il detest. ce ai in burtica? o poza cu tine si cu irina cand ne mai pui?
eu ma pregatesc sa plec la copila mea, vin duminica seara, vb zilnic cu ea la telefon dimineata si seara si imi povesteste cate in luna si in stele, ce mi-a cumparat ea pt mine, ce mi-a pastrat, etc e ok la tara, atata ca lipsesc eu din peisaj, dar asta e, decat zilnic pe drum 2h cu masina si inchisa la gradi 9h mai bine la aer in curte, chit ca si acolo e cald, fara trezit de dimineata si fara program.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-08-02 15:36:33)
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele, v-am citit toatza ziua azi,dar nu am avut timp sa va raspund,am de munca destul de mult si cat dorm ei asta fac
ca sa nu o mai lungesc,trebuia sa plecam si noi 3 nopti la Poiana Tapului cu mama vitrega a sotului ca sa stea si ea cu astia mici si sa ne mai relaxam si noi.Toate bune si frumoase pana ieri cand s-au luata la cearta bosorogi si ea s-a razgandit ca este f suparata pe el (barba-su) si nu mai vine,bine mi-a zis ca dc nu ma descurc vine cu noi.Dar,decat sa o adu cum se cearta cu el la telefon si sa faca crize pe acolo ,i-am zis ca ma descurc oricum nu mai plecam,ca ar fi ca si acasa,program copii program si vom pleca maine de dimi pe Transfagarasan ,ne cazam o noapte la Albota si duminica pe seara venim acasa.Plecam cu o verisoara de-a sotului,cu copii lor si ei pleaca mai departe spre Sibiu,copii lor sunt mai mari si le este mai usor sa calatoreasca cu ei.
va pup
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|