homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

#1 2013-06-29 11:45:13

Iris25
Membru
Inregistrat: 2013-06-29

E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

Buna. Am nevoie de ajutorul vostru. Ultimul CM normal l-am avut pe data de 14 Aprilie. Deoarece ne dorim foarte mult un  bebic am prestat  sexinpat destul de des. Insa in luna Mai mi-a venit CM  mai devreme, m-a tinut doar doua zile si era maro, foarte putin cantitativ si fara dureri de spate, sani sau burta (eu care in primele 2 zile ale CM nu ma pot ridica din pat de durere). Dupa ce am trecut de CM mi-am facut 4 teste de sarcina in zile diferite, dintre care doua au iesit foarte slab pozitiv, iar celelalte doua negative. Pe 16 Iulie  insa, mi-a venit din nou CM, tot scurgeri maro, m-a tinut doua zil, fara nici o durere. Pe 23 am inceput sa am stari de voma, ameteli, dureri de cap si de spate, exact ca la CM asa ca pe 25 am fost sa imi fac analiza de sange beta hcg iar rezultatul este <5 mIU/ml, adica negativ...  supa
Este posibil totusi sa fiu insarcinata si sa nu iasa la analiza asta? Dupa calculele mele ar trebuie sa am 8 saptamani
Cunoasteti cazuri? In continuare ma simt rau si am niste dureri de spate groaznice...

#2 2013-06-29 12:16:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

nu, daca beta-hcg e negativ nu poti fi insarcinata
mergi la medic si vezi care e cauza durerilor si starilor de rau

#3 2013-06-29 12:25:52

Iris25
Membru
Inregistrat: 2013-06-29

Re: E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

multumesc pentru raspuns heimdall. am sa merg saptamana viitoare la medic sa vad care e cauza

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.