|
Nu esti logat.
E posibil?#1 2013-07-05 11:44:29
E posibil?Buna,am 17 ani si am o mica problema . Am facut sex neprotejat cu prietenul meu inainte de ciclu cu 2,3 zile ( nu s-a terminat) . Dupa aceea mi-a venit ciclu normal,m-a tinut 4,5 zile,a curs normal..Acum,cam de o saptamana am o senzatie aproape oermanenta de ameteala,greata . E vreo sansa sa am ceva? Va multumesc Offline #2 2013-07-05 11:48:14
Re: E posibil?E autosugestia, e cam devreme sa ai simptome de sarcina. Data viitoare protejeaza-te! Offline #3 2013-09-07 15:25:17
Re: E posibil?cum e pana la urma? ti-a intarziat cumva menstruatia dupa perioada in care ai avut starile astea? Offline #4 2013-09-12 17:06:53
Re: E posibil?
Orice ai avea, sarcina nu e...si nici legatura cu contactele sexuale de acum o luna nu are Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|