|
Nu esti logat.
Postinor,folosit in pauza de la anticonceptionale#1 2013-07-05 12:39:50
postinor,folosit in pauza de la anticonceptionaleBuna ziua!De doua luni de zile, am luat microgynon corect.Luna aceasta am terminat pastilele Sambata trecuta si trebuia sa fac pauza 7 zile.Din greseala,am luat si ziua urmatoare pastila!Apoi am avut un contact sexulal neprotejat cu ejaculare interior!Am luat pilula de a doua zi, ieri.Am gasit Postinor cu o singura pastila,1500,ug.Dar,fiindca am cu pastila Duminica,trebuia sa am menstruatie de ieri.Eu am doar o mica scurgere.Nu pot merge la doctor pt k nu ma aflu in taraScuzati-mi exprimarea!Ce credeti ca ar trebui sa fac?!Va multumesc! Offline #2 2013-07-05 12:46:29
Re: postinor,folosit in pauza de la anticonceptionaleai luat pastila fix degeaba, acum te-ai dereglat; n-ai ce sa faci, fa pauza de 7 zile si incepe o noua folie de pastile; si data viitoare intreaba inainte sa faci o tampenie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-07-05 13:06:31
Re: postinor,folosit in pauza de la anticonceptionaleMultumesc frumos!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|