homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-44

#818 2013-07-17 08:30:33

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Neata  tuturor.  Ce fac burticile azi? kram

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#819 2013-07-17 08:31:49

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Jac, cica ar fi si unul dintre cele mai scumpe orase din Italia...
Mie mi-a palcut mult marea la Anzio si Ostia, desi am vazut-o toamna. Foarte frumos!  hjarta

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#820 2013-07-17 08:38:08

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Ano puss ,Kate puss buna dimi

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#821 2013-07-17 08:39:32

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Neata Anorien! burtici! par

Alinutza, ai 31 s par nu mai e f mult. cum te simti?

Eu m am trezit de la 8. Puiuta mea doarme toata noaptea de la 2 luni, acum are 2 luni jumate- doarme de la 10 seara pana la 6 dimi.sunt foarte norocoasa. Pana la 2 luni dormea tot bine se trezea la 4-5-6 ore. De vomitat, nu mi a vomitat decat o data, fiind pe lapte praf, a zis doc ca i prieste laptele si din cauza asta si doarme bine si nu regurgiteaza. Gata, ca m am laudat destul.
Cand vorbesc cu ea sau ma joc , rade strengareste, este hjarta . zici ca intelege ce i zic. puiul mic smile

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#822 2013-07-17 08:57:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Neata.
In sfarsit am avut si eu o noapte linistita si am dormit pana la 8,30.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#823 2013-07-17 09:00:21

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetelor!
Like, Alinutza, Katey, Jac, Khris puss
Ano puss  ai facut analiza? cand ai rezultatul?
O zi frumoasa la toate puss

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-17 09:01:18)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#824 2013-07-17 09:02:37

Alinutza30
Sr. member

Like puss buna dimineata ,ce fericita esti cu puiuta ta poate avem si noi norocul daca nu toata noaptea macar 5-6 ore.Draga de ea cred ca e atat de dulce,cat e de micuta si gangureste.Eu ma simt relativ bine,ma odihnesc noaptea insa de cateva zile simt o durere pe sub burta atunci cand merg sau dupa ce stau mai mult jos.

#825 2013-07-17 09:40:52

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Buna dimi!
Noi saptamana asta mai rar cu postarile, e mama la mine, sta cu fata, si eu ma ocup de treburi pe care nu am timp sa le fac altfel.
Va pup pe toate!
Legat de Italia...la mine experienta este alta, una grozava....in 2009 si 2011 ne-am facut concediile acolo, daca nu era fata mica mergeam si anul asta, unde lucreaza tatal meu, aproape de Brescia. e o localitate superba, oameni grozavi...am vizitat Venetia, Padova, Brescia....am fost foarte placut impresionata de tot, si mai ales, de cum a spus Madle, conserva tot ce e frumos, de la natura pana la cladiri.

Burtici, nu va faceti griji ca n-o sa stiti ce sa faceti cu bebe...o sa vedeti cum vine totul de la sine, de parca ati fi avut grija de copii toata viata.
Zi frumoasa!

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#826 2013-07-17 09:49:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna dimineata!

aa, am inteles, deno.

ano, nu mai citi statisticile alea. da, riscul e mare in primul trimestru, dar de ce sa nu te gandesti la aspectele pozitive (te simti bine, nu sunt semne ca ceva ar fi in neregula) si sa ai incredere ca va fi bine? puss bafta cu beta de azi, sigur va fi o valoarea frumoasa!

elena, te asteptam si noi cu mare drag kram

alinutza puss, poate sunt ligamentele.
de la un consultant in alaptare stiu ca, desi ar fi comod pentru noi, e bine sa nu lasam bebeii fara laptic mai mult de 5 ore. e vorba de cei alaptati exclusiv, pana la diversificare.

ochii, fix legat de instinctul de a-ti creste puiul ne vorbea ieri un psiholog (in care nu am incredere si imi venea sa o contrazic la fiecare afirmatie). spunea ca e mit treaba asta cu instinctul matern innascut, ca maternitatea, ca orice "meserie", se invata spranceana. da, cu siguranta sunt multe de invatat, dar nu cred ca esti ca picat din luna dupa ce se naste bebe, ca nu stii sa-i faci chiar nimic, nimic.

va pup, o zi buna!

#827 2013-07-17 09:58:17

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata burtici!

Anca nu cred ca e vreun bebelus alaptat care sa stea 5 ore fara sa pape. Chiar si noaptea, tot vrea sa pape, macar la 5 ore ( dar asta mi se pare vis, ca un copil sa manance atat de rar).

Si d pctul meu de vedere, psihologul are dreptate. EU pusa fata in fata cu fetita mea habar n-aveam ce/cum sa fac. Am fost ( de fapt la multe aspecte sunt inca) stangace rau de tot in coportamentul vis-a-vis de ea. DEsi mi-am dorit-o foarte mult. Nu am fost "lovita" brusc de niciun instinct care sa ma faca sa stiu cum s-o imbrac/dezbrac, pun pampers, s-o tin in brate. Eu nici acu nu stiu sigur cat de maleabila e. A luat-o zilele trecute o prietena in brate si i-a intors cumva picioarele..pai eu i le sprijin mereu, nu i le sucesc. Sunt multe multe de spus, dar chiar se poate sa nu ai instinct. Sau pur si simplu sa nu ai indemanare. Fara ca asta sa insemne ca nu-ti iubesti copilul.

Ochisori puss spor la treburi!

Am vazut ca a nascut Andreea! Flicitari si sa va bucurati de bebe!

Khristall, tu urmezi, nu? Bafta si nastere usoara!

Noi il avem pe tati sapt asta acasa dar e f ocupat sad

#828 2013-07-17 10:08:18

Alinutza30
Sr. member

Ochisori puss ,sa speram ca vom stii ce sa facem.Ma bucur ca nu esti singurica si ai reusit sa iti mai faci din treburi.

Anca puss ,buna dimineata si asta inseamna sa ii  trezim peste noapte chiar daca dorm ca sa ii alaptam,nu?

Happy puss ,esti scumpa la vedere.

#829 2013-07-17 10:16:59

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelor, tensiunea 135 cu 66 e mare? dupa ce am fost la intepat m-am simtit ca si cum as fi baut 3 redbull, o stare agitatie, durere de cap si fata umflata si mi-am dat seama ca mi-a crscut tensiunea. Eu de obicei am hipo, in jur de 9, 10, rar 11. Si imediat simt cum creste. De la ce sa fie?
Precizez ca am dormit agitata, nu reusesc sa dorm neintrerupt, de dimineata am mancat cam sarat, niste rosii, o fi de la asta + hormonii?

Acum ma gandesc la prostii, hipertensiunea inainte de 20 de sapt duce mai apoi la preeclamsie cesafac

Sper sa fie doar un caz izolat sad

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-07-17 10:17:36)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#830 2013-07-17 10:23:39

anca90
Platinum member

happy, poate ti se pare ca esti stangace, din nesiguranta sau din dorinta de a fi o mama perfecta. eu sunt sigura ca rau nu ai cum sa-i faci, chiar daca sunt lucruri pe care nu le faci ca la carte (si care poate nici nu trebuie sa fie facute asa). ma gandesc ca poate esti prea exigenta cu tine.
pe animale nu le invata nimeni cum sa-si creasca puii; de asta cred ca o doza de instinct avem si noi... dar avand atatea informatii in jur, atatea reguli de cum trebuie sa faci cutare si cutare (reguli care uneori se bat cap in cap), e normal sa ne indoim de noi. cred ca o baza instinctuala exista, dar trebuie imbogatita cu experienta si cunostinte.

alinutza, da, asa spunea tipa. dar cum zice happy, e putin probabil sa doarma ei atatea ore.

ano, mie nu mi se pare mare tensiunea. of, prea multe griji iti faci! cum crezi ca vei rezista pana la 40s in ritmul asta? tongue

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-17 10:26:06)

#831 2013-07-17 10:43:26

Getaway
Hero member
Inregistrat: 2013-02-25

Of, Ano, ma recunosc pe mine la 4 saptamani, fetele stiu cat de paranoia eram si eu. Te inteleg perfect. Nu ai ce face, nu mai citi chestii pe net in primul rand ca te sperii si mai tare. O sa te linisteasca beta cateva zile, vreo saptamana asa. Daca vrei, tu poti merge la 5 sapt si un pic sa vada daca e in uter, dar nu se vede inima atunci. Tensiune 13 e ok, tensiunea normala e 12 cu 8. In niciun caz prea mare. A fost probabil si de la emotii, nu te mai gandi la prostii.
Si eu ma gandesc daca o sa ma descurc, dar sunt sigura ca da. O sa ma apuc sa citesc toate cartile pe care le gasesc si articolele. O sa hartuiesc mamele tinere sa-mi arate smile Tre sa se prinda si de mine ceva.
Azi e ultima zi de munca, de maine intru in concediu. O saptamana jumate, yay! Poate pana ma intorc imi dispar si greturile.
Va pup pe toate.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#832 2013-07-17 10:52:31

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Eu sunt in partea cealalta la faza cu instinctul.
N-am tinut in viata mea in brate un bebelus, nici macar nu am vazut in realitate lol
Dupa operatie, m-am dat jos din pat, mi-am luat pruncu in brate, l-am alaptat, l-am tinut pe piept, apoi l-am dezbracat complet si l-am spalat cap-picioare la chiuveta (ca nu mi-a placut cum mi l-au spalat lol )
Uimirea mea a fost ca sotul stia la fel ca mine ce are de facut.
Am si fost intrebati in spital daca mai avem copii ca prea ne descurcam lol

Si pe drum inspre maternitate, intre contractii eu ii spuneam ca cine stie cat a fi de mic si n-oi sti ce sa fac cu el lol
Deci da, pe mine/NOI ne-a palit instinctul imediat.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#833 2013-07-17 11:00:00

Alinutza30
Sr. member

Anca ,vom vedea cum va fi fiecare pui cu toate speram ca vor fi cumintei acum depinde.

Get puss ,sa ai parte de concediu frumos .

Deno puss ,exact teama asta o am si eu nu stiu daca  ma voi descurca ,mai ales cand am sa il vad atat de mic si cand o sa inceapa sa planga cred ca plang odata cu el.

Ionus ,unde esti?

#834 2013-07-17 11:04:48

ochii_mei
Sr. member
Inregistrat: 2009-04-24

Happy, clar ca daca ti se pare ca esti stangace, nu inseamna ca nu-l iubesti...in cazul meu am stiu ce si cum sa fac, clar ca nu stiu tot, nu fac tot perfect, dar atata timp cat copilul meu este vesel, creste frumos, cred ca reusesc sa fiu o mama normal, nu perfecta. Sunt lucruri pe care mi se pare ca nu le fac deloc bine, ca ii fac ei rau, dar ne perfectionam....oricum, singura invat tot, multe au venit de la sine din prima zi. Pe parcurs, inveti, primesti sfaturi, citesti, si cum spune Anca, baza exista, noi doar ne perfectionam.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#835 2013-07-17 11:05:15

anca90
Platinum member

denorah00 a scris:

l-am dezbracat complet si l-am spalat cap-picioare la chiuveta (ca nu mi-a placut cum mi l-au spalat lol

esti de coma! lol

#836 2013-07-17 11:09:58

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ali, si eu am plans cu el vreo 3 luni smile mi se rupea inima.

Anca si am repetat a doua zi operatiunea, ca I-au facut Eco transfontanelar si dupa I-au facut baita. Dar I-a ramas gel in par si ca d am ajuns in camera, l-am spalat eu ca lume rotfl

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.