homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-57

#1065 2013-07-19 09:30:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

buna dimineata!

ano, ma bucur ca te-a linistit medicul. acum cred ca ai emotii si esti nerabdatoare pt ecografia din august smile.
- cu acidul folic faci cum crezi, eu nu l-as lua deloc smile. pastilutele mai au si altceva in compozitie, deci s-ar putea sa fie usor in exces celelalte substante, daca iei cate 5 odata
- nu vai, cum sa pierzi locul de munca? daca doamne fereste se intampla ceva, este anuntat itm-ul ca adeverinta initiala nu mai e valabila, atata tot. daca nu obtii vreun beneficiu de pe urma anuntului oficial (reducerea programului de lucru ori inlesnirea conditiilor de munca), atunci sfatul meu e sa astepti pana in trimestrul al doilea. eu am anuntat oficial la 21 sapt.
- nu cred ca au avut vreo insemnatate balonarea si durerile de burta

kristinika kram imi pare rau sad. multa putere, sa te refaci si sa-ti reiei optimismul curand!

geta, felicitari! ma bucur.

elena, bafta astazi la doctor! la cat te duci?

#1066 2013-07-19 09:45:32

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata fetelor,
Am luat acifol de 5 mg, la fel mi-a zis si de la farmacie, excipientii din 5 x 1 mg sunt mai mari decat din 1 x 5 mg.
Dr m-a linistit cu beta, dar m-a nelinistit cu tumora mea din femur. M-a intrebat daca am facut RMN de recontrol la 4 luni sa vad daca a crescut. N-am facut...dar am mers la vreo 5 dr si toti erau foarte zen si chill ca tumora mea e nimic si nu mai creste si e benigna, desi eu le aratam ca aveam xray de acum 4 ani cand ea nu exista acolo, deci a crescut in perioada de maturitate osoasa, asta inseamna ca nu se comporta ca un condrom (tesut cartilaginos), dar ei tot zen si chill imi ziceau sa repet peste 6 luni, 1 an sad
Pana la urma tot eu eram tratata ca ...paranoica.

Ultima investigatie legata de picior o am de prin luna mai, o radiografie. Desi radiografia nu arata chiar la mm, dr ortoped a zis ca n-a crescut si e la fel neutral dar RMN nu am repetat.

Ma rog la Doamne-Doamne sa ma tina sanatoasa sa duc sarcina la termen si ca nu cumva hormonii sarcinii sa o transforme in ceva malign... nu mi-as ierta-o daca mi-as lasa copilasul fara mamica neutral

Pana una alta nu mai am ce face, nici rmn, nici xray, asa ca nu trebuie sa ma mai gandesc la asta. Probabil mi se va indica cezariana, pt a evita dilatarea oaselor pelvisului si trebuie sa am grija un pic cu greutatea, sa nu ma ingras f mult, cred ca trebuie sa ma opresc la in jur de 70, ar fi ideal (acum am 60).

In rest, incerc sa ma abtin la a imi face scenarii negative, nu vreau sa nasc un bb paranoic si plina de angoasa, ca ma-sa smile)

Abia astept sa il vad la eco, in august, o sa mergem in jurul zilei lui tati, unde sper sa primeasca un cadou frumos: o bataie de inimioara si un bb in evolutie buna, sau poate doi smile

Elenus, bafta azi la hematolog!
kristinika, cum te mai simti azi? kram

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1067 2013-07-19 09:54:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Alina da sunt ok ... sunt la serviciu smile
Fetelor voua la cate saptamani v-a putut spune sexul?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1068 2013-07-19 09:57:20

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Andy neata!!Bine ca ai putut dormit!!Un weekend placut!!

Anca buna!!Cum te mai simti?

Ano sa te ajute Bunul Dumnezeu,si sa te protejeze pe tine si pruncul cel porti in pantec!!Nu gandi numai negativ,ca va fi totul bine.

Elenus mult succes azi,si sa intri sa ne zici si noua!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1069 2013-07-19 10:14:03

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Adelina eu am nascut la Regina Maria in Bucuresti, dar daca as fi ales sa nasc la stat, as fi ales Filantropia sau Elias, atat. E ok la Filantropia, eu zic ca ai facut o alegere buna.

Ano e bine sa anunti oficial de sarcina mai ales in cazul in care nu ai intelegere de la sefi sa pleci la analize/ecografii, pt ca gravidele au dreptul prin lege lunar la 16 ore  libere din timpul programului pt analize. Eu aveam intelegere dar tot am anuntat repede, voiam sa beneficiez legal de dreptul asta, odata mi-am luat o zi intreaga libera (8 ore) din cele 16 ore.

Elena, bafta la hematolog!

Emilya la 18 saptamani am aflat eu. Depinde cum sta bebe, etc...se poate spune si mai devreme dar marja de eroare e cam mare si nu voiam sa imi spuna ceva iar apoi altceva...eu i-am zis medicului sa imi spuna cand e sigur. In plus, pt mine nu conta nici 0,001% ce e, asa ca nu eram f curioasa...

o zi frumoasa tuturor!

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-19 10:16:13)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#1070 2013-07-19 10:18:35

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Anca puss buna dimineata.

Ana puss neata.

Cris puss buna dimi.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1071 2013-07-19 10:24:22

Emilya
Platinum member
Site

bine nici pentru mine nu e foarte important dar ma roade curiozitatea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#1072 2013-07-19 10:25:39

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Geta, felicitari pentru 1,7 cm si inimioara par
Em, eu sunt programata pe 4 sept sa vad ce e, daca se lasa bineinteles rotfl
hellouu puss
Kris sad puss
eu una nu as lua 5 pastile..as merge sa intreb...

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-07-19 10:30:06)

#1073 2013-07-19 10:26:35

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Emilya pai la urmatoarea eco cred ca iti poate spune, daca sta si bebe cum trebuie.. smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1074 2013-07-19 10:26:49

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetelor,inca nu am reusit sa citesc ce ati scris. puss
Acum m-am intors de la obstetrician ca a trebuit neaparat sa merg daca nu oricum trebuia sa platesc....sunt bucuroasa happydance  ca in sfarsit am gasit un doc bun care m-a si intrebat daca vreau sa imi fie doc.ginecolog si are o dulceata in el si o calmitate cum nu am mai gasit demult.
Pe 18 august trebuie sa retrag examenul istologic apoi prin septembrie sa imi fac programare la el sa vedem ce avem de facut...mai rau e ca pana atunci trebuie sa avem grija sa nu raman insarcinata ca cica nu e bine....nu am inteles exact de ce,dar nici nu am mai pus multe intrebari.
La spital am fost tratata super bine si cu super atentie....iata ca printre animale mai gasesti si ingeri pazitori....
VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA pentru ganduri si sper cat de curand sa pot reveni cu vesti bune alaturi de burtici.Mai sunt putin trista,ca e normal,dar va trece iar DD stie ce are de facut si de ce...
Va urez sarcina la termen la toate cu bebei sanatosi si puternici si care deja au, sa creasca mari si sanatosi
O zi frumoasa si va puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1075 2013-07-19 10:43:05

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Jac puss ,pe 4 sept abia?E posibil sa afli atunci ce e.

Kristinika puss ,ma bucur ca totusi prin toata suferinta au existat si lucruri bune si esti foarte optimista.Doamne ajuta pe mai departe.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1076 2013-07-19 10:43:57

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

neata fetelor puss
Kristinika puss imi pare rau ca ai trecut prin asemenea situatie, Dumnezeu o sa te ajute sa treci peste si sa ajungi sa-ti ti puiutul in brate puss. ma bucur ca ai dat peste cineva care sa te inteleaga, ajute si coordoneze  goodluck
ano puss ma bucur ca esti bine dupa control si ca te-ai mai linistit, nu iti mai fa ganduri negre ca nu e bine (ce buna sunt la dat sfaturi big_smile daca as tine si eu cont de ele ar fi minunat : ). cred ca abia astept sa mergi la eco si sa vezi inimioara hjarta
get puss bravo pt inimioara puternica hjarta
elena puss bafta
emy puss ce repede trece timpul, tu cand mai mergi la control?

nu mai stiu ce am citit  nustiu
eu am un pic emotii, la noapte merg la Bucuresti dupa marfa si o sa fie putin obositor, sper sa fim ok big_smile

puss pup dulce toate fetele si va urez un week-end placut

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#1077 2013-07-19 10:47:15

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Cris buna dimineata !!O zi frumoasa si voua!! puss

Jacqui buna!!Ce faci,cum te simti? puss

Kristinika ma bucur ca ai dat peste cineva cu inima,si te-a inteles,e bine sa te tina sub observatie,si sa-ti faca toate investigatiile necesare pana in septembrie,si dupa sa ramai insarcinata,cu o sarcina perfecta,sa dea Bunul Dumnezeu!! puss

Allle drum bun,si sa nu te obosesti,un weekend placut si tie!! puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1078 2013-07-19 10:51:28

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

ioana puss

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#1079 2013-07-19 11:02:05

Emilya
Platinum member
Site

allle pai doctorita mi-a zis peste o luna sa vin ... asta ar insemna la 17 saptamani si 3 zile ... as programa pentru 18 saptamani consultatia

#1080 2013-07-19 11:05:30

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

buna burtici smile
adelina eu nasc la Filantropia,la ce doctor esti tu?
kristinica imi pare rau de ce s-a intamplat ,bafta sa ramai cat mai repede din nou insarcinata rugaciune

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1081 2013-07-19 11:05:48

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

cris8 a scris:

Neata fete,

Adelina eu am nascut la Regina Maria in Bucuresti, dar daca as fi ales sa nasc la stat, as fi ales Filantropia sau Elias, atat. E ok la Filantropia, eu zic ca ai facut o alegere buna.

Ano e bine sa anunti oficial de sarcina mai ales in cazul in care nu ai intelegere de la sefi sa pleci la analize/ecografii, pt ca gravidele au dreptul prin lege lunar la 16 ore  libere din timpul programului pt analize. Eu aveam intelegere dar tot am anuntat repede, voiam sa beneficiez legal de dreptul asta, odata mi-am luat o zi intreaga libera (8 ore) din cele 16 ore.

Elena, bafta la hematolog!

Emilya la 18 saptamani am aflat eu. Depinde cum sta bebe, etc...se poate spune si mai devreme dar marja de eroare e cam mare si nu voiam sa imi spuna ceva iar apoi altceva...eu i-am zis medicului sa imi spuna cand e sigur. In plus, pt mine nu conta nici 0,001% ce e, asa ca nu eram f curioasa...

o zi frumoasa tuturor!

Buna,

Banuiesc ca ai fost f multumiat de RM. Ai nascut natural sau ceza?

Esti o norocoasa ca ai gasit intelegere chiar si la aspectele legate, eu mereu mereu trebuie sa ii explic sefei (sefa care nu stie si nu vrea sa asculte legea, i se pare ca o jignesc cand spun legea spune ca am dreptul la......) de ce eu plec mai devreme sau vin mai tarziu. Am rugat-o sa mearga la HR si sa caste urechile (scuzati expresia)  la drepturile mele. Cica pot sa beneficiez de ele dar sa fac treaba la timp..pai cums a o fac daca din 8 ore eu lipsesc intr-o zi 4 (din cele legale) si nu pot termina treaba pentru 8 ore..cica sa fiu eficienta...sa fie ea, eu chiar nu am cum sa ma dau peste cap  nustiu

2 ani +

#1082 2013-07-19 11:21:04

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

Emilia, eu am aflat la 12 ca e baietel...apoi am revenit la 16 si tot baietel..chiar ne-a arata dovada rotfl dar noi nu intelegeam mare lucru
acum sa vedem la 22 daca tot baietele este smile

Alesandra, eu nasc cu Varlas. Tu cu cine?

In cate saptamani esti?

2 ani +

#1083 2013-07-19 11:24:28

Emilya
Platinum member
Site

noi am intrebat acum la 13 si doc cica "da unde va grabiti asa?" lol bine la noi bebita era si agitat facea tumbe pe acolo si nu statea intr-un loc sa poata sa vada ceva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.