Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-57
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28
buna dimineata!
ano, ma bucur ca te-a linistit medicul. acum cred ca ai emotii si esti nerabdatoare pt ecografia din august . - cu acidul folic faci cum crezi, eu nu l-as lua deloc . pastilutele mai au si altceva in compozitie, deci s-ar putea sa fie usor in exces celelalte substante, daca iei cate 5 odata - nu vai, cum sa pierzi locul de munca? daca doamne fereste se intampla ceva, este anuntat itm-ul ca adeverinta initiala nu mai e valabila, atata tot. daca nu obtii vreun beneficiu de pe urma anuntului oficial (reducerea programului de lucru ori inlesnirea conditiilor de munca), atunci sfatul meu e sa astepti pana in trimestrul al doilea. eu am anuntat oficial la 21 sapt. - nu cred ca au avut vreo insemnatate balonarea si durerile de burta
kristinika imi pare rau . multa putere, sa te refaci si sa-ti reiei optimismul curand!
geta, felicitari! ma bucur.
elena, bafta astazi la doctor! la cat te duci?
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Neata fetelor, Am luat acifol de 5 mg, la fel mi-a zis si de la farmacie, excipientii din 5 x 1 mg sunt mai mari decat din 1 x 5 mg. Dr m-a linistit cu beta, dar m-a nelinistit cu tumora mea din femur. M-a intrebat daca am facut RMN de recontrol la 4 luni sa vad daca a crescut. N-am facut...dar am mers la vreo 5 dr si toti erau foarte zen si chill ca tumora mea e nimic si nu mai creste si e benigna, desi eu le aratam ca aveam xray de acum 4 ani cand ea nu exista acolo, deci a crescut in perioada de maturitate osoasa, asta inseamna ca nu se comporta ca un condrom (tesut cartilaginos), dar ei tot zen si chill imi ziceau sa repet peste 6 luni, 1 an Pana la urma tot eu eram tratata ca ...paranoica.
Ultima investigatie legata de picior o am de prin luna mai, o radiografie. Desi radiografia nu arata chiar la mm, dr ortoped a zis ca n-a crescut si e la fel dar RMN nu am repetat.
Ma rog la Doamne-Doamne sa ma tina sanatoasa sa duc sarcina la termen si ca nu cumva hormonii sarcinii sa o transforme in ceva malign... nu mi-as ierta-o daca mi-as lasa copilasul fara mamica
Pana una alta nu mai am ce face, nici rmn, nici xray, asa ca nu trebuie sa ma mai gandesc la asta. Probabil mi se va indica cezariana, pt a evita dilatarea oaselor pelvisului si trebuie sa am grija un pic cu greutatea, sa nu ma ingras f mult, cred ca trebuie sa ma opresc la in jur de 70, ar fi ideal (acum am 60).
In rest, incerc sa ma abtin la a imi face scenarii negative, nu vreau sa nasc un bb paranoic si plina de angoasa, ca ma-sa )
Abia astept sa il vad la eco, in august, o sa mergem in jurul zilei lui tati, unde sper sa primeasca un cadou frumos: o bataie de inimioara si un bb in evolutie buna, sau poate doi
Elenus, bafta azi la hematolog! kristinika, cum te mai simti azi?
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Alina da sunt ok ... sunt la serviciu Fetelor voua la cate saptamani v-a putut spune sexul?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Andy neata!!Bine ca ai putut dormit!!Un weekend placut!!
Anca buna!!Cum te mai simti?
Ano sa te ajute Bunul Dumnezeu,si sa te protejeze pe tine si pruncul cel porti in pantec!!Nu gandi numai negativ,ca va fi totul bine.
Elenus mult succes azi,si sa intri sa ne zici si noua!!
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata fete,
Adelina eu am nascut la Regina Maria in Bucuresti, dar daca as fi ales sa nasc la stat, as fi ales Filantropia sau Elias, atat. E ok la Filantropia, eu zic ca ai facut o alegere buna.
Ano e bine sa anunti oficial de sarcina mai ales in cazul in care nu ai intelegere de la sefi sa pleci la analize/ecografii, pt ca gravidele au dreptul prin lege lunar la 16 ore libere din timpul programului pt analize. Eu aveam intelegere dar tot am anuntat repede, voiam sa beneficiez legal de dreptul asta, odata mi-am luat o zi intreaga libera (8 ore) din cele 16 ore.
Elena, bafta la hematolog!
Emilya la 18 saptamani am aflat eu. Depinde cum sta bebe, etc...se poate spune si mai devreme dar marja de eroare e cam mare si nu voiam sa imi spuna ceva iar apoi altceva...eu i-am zis medicului sa imi spuna cand e sigur. In plus, pt mine nu conta nici 0,001% ce e, asa ca nu eram f curioasa...
o zi frumoasa tuturor!
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-19 10:16:13)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Emilya
- Platinum member
- Site
bine nici pentru mine nu e foarte important dar ma roade curiozitatea
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Emilya pai la urmatoarea eco cred ca iti poate spune, daca sta si bebe cum trebuie..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- kristinika
- Sr. member
- De la: padova-italia
- Inregistrat: 2013-06-03
DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
- Emilya
- Platinum member
- Site
allle pai doctorita mi-a zis peste o luna sa vin ... asta ar insemna la 17 saptamani si 3 zile ... as programa pentru 18 saptamani consultatia
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
- Inregistrat: 2012-01-20
buna burtici adelina eu nasc la Filantropia,la ce doctor esti tu? kristinica imi pare rau de ce s-a intamplat ,bafta sa ramai cat mai repede din nou insarcinata
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
cris8 a scris:Neata fete,
Adelina eu am nascut la Regina Maria in Bucuresti, dar daca as fi ales sa nasc la stat, as fi ales Filantropia sau Elias, atat. E ok la Filantropia, eu zic ca ai facut o alegere buna.
Ano e bine sa anunti oficial de sarcina mai ales in cazul in care nu ai intelegere de la sefi sa pleci la analize/ecografii, pt ca gravidele au dreptul prin lege lunar la 16 ore libere din timpul programului pt analize. Eu aveam intelegere dar tot am anuntat repede, voiam sa beneficiez legal de dreptul asta, odata mi-am luat o zi intreaga libera (8 ore) din cele 16 ore.
Elena, bafta la hematolog!
Emilya la 18 saptamani am aflat eu. Depinde cum sta bebe, etc...se poate spune si mai devreme dar marja de eroare e cam mare si nu voiam sa imi spuna ceva iar apoi altceva...eu i-am zis medicului sa imi spuna cand e sigur. In plus, pt mine nu conta nici 0,001% ce e, asa ca nu eram f curioasa...
o zi frumoasa tuturor!
Buna,
Banuiesc ca ai fost f multumiat de RM. Ai nascut natural sau ceza?
Esti o norocoasa ca ai gasit intelegere chiar si la aspectele legate, eu mereu mereu trebuie sa ii explic sefei (sefa care nu stie si nu vrea sa asculte legea, i se pare ca o jignesc cand spun legea spune ca am dreptul la......) de ce eu plec mai devreme sau vin mai tarziu. Am rugat-o sa mearga la HR si sa caste urechile (scuzati expresia) la drepturile mele. Cica pot sa beneficiez de ele dar sa fac treaba la timp..pai cums a o fac daca din 8 ore eu lipsesc intr-o zi 4 (din cele legale) si nu pot termina treaba pentru 8 ore..cica sa fiu eficienta...sa fie ea, eu chiar nu am cum sa ma dau peste cap
2 ani +
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
Emilia, eu am aflat la 12 ca e baietel...apoi am revenit la 16 si tot baietel..chiar ne-a arata dovada dar noi nu intelegeam mare lucru acum sa vedem la 22 daca tot baietele este
Alesandra, eu nasc cu Varlas. Tu cu cine?
In cate saptamani esti?
2 ani +
- Emilya
- Platinum member
- Site
noi am intrebat acum la 13 si doc cica "da unde va grabiti asa?" bine la noi bebita era si agitat facea tumbe pe acolo si nu statea intr-un loc sa poata sa vada ceva
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|