homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-69

#1293 2013-07-23 12:25:24

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Buna dimineata burtici si mamici puss
Ioana puss  ai dreptate,se moare pe aici si cand ma gandesc ca au spus ca la sfarsitul saptamanii vor fi 39-42?...vom simti 45?????...e de speriat...
Alinutza  goodluck  la control  puss
puss  la toate

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1294 2013-07-23 12:27:00

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ali, bafta la control!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1295 2013-07-23 12:34:11

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

wave

asa cald e la voi? cesafac

Anca imi pare rau de dureri, chiar nu stiu de ce le ai, Si eu simtem o oarecare presiune, disconfort, usoara durere si mi-a zis dr ca atunci cand vor veni adevaratele contractii VOI STI...   si intr-adevar, sunt inconfundabile.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1296 2013-07-23 12:42:39

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

complicatia cu nascutul la privat e ca ne costa 3300 e lei nasterea efectiva la care se mai adauga chiria pe o luna la brasov si transportul ... si am ramane cam in plop cu banii, nu am avea nicio rezerva cand ne-am intoarce de acolo

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1297 2013-07-23 12:47:05

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Alinus multumesc bine,in afara de caldura,si greu cu respiratia noaptea,ca de 6 luni am nasul infundat,si mi se usuca gura cand respir,nimic in special.Tu? puss

Nati ma bucur ca ai vorbit cu cineva de specialiate.Ai grija ce mai papi,sa stii ca pe caldura asta,corpul tau,nu uita e ca un cuptor in interior,si de bei prea rece,te strici la stomac. puss

Kristinika nu stiu la tine,dar aici ma topesc,sa mor eu,transpir fara sa fac nimic.Si ieri la eco,am udat hartia aia care era pe masa.In 2003 am simtit cel mai cald,au fost aici 47 de grade,am crezut ca mor.Se simte mai mult din cauza umiditatii.Tu esti mai bine? puss

Elenus da e tare cald.Ce ai facut la doctor? puss

Emy mama ce scump e,pai nu ai pe nimeni in Brasov?Tare mult mai costa o nastere. puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#1298 2013-07-23 12:47:45

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Kristinika puss multumesc tare mult.Te simti bine?

Maje puss ,multumes mult.

Elenuta puss ,ce faci?

Vreau sa va intreb,astazi cand merg la control vreau sa iau cateva pentru bagajul lui bebe si nu prea stiu ce sa iau.Ma gandesc ca la hainute daca le iau prea mici si bebe o sa fie marisor.Dati-mi va rog un sfat cum sa procedez.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1299 2013-07-23 12:48:13

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Happy am inteles cu lapticul...deci nici la tine nu curge singur...
La noi nu a fost chiar asa de rau cu refluxul dar oricum era destul...ea nu parea sa se chinuie dar se uda des si o schimbam de nu stiu cate ori pe zi...dupa 4 luni s-a mai ameliorat, de la 4 luni jumate am inceput si cu LP AR ca a vazut dna dr cat da afara si a zis ca tot e cam mult pt varsta ei...oricum, acum e f bine, mai da dar putin...insa deja avem aproape 5 luni si jumatate...
Eu cred ca indiferent de tratament, tot cand va mai creste ea se vor imbunatati lucrurile...insa ar trebui sa ajute si tratamentul cat de cat...

Ioana nu mai zice de nastere la 7 luni nici in gluma, bebe nu e complet dezvoltat si poate avea probleme de respiratie, plamanii nu sunt complet maturati...sarcina e de 9 luni, asa sa te rogi mereu, sa vina la 9 luni, indiferent cat de greu ti-ar fi...greu o sa fie si dupa nastere, poate chiar mai mult decat in sarcina, pana va mai creste putin bebe.

Anca imi pare rau de dureri...sa stii ca ultima luna e cea mai grea, eu nu am simtit sarcina ca nu m-a deranjat nimic, pana in ultima luna cand numaram zilele pana la termen...nu mai puteam sa dorm deloc, nu imi gaseam pozitie ca era burtica ff grea, plus ca aveam contractii, bebelina coborase mult si am stat cu mare teama ca se va naste inainte de termen...

Fetelor eu am nascut prin cezariana si da, imi faceau toaleta zilnica in vagin cu betadina, chiar daca nu am nascut natural...dar se eliminau lohiile si e pericol de vreo infectie. Si nu se punea problema sa iau vreo infectie din spital ca am nascut la privat si curatenia era impecabila peste tot.
Dupa nastere exact la asta ma gandeam, ca daca nasteam la stat si vedeam numai fetze acre sau eram ignorata total, cred ca as fi plans non-stop la cat de vulnerabila eram atunci...daca va permiteti cat de cat va recomand sa nasteti la privat, merita ultimul leu, nici nu se compara atmosfera, nu mai zic serviciile si curatenia...iar daca nasteti la stat, incercati sa va luati o rezerva daca au, chiar daca o platiti.

O zi frumoasa va doresc!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1300 2013-07-23 12:50:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cris cu rezerva privata sau fara personalul tot ala acru e ... aici la noi sunt 2 paturi in salon plus bebeii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1301 2013-07-23 12:52:52

Alinutza30
Sr. member

Ionus ,ma simt bine azi sa nu zic intr-un ceas rau.Sa vedem ce zice si dr.Roaga-te sa nu nasti la 7 luni,lasa sa fie o sarcina la termen.

Din pacate la privat preturile sunt mult prea ridicate si nu toata lumea ne permitem asta.

Cris puss ce faci?

#1302 2013-07-23 12:53:57

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Si aici e ingrozitor Ioana...intradevar e umiditatea care creste temperatura si te lasa fara aer...si cand ma gandesc ca mai este si august in care e si mai cald...mai e putin si ajungem ca in America la 50?...Domne fereste...sa zicem mai binisor eu...tot mai am mici sangerari,dar cica sunt normale timp de 2 saptamani,ma ingrijoreaza o mica scurgere ce am dar sper sa nu fie nimic iar pe net nu gasesc mari lamuriri.... puss
Tu lasa bebica in liniste acolo unde e ca daca nu iti iei punish

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1303 2013-07-23 12:56:46

cris8
Insomniac member

Emy asa e...personalul tot ala e, dar ma gandeam ca daca ai rezerva macar sa compenseze cu putin confort...dar daca sunt doar 2 paturi e ok..ma gandeam ca sunt mai multe ca atunci e super nasol, fiecare se vaita de ceva, nu poti sa dormi, etc...
Eu mi-am facut un card de credit si asa am platit nasterea, in rate pe un an, fara dobanda. Mi-as fi permis sa platesc si cash tot odata dar cum spuneai si tu, ramaneam fara bani...asa ca am ales varianta cardului si a fost super ok (pe mine m-a costat 7700 ron, in Bucuresti e mult mai scump decat in Brasov, desi nu inteleg de ce...). Poate te gandesti sa faci cum am facut eu... sa stii ca se merita din plin...

Alinush puss sunt bine, bafta azi la dr!!! Asa e cu privatul, costa cam mult din pacate...dar sa stii ca in Bucuresti si la stat s-au invatat rau la bani...asa ca tot trebuie sa dai destul de mult ca altfel te omoara cu zile acolo...
O buna prietena a nascut la stat si a dat cu totul 4000 ron...si tot nu a avut conditiile de la privat..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-23 13:01:59)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1304 2013-07-23 13:23:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alinutza puss eu tot incerc cu regim; crize asa urate, de sa paralizez de durere, n-am mai avut de 3 nopti. azi noapte doar ma sacaia si m-am trezit des sa schimb pozitia. tot sper la mai bine, dar daca fac iar crize nasoale, ma duc la urgente, la judetean.
bafta la control! goodluck la body-uri, am retinut de la mamici ca marimea 52 ar fi ok. nu lua ft multe, mai poate lua si sotul in zilele in care stati internati.

fetelor, ma speriati cu toaleta aceea vaginala cu iod/rivanol cesafac. de cate ori pe zi se face? dupa ce ca oricum ai dureri pe acolo, mai umbla si ei? cesafac eu tot dau ca exemplu animalele... si in cazul asta, pe ele nu le curata nimeni. lohiile stiu ca sunt normale pana la 40 zile.

multumesc, maje puss

ioana, am cedat nervos... stiu cum e sa te tot sacaie ceva sad puss

elena puss

emilya, vezi ca s-au scumpit nasterile la eva. pt nasterea naturala, 3800 daca semnezi pana la 31 sapt, 4000 peste.

cris puss eu mai am 2 luni... inca nu resimt prea tare greutatea burticii, insa durerile ma omoara. ar fi cumplit sa o tin tot asa pana la termen hmm.
ce preturi sunt prin bucuresti! cesafac dublu fata de ce-i aici. tu ai avut pachet vip? ca cel de baza de la rm de aici, tot pe la 3800 se invarte. iar cel vip e cu cateva sute peste 5000.

#1305 2013-07-23 13:31:37

cris8
Insomniac member

Anca puss  nu am avut vip, ca ma ducea la 9000...am avut pachet Premium Care dar cezariana e mai scumpa, plus ca daca medicul nu e angajat intern al RM se adauga comisionul lui...si la mine asa a fost, oricum ff putini medici sunt interni, majoritatea sunt cu colaborare. Si da, daca te uiti pe site vei vedea ca in clinicile din Bucuresti pretul e muult mai mare.

Nu te speria de toaleta vaginala, e normal sa ti-o faca, ar fi anormal sa te lase asa...si sa fim seriosi, nu ne putem compara cu animalele, altfel am sta nespalati, am manca de pe jos , etc...cand ai o rana de ce o dezinfectezi? ca asa animalele nu fac asta...nu poti compara organismul uman cu cel al animalelor ...
Toaleta vaginala nu opreste lohiile, nici vorba de asta, ele chiar trebuie sa se elimine, la mine au curs fix 6 saptamani. Toaleta se face pt a elimina riscul unor infectii. Eu una chiar ma simteam bine dupa, ma simteam curata..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-23 13:34:23)

#1306 2013-07-23 13:41:44

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Eu tremuram toata cand ma urcam pe capra. Pe mie ma durea groaznic atunci cand ma spala acolo.. Poate pentru ca eu aveam 2 cusaturi nustiu

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1307 2013-07-23 13:43:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ioana:*
Fetele puss
Ancaa, mai ai un piccc big_smile da lol am uitat sa schimb, acu schimb
Oh nu mai pot de cald grater( vreau acasa

#1308 2013-07-23 13:59:51

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Cris iti multumesc,o zic asa la nervi,dar voi rezista,si voi face tot ce e posibil pentru bebe. puss

Alinus sa intri sa ne zici ce face cavalerul tau.Bebe e bine venit oricand,sa fie bine sanatos,asta e important. puss

Kristinika  kram  puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1309 2013-07-23 14:07:06

Alinutza30
Sr. member

Cris puss ,multumesc mult ,wow extraordinar de mult si la stat.

Anca puss multumesc mult ,ma gandeam ca daca nu se pricepe el ce sa ia.Vreau sa fiu precauta.

Maje si mie imi este groaza de acele momente.

Jac puss

#1310 2013-07-23 14:13:47

cris8
Insomniac member

Maje, eu am avut cezariana, de aceea ma simteam bine dupa toaleta...ca nu avea ce sa ma doara acolo... smile
Insa in caz de nastere naturala mi se pare si mai necesara toaleta vaginala...ca e o rana acolo totusi...si e si intr-o zona sensibila..

Alinush, in provincie sigur nu se da atat...

#1311 2013-07-23 14:20:25

Alinutza30
Sr. member

Ionus ,multumesc mult intru de pe tel si va las mesaj puss Iti iei bataita mare tu.

Cris si la noi am inteles ca la stat se da la dr. cam 200 de euro + altii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.