homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-90

#1692 2013-07-26 12:19:42

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Elenush, super, asa si tipa care ma epileaza...mereu a avut grija, dar cat am fost insarcinata... mult mai multa grija...ce tare ca nu treb sa te faci decat inghinal. Eu ma fac inghinal si picioare, dar intre epilat la salon pe picioare mai retusesz cu epilatorul, inghinal nu e nevoie, si nici nu pot baga epilatorul. Axial singura cu epilatorul. Eu nici prima data nu m-am iritat deloc, ai pielea mai sensibila.
Saptamana trecuta am fost la epilat, dupa aproape 3 luni!!!! Nu m-a lasat asta mica deloc. Si ghinion, tipa care ma epileaza de obicei, full pana saptamana asta....n-am av ce face, si am mers la colega ei... tot ok, dar mlt mai rapida, si mai ..fara grija, data viitoare im fac din timp programare la tipa mea. Doar sa nu intre in conc de crestere a copilului, pentru ca, dupa 3 ani de birocratie si asteptari (ea nu poate avea copii) acum fac actele ptr adoptia unui baietel de 1 an.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1693 2013-07-26 12:40:28

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ochisori, s-o ajute Dumnezeu cu bebicul

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1694 2013-07-26 12:46:41

ochii_mei
Sr. member

Elenush, ai vz ce am scris pe pg anterioara de tiroida? Chiar de ti-au iesit bune analizele acum, ar treb sa mg la endo....tiroida nu afecteaza fizic bebele, ci intellectual...eu n-am avut liber la bebe de la med endocrinolog pentru ca puteam avea un copil cu retard intellectual...de asta si toata sarcina am marit doza de euthyrox, ca desi analizele mele erau bune, in sarcina puteau sa o ia razna.

#1695 2013-07-26 12:48:12

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Hello !!!

Anca, și eu ?ntrebam de acea presiune (zic eu pe vezică), dar nu pot defini clar...dar asta mi se ?nt?mplă c?nd mișcă bubulina. O simt cum se zbenguie și apoi acele ?nțepături/ presiune jos. Aseară ?ntrebam dacă e normal să miște așa jos și ziceam că i s-au schimbat mișcările, că nu mai lovește. Ei, am subestimat-o lol mi-a oferit timp de vreo 2 ore un spectacol pe cinste smile A simțit că eram ?ngrijorată și a vrut să mă liniștească, draga de ea smile

Referitor la epilat, nu știu ce o să mă fac, ultima oară abia m-am făcut cu lama sad m-am chinuit....la salon nu m-as duce ca am mai fost mai demult și doare și nu aș suporta durerile alea acum sad Mi-e oroare de ziua c?nd trebuie să nasc și nu știu dacă voi reuși să mă fac ?nainte să merg la spital, dar nici cu tufa nu mă duc, aș muri de rușine lol
Cu aparatul mă fac pe m?ini și pe picioare, am ?ncercat ?nghinal mai demult și doareeeee

Elena, puss DD ajută ?n continuare! smile

Em, felicitări pt 15+. Știu cum e să fii nerăbdătoare să schimbi săpt smile

Ioana, nu ai aer condiționat? eu ?i mai dau drumul din c?nd ?n c?nd puss Nici eu nu mai suport vara...

Ochii, weekend plăcut! smile c?t mergi cu mașina? cum se comportă Ariana pe drum?

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#1696 2013-07-26 12:49:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ochisori puss intr-un fel astept sa creasca, s-o vad cum evolueaza. pe de alta parte sunt sigura ca imi va fi dor de ea asa, bebe!

Elena puss felicitari! Si eu zic sa mergi oricum la endocrinolog! Sarcina usoara si Doamne ajuta sa fiti bine

Publicitate

loading...

#1697 2013-07-26 12:53:20

ochii_mei
Sr. member

Jas, merci....desi la socri...nu prea o sa fie placut. Partea buna e ca nu mai plecam azi, are sotul sedinta. pana la socri cam 3 ore, daca ne oprim sa dam de  papa, 3 jum-4. Relativ bine, cam jum de drum doarme, ne mai jucam, mai radem, dar cam jum de ora plans si motoceala de ajung lac de apa. Nu stiu ce sa fac, ca in scoica doarme rau acum, e mare si vrea sa doarma pe o parte, nu numai cu fata in sus, scaunul de masina primit e cam nasol, ca oblige copilul sa stea fff drept, si nici nu l-am pus in masina. Cred ca o sa iau o patura, si o sa o pun sa faca nani pe bancheta, bineinteles f bine supravegheata. Daca nu ai fost demult la epilat cu ceara , mai ales dupa epilat cu lama nu te-as sfatui sa mg acum la salon, unele fete au experimentat contractii de la durere..Eu am fost toata sarcina, dar de cu un an inainte mergeam la epilat cu ceara si nu am mai bagat lama sau epilator deloc.

LE: Happy, ma crezi ca eu nu mi-o amintesc f bine pe Ariana acum 3-4 luni? Sincer, nu mi-e dor de perioada de pana acum, dar de perioada asta sigur o sa-mi fie dor, cand a inceput sa faca atatea, sa se joace, si cate va mai face...ma prinde cu ambele manute de fata si radem impreuna,....o sa vezi si tu smile.

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2013-07-26 12:55:57)

#1698 2013-07-26 12:55:28

elena.plahatca
Addicted member

Ochisori, da, am vazut, multumesc de sfat, Luni sau marti dimineata o sa merg...ca marti la 5 seara tre sa merg sa-i demonstrez doctoritei ca sunt insarcinata prin beta, ca in teste n-a crezut, mai ales in 10 DPO, a zis ca putea sa interfereze nu stiu cum testul cu LH-ul si sa imi dea fals pozitiv roll
Iar eu eram gata sa bag mana in foc ca dungatele mele nu ma mint lol

Jasmina, multumesc!

Happy, multumesc! Da, mer gsi la endocrinolog.

Happy, ochisori, cred ca fiecare perioada are farmecul ei, iar daca vi se face dor de scutece, se poate rezolva big_smile

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-07-26 13:00:49)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1699 2013-07-26 13:00:30

be_happy
Platinum member

Te cred Ochisori ca si eu imi amintesc abia abi cum era cand s-a nascut.

Elena, mergi la Medcenter? Iti recomand Medicover. La Medcenter vine dupa ce merge la Medicover si e mai obosita. Iar ecograful e mult mai bun la Medicover. O sa vezi ca la anumite controale vrea musai sa te vada acolo, tocmai ptr ecograf

Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-07-26 13:01:49)

#1700 2013-07-26 13:01:30

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici si burtici, eu va sfatuiesc sa incercati sa obisnuiti copiii de mici in scoica / scaun de masina. Toate cunostintele noastre cu copii se mira ca Natalia sta in scaunel. La drum lung mai face si ea nazuri, o mai iau, mai suge, ne mai oprim si o scoatem la aer, etc. Dar in general sta fara probleme, sotul si tata au plecat si singuri cu ea la drum.
Si pt. asta numai sotului trebuie sa-i multumesc ca daca era dupa mine o mai tineam si in brate, dar el a insistat sa n-o iau decat cand nu reuseam s-o linistesc altfel si uite ca acum sta.

Cat sunt mici nu-i mare lucru sa-i tineti in brate, dar cand cresc e teroare.
La noi se mai intampla sa lasam scaunul la ai mei sau sa mergem la ei in masina si scaunul sa fie intr-a noastra si trebuie s-o tinem in brate. Pai ce poate sa faca, pfoaiiii! Se urca in picioare pe mine sa ajunga la chestia aia de deasupra geamului de care te tii cu mana, umbla la sigurante, trage sa se duca la sofer, da jos tot ce e pe geamul din spate, ma oboseste de numa. sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1701 2013-07-26 13:04:49

elena.plahatca
Addicted member

Happy, da, la medcenter. Dar pot sa-i zic de-acum sa merg la medicover .  Cat dureaza o programare la medicover? La medcenter am asteptat 10 zile parca. Si mi-am facut singura programarea online, foarte comod.
A, data trecuta m-am programat, am platit la casa si am mers la ea.... Dar acum m-a chemat fara programare oficiala, a zis sa ii zic asistentei care iese sa ia fisele pacientilor ca sunt "cu rezultate". Oare mai trebuie sa merg intai la casa sa platesc?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1702 2013-07-26 13:06:49

ochii_mei
Sr. member

Katey clar....si eu asta vreau. Si eu o iau din scoica doar cand nu pot sa o linistesc deloc. Doar ca nu mai incape in scoica sa doarma bine.

#1703 2013-07-26 13:07:58

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Ochii puss, te ?ntreb pt că și noi mergem cam des acasă și asta ?nseamnă 2 ore pe drum. Partea nasoală e că mie mi-e rău dacă stau ?n spate, tare greu mă voi obișnui să stau cu bubulina ?n spate și să am și grijă de ea. Glumeam cu soțul și ?i spuneam că atunci facem schimb lol  Oricum, vom merge abia de sărbători acasă și atunci bebe va avea cam 3 luni. E prea mică pt un astfel de drum? mă g?ndesc că va depinde și de ea cum e ca bebe big_smile
Dacă ar dormi ?n landou nu i-ar fi mai bine? sau nu mai ?ncape? eu vreau să cumpăr un cărucior 3 ?n 1. Tu ce marcă ai? Eu m-am oprit deocamdată asupra lui Kunert silver, e acceptabil ca preț și am citit păreri bune despre el.
Iar ?n privința epilatului, nici g?nd să merg acum. Și eu mă g?ndeam la contracții...o să mă chinui cu lama sad

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#1704 2013-07-26 13:08:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

jasmina, ma bucur ca te-ai linistit. da, nici eu nu pot defini exact unde e durerea. la mine nu are legatura cu miscarile lui bebe (probabil e altfel pozitionat), ci cu mersul.
poate reusesti cu lama si o oglinda.

elena, secretia si-a revenit?
ce frumos e graficul tau! mi-e dor de acea perioada de inceput (chiar daca sunt emotii si temeri mari), de teste. eu si acum as mai face un test de dragul de a vedea doua liniute, dar mi-e ca se uita farmacista stramb la mine lol

#1705 2013-07-26 13:12:04

elena.plahatca
Addicted member

Anca, parca e alba secretia.

lol am vazut o emisiune de divertisment, era o gravida in luna mare care s-a dus sa cumpere un test de sarcina si farmacista i-a dat o oglinda .

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1706 2013-07-26 13:14:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rotfl
ma bucur ca si-a revenit!

#1707 2013-07-26 13:14:41

be_happy
Platinum member

Dureaza mult Elena si la MEdicover. Poti plati si dupa la casa.

Si eu de acord cu scoica tummenupp

#1708 2013-07-26 13:16:25

elena.plahatca
Addicted member

Anca, sper sa ramana asa

Happy, mai mult de 10 zile? Pe dr. pot sa o sun oricand am vreo problema?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1709 2013-07-26 13:16:36

ochii_mei
Sr. member

Jas, la3 luni nu e mica...2 ore e acceptabil, dar depinde si de ea, cum ai spus.
Noi n-am inestit mult in carut, l-am vrut 2in 1, carut si scoica, fara landou, am presupus ca n-o vom scoate f mica, si nu-si are rost landoul. Noi avem Baby care, am vrut sa aiba suspensii si amortizore si pe fata si pe spate, in zona in care stam trotuarele sunt jaleeee, sa nu fie f greu. Si oricum cred ca nu mai incapea in landou. Avem un cosulet gen landou, care ar fi super ptr somnul in masina, dar nu mai incape sa se si miste.
Carucioarele de la DHS sunt f bune, tare ma tenta cand l-am luat noi, dar sunt ffff grele.

Elena,, si eu mergeam la Mihalceanu la Medcenter si cand mg cu rezultate nu plateam inainte...procedam exact cum ai zis tu, si cand ieseam venea si assist cu mine la casa. Si daca esti gravida nu mai dureaza atata o programare...la dr mea se fac progr cu 2 luni inainte, eu prima data mi-am facut in nov 2011 ptr ian 2012, dar dupa ce devii pacienta ei, si mai mult gravida, se face cand e nevoie.
LE: A, da, asta mi-a placut tare la Mihalceanu, dupa 8 seara puteai sa o suni fara probl, si nu putea sa ajunga ea la o progr si m-a sunat personal (nu assist) cu 2 seri inainte sa vada daca am rezultatele, I-am zis prin telef mi-a dat tratam si m-a chemat la o alta data.

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2013-07-26 13:22:11)

#1710 2013-07-26 13:17:32

be_happy
Platinum member

Nu stiu daca mai mult de 10 zile. PE dr poti s-o suni fara probleme dupa ora 20 seara. In rest doar daca e ceva f urgent.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.