|
Nu esti logat.
Am ramas insarcinata?#1 2013-07-10 14:15:32
Am ramas insarcinata?Buna...de o saptamana aproximativ, ma dor sfarcurile ( sanii deloc ) si nu stiu de ce... Offline #2 2013-07-10 14:25:03
Re: Am ramas insarcinata?Erai in perioada fertila cand s-a rupt prezervativul? Ejacularea a avut loc? Daca erai in perioada fertila, nu vreau sa te sperii, dar Postinorul nu prea isi face efectul, dimpotriva, e o bomba hormonala care ajuta la fixarea sarcinii... Menstruatia ti-a intarziat? Nu cred ca apar semnele de sarcina asa repede. Fa un test de sarcina, daca au trecut 3 saptamani de la contactul cu pricina. Offline #3 2013-07-10 14:56:51
Re: Am ramas insarcinata?
Nu stiu daca eram in perioada fertila...menstruatia mi-a trecut cu 5 zile inainte de contact...si ejacularea a avut loc dar inafara...posibil sa ma fi atins doar...inca nu au trecut 3 saptamani, o sa vad daca imi intarzie menstruata dar de abia pe la sfarsitul lunii imi apare Offline #4 2013-07-10 16:55:57
Re: Am ramas insarcinata?Daca erai la 5 zile dupa menstra, nu erai in perioada fertila. Daca zici ca a ejaculat afara, ai luat si Postinor, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, nu sunt sanse de sarcina. Probabil durerile de care zici sunt efect secundar al Postinorului, se mai intampla, e mentionat in prospect ca poate da greturi, dureri, intarziaeri de menstruatie sau sangerari inainte de ea. Deci nu e sarcina, dar ca sa te lamuresti 100%, fa un test la 3 saptamani de la contact. Offline #5 2013-07-10 23:34:57
Re: Am ramas insarcinata?
Da, asa voi face...multumesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|