|
Nu esti logat.
O micuta intrebare#1 2013-07-24 22:36:48
O micuta intrebareBuna! Am si eu o mica intrebare la care sper ca puteti sa imi raspundeti. In ziua in care m-am intors de la mare, mi-a venit ciclul in a24-a zi, lucru care pentru mine nu este neasteptat deoarece am cel mai neregulat ciclu posibil . Pana aici toate bune si frumoase pana am inceput sa constat ca ciclul meu nu se mai termina(este a10-a zi deja). Intr-adevar, in primele zile mi-a curs normal iar spre ultimele foarte putin cat la un ciclu normal. Ce ar putea fi?! Sarcina iese din calcul deoarece toate contactele au fost protejate iar cel mai indepartat dintre ele a fost cu fix o saptamana inainte ciclului. Sper sa ma lamuriti si pe mine va roooog. Offline #2 2013-07-25 13:03:18
Re: O micuta intrebareNu avem date suficiente deci ma tem ca mare lamurire nu iti putem oferi...cum se zice insa in popor ar putea fi "o raceala".... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2013-07-25 22:50:44
Re: O micuta intrebareNu stiu ce alte detalii v-as mai putea da deoarece alte simptome nu prezint... Offline #4 2013-07-25 23:04:58
Re: O micuta intrebare1. cum sa fie sarcina daca esti pe ciclu Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-07-25 23:47:06
Re: O micuta intrebareDa, am niste mici chisturi pe ovare acesta fiind un motiv al ciclului neregulat. Intr-adevar, am facut baie in apa rece de izvor(aprox. 15 grade)-acum mi-a picat fisa- si obisnuiesc sa merg in picioarele goale. O sa imi fac o programare la doctor in zilele care urmeaza. Va multumesc din tot sufletul pentru ca v-ati rupt din timpul vostru pentru a imi raspunde. Ultima oara a fost editat de maria12345 (2013-07-25 23:56:35) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|