|
Nu esti logat.
Pauza Anticonceptionale#1 2013-07-28 20:14:58
Pauza AnticonceptionaleBuna tuturor, as avea nevoie de un picut de ajutor. Acum aproximativ 5-6 luni am mers la un cabinet de planning pt. contraceptie si acolo mi-a recomandat Melleva 35, insa doar pt. o perioada de 6 luni maxim pt. ca pot cauza probleme. Acum am 6 luni, deci ar fi ultima cutie. Intrebarea mea este : cat timp pot face pauza de la anticonceptionale? E nevoie sa ma protejez suplimentar pe aceasta perioada? deoarece am inteles de la cateva persoane care au incercat sa ramana insarcinate ca le-a trebuit si un an, datorita faptului ca efectul anticonceptionalelor nu trecuse. Offline #2 2013-07-28 20:21:13
Re: Pauza Anticonceptionalecat timp poti face pauza? cat vrei. termini cutia si poti sa faci pauza. 7 zile dupa terminarea cutiei esti protejata, ca si pana acum, insa dupa aceea nu mai esti si trebuie protectie. Offline #3 2013-07-28 20:34:35
Re: Pauza Anticonceptionalelulu,poti sa mergi inapoi la medic si sa ceri alte anticonceptionale daca ai nevoie de contraceptie si consideri ca asta e metoda contraceptiva potrivita pt tine. #4 2013-07-28 20:36:34
Re: Pauza AnticonceptionaleOk, merci frumos de raspuns. Inca o problema ce ma cam framanta... In ultima cutie, in loc de 21 de pastile, am 20, una e lipsa...ori am pierdut-o eu, habar nu am... E vreun bai daca iau doar 20 si fac pauza cateva luni sau pot ramane insarcinata din cauza acelei pastile lipsa ? Ultima oara a fost editat de Lulu93 (2013-07-28 20:42:57) Offline #5 2013-07-28 20:40:04
Re: Pauza Anticonceptionalepai daca iei doar 20 de patile nu mai esti protejata si daca faci pauza te protejezi de la primul contact pe care il ai. Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|