Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 29-86
- smile_my
- Banat
- Inregistrat: 2007-07-25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 29
neata Anca, noi suntem bine, super active amandoua, o ador cand face valuri in burtica ne pregatim ca maine mergem in Ro cu avionul si am putine emotii u, cate saptamani ai? totul bine?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
smile, ma bucur ca sunteti bine. maine sa declari cu vreo 2 sapt mai putin la aeroport ; de la 28s incep sa comenteze, e posibil chiar s anu te lase sa zbori fara vreo adeverinta de la medic. a, si sa refuzi controlul cu detectoare de metal, ceri pat down. eu am 33s, suntem bine, cu exceptia unor pb la mine pe partea de intestine si digestie. nu apar mereu si nici mult n-a mai ramas, asa ca sper sa le depasim cu bine.
- betty200
- Full member
- Inregistrat: 2012-02-27
Va salut fetelor! Noi suntem bine, papam tziti, dormim, povestim etc ...
Elena iubita mea, medicul chiar daca-i foarte cunoscut si se spune despre el ca-i "foarte bun", obiectiv poate sa nu fie chiar asa, uneori dupa ce isi castiga popularitate se culca pe-o ureche.
Eu nu am fost pe principiul sa merg la "pomul laudat", mi-am ales medicul dupa anumite criterii dintre care cel al popularitatii era exclus clar. Am considerat ca sarcina si nasterea nu-s niste fenomene extrem de complicate pentru care sa-ti trebuiasca neaparat experienta, e suficient daca medicul e inteligent, dedicat, suficient de tanar sa aiba functiile executive la functionare maxima iar relatia medic pacient sa fie una cat se poate de buna. Din fericire eu am gasit medicul respectiv iar dupa ce am nascut, m-am felicitat pt alegerea facuta.
Ganditi-va ca inclusiv amniocenteza mi-a facut-o el si l-am ales in detrimetul marelui Stamatian care are monopol pe amniocenteze in Cluj. Eram sigura ca la o adica marelui profesor nu-i pasa daca se pierde sau nu un copil, el oricum are "numele" facut si spatele acoperit incat cine-l ia pe el la raspundere? Executa amniocenteze inclusiv sub influenta bauturilor alcoolice ...
Am avut un medic de nota 10, am citit pareri despre el si pe net si spre deosebire de majoritatea medicilor la el n-am citit nimic negativ.
Parerea mea e ca relatia cu medicul conteaza enorm si eu nu inteleg Elena draga daca-i asa buna individa asta cum poate afirma ce afirma? Stim toate ca daca treci printr-o nenorocire cu o sarcina e foarte putin probabil sa se intample si la alta la fel dar ea totusi invarte cutitul in rana la tine ... asta-i lipsa de profesionalism as spune. Apropo unul din criteriile mele era si ca medicul sa fie barbat, la cezariana nu m-a da niciodata pe mana unei femei desi e o operatie de rutina ... in plus au si ele perioada din luna cand sunt mai ciufute ca fiecare femeie ...
Va pup pe toate si felicitari pentru fetite si inimioare care bat regulamentar
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Buna Getut ,ce faci cum te simti?
Suntem bine,pe mine una ma omoara caldura nu mai pot ,tot timpul sunt fleasca as sta numai sub dus ,si noaptea transpir foarte tare.Sa stii ca e destul de bine pana acum in concediu,pana acum mi-am facut treaba pe aici acum nu prea mai am,ieri inca m-au chemat la serviciu sper sa fie ultima oara.
Jac spe din suflet sa fii bine.
Anca buna cum esti,mai ai si tu putin.Am uitat sa schimb saptamana,eu sper totusi sa ajungem la 39 de sapt,sa nu fie mai devreme,mai ales ca la dr.mai merg abia pe 27 ,pana atunci el nu e.
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Jasmina
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-14
Neața
Ce mai faceți voi astăzi?
Ali , cum de nu ai mai intrat zilele astea? credeam că ai născut cum e acasă? ai mai cumpărat ceva?
Anca hai că ne apropiem și noi ?ncet de burticile mai mari eu abia aștept să treacă timpul, deși trec printr-o perioadă extrem de frumoasă, ?n sensul că ador să ?mi simt bebelina dar nu-mi place faptul că mă mișc mai greu, g?f?i, etc. și vreau să-i văd fața ei frumoasă, parcă văd că e bucățică ruptă din tati ei Flăcăul tău ce mai face?
Ioana, neața
Jac., sper să fie totul bine
Eu mă pun să mă uit prin revistele mele de vreo rețetă pt tort, aș face pt m?ine
Vă pup, dragele mele!!!
Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră!
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Alinus, eu sunt bine, am facut morfologia de 12 saptamani si e totul ok, astept rezultatul la dublu test ca am dat ieri sange. Mi-au venit rezultatele la anticorpi Rh si toxo, negative amandoua. Sper sa fie bine. Mai ai un pic, fetita, acusica nasti. Ce bucurie!
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Emi, felicitari pentru fetita!
Elena, cata dreptate are Betty. nu te lua dupa ea, ce a acut ea nu demonstreaza ca e medic,un medic nu ar fi trebuit sa aiba atitudinea asta. sper sa i ajute Dumnezeu dupa cum ti a vorbit tie! ai incredere ca nu degeaba ti a dat Doamne Doamne un alt sufletel . ce insensibila a fost, as fi pus o la punct, crede ma. ai incredere in tine , ai sa vezi ca va fi bine, chiar daca poate nu crezi. Si tu ai dreptate, cum poti sa ramai la un medic care nu ti da o siguranta de sine si nici siguranta in tine, sa stai mereu cu frica sa te gandesti ca daca nu e bine ca nu ti da acum analizele, sau chiar si celxane , sa stai cu frica mereu cand te duci la ea..asta zic eu ca e un stres, si ai sa o tii intr un stres, ceea ce nu e bine. nu pot sa cred , cum zice Betty ca nu mai sunt alti medici acolo, care sa nu fie neaparat populari , dar Buni. nu trebuie neaparat sa fii popular ca sa ii si OM in primul rand, apoi medic. inca e mica sarcina, ganditi va bine. eu sper sa gasiti un medic inteligent care sa te inteleaga si sa te sustina . pacat ca nu esti in Buc.
Burtici
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-08-14 11:34:22)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- smile_my
- Banat
- Inregistrat: 2007-07-25
anca am foaie de la medic ca pot calatori si pe ea scrie ca am 27de sapt. o sa iau un scaun extra large ca sa ma simt mai confortabil, speram ca in 2 ore nu o sa ni se intample nimic rau. 33 s? ce frumos, mai un pic si ai bebelina in brate si o sa uiti si de problemele digestive care sunt, va pup
- anca90
- Platinum member
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata fete,
adina, medicii de care am vorbit sunt sotii Predoi Silviu si Predoi Deliana. Eu am insirat toti medicii din Bucuresti pana sa raman insarcinata, insa doar pt ei am cuvinte de lauda.
anca, mi-a spus ca la 34 saptamani incheiate bebe are toate sansele sa supravietuiasca fara probleme. Are sanse si mult mai devreme, dar se pare ca la 34 de saptamani e un hop, deja riscurile sunt foarte mici, de multe ori nici nu e nevoie sa stea in incubator.
pup fetele!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- anca90
- Platinum member
multumesc, cris. inca putin si ating si eu pragul asta .
jacq nu au nicio banuiala, ce ar putea fi?
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Neata
Eu sunt destul de sigura ca mi-am rupt degetul mic de la picior ieri seara L-am lovit le marginea patului si am cazut in genunchi de durere... Si nu a mai trecut, s-a inflamat si am adormit noaptea cu dureri mari la el, acum nu pot sa calc nici pe lateralul talpii, nici pe calcai, cum ma sprijin pe acel picior am asa niste dureri la deget, desi nu il ating.. Cum o sa merg eu la munca? Si nici radiografie nu pot face. Am inteles ca acolo nici nu se pune ghips... Abia reusesc sa fac cate un pas
Fetelor multumesc de pareri, trebuie sa ma gandesc ce sa fac..si cat mai repede.
Ochisori, multumesc si succes surorii!
Katey.. m-ai ghicit am temperament melancolic-flegmatic.Multumesc pt sfat
Ano multumesc! Tu cand mai mergi la dr?
Ionus multumesc!
Smile
Happy, nu stiu ce sa zic.. cert e ca nu l-a lasat sa intre si ca nu avem acea "chimie" intre noi. Pe tine te si consulta? Pe mine inca nu.
Anca, posibil sa ai dreptate, poate nici eu nu sunt prea capabila sa ma fac placuta Si tu ce putin mai ai
Betty, multumesc de parere. Acum nu se stie daca se poate repeta povestea cu sarcina problematica pentru ca nu se stiu motivele clare a tot ce s-a intamplat. Daca e o afectiune de-a mea sau nu..
Like, o sa ma gandesc bine inainte de a lua o decizie..
Geta, am auzit si eu de Shaas, tot asa, legat de trombofilie
Va pup, ma scuzati ca v-am batut la cap.
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Salutare si de la mine.
Em si Ales felicitari pentru printese ...
Elena ma bucur enorm ca ai auzit inimioara si ca e totul ok cu bebe. Cat despre medic ... eu una as renunta la el. Nu mi se pare ok sa nu poti comunica cu medicul tau, mai ales ca in perioada asta apar o gramada de intrebari la care cautam raspuns.
Jaq ... sper sa fie totul ok si sa afli repede despre ce e vorba si, mai ales sa scapi de durere.
Nu mai stiu ce am citit.
Cris ... sa inteleg ca eu avand aproape 35s, am depasit pragul critic si ca ... daca Doamne fereste ar fi sa nasc de acum in colo nu ar mai fi atat de mari probleme? Offf ce bine. Doamne ajuta!!!
Pupici la toata lumea.
Fericita mamica de Aida Maria!
- anca90
- Platinum member
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Andy, multumesc!
Anca, La viata "reala" ma refer, nu tin legatura cu prea muti oameni, sunt mai introvertita. Nici nu stiu la ce doctor ar trebi sa merg.. urgente, ortoped?
Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-08-14 12:32:56)
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Anca, vei naste la termen dar deja bebele tau e destul de maricel, am o colega care a nascut la 32 de saptamani, fetita a stat in incubator dar acum e maricica si foarte sanatoasa.
Andy, da, la momentul asta au trecut riscurile, insa cum i-am spus si Ancai, si tu vei naste la termen, dar va inteleg temerile...si eu am rasuflat usurata cand am trecut de saptamana 34.
La mine de la saptamana 35 bebe a coborat rau de tot, abia am dus-o pana la 38 de saptamani, cu stat in pat, no-spa si magneziu...medicul imi spunea ca si o zi conteaza enorm, la varsta asta a sarcinii ei cresc foarte mult, si e bine sa stea cat mai mult acolo..
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-08-14 12:42:17)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|