|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2013-08-02 16:08:25
posibila sarcina?Buna! Am o problema... Timp de o luna de zile am luat anticonceptionale Mercilon pentru contraceptie si a fost totul ok. De la a doua folie am avut spotting la jumatatea foliei, spotting ce a devenit menstruatie dupa o saptamana. Doctorita mea mi-a spus ca nu poate fi menstruatie la doua saptamani de la ciclul anterior. Am terminat folia de Mercilon si doctorita mi-a recomandat Rigevidon. Mi-a spus sa astept 10 zile sa vina "adevarata" menstruatie. Nu a venit nici macar dupa 11 zile si doctorita mi-a spus ca poate fi o sarcina. Am facut trei teste Surecheck si au iesit negative. Convinsa fiind ca e o dereglare hormonala de la AC, doctorita mi-a dat Orgametril, 10 zile, 3 pastile/zi. Mi-a spus ca menstruatia o sa-mi vina dupa cele 10 zile; uneori chiar poate aparea in timpul pastilelor. Offline #2 2013-08-02 16:11:07
Re: posibila sarcina?Normal ca daca ai avut menstruatie peste folie nu ti-a mai venit si in pauza... trebuia sa iei foliile urmatoare normal, in primele 3 luni de AC pot aparea asemenea fenomene, pana se obisnuieste organismul cu ele Offline #3 2013-08-02 16:13:52
Re: posibila sarcina?ok... doctorita mea a zis "nu are cum sa fie menstruatie!" si eu am avut aceeasi parere, fiind la prima folie ever, corpul meu trebuie sa se obisnuiasca... ... mersic pt raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|